işte yeni forum kuralları

dostpartner

New member
Reaction score
0
1)) T.C Yasalarına aykırı konuları, kişi hak ve özgürlüklerine saldırı
niteliğindeki konuları yazan üyeler, gereğinde uyarılır olmadı eksi karma verilir sabunla köpürtülüp hijyenli olması sağlanır.yazdığı yazıyı silmesi için silah namlusu gösterilir,üzerine kaşıntı tozu dökülür.kaşağı ya bağlanıp kaderiyle münakaşaya bırakılır..

2)) Küfür, hakaret içeren yazılar, resimler, şiirler, konu başlıkları veya üye adları,sandalyeye bağlanıp kafasına musluktan 5 saat damla damla su damlatılıp kendi hallerine bırakılır.

3)) Forumda kişisel problemler, tartışmalar, argo konuşmalar kesinlikle yapılamaz.
bu zamana kadar hiiiiiç olamıştır zaten.tarih bööle şeyler yazmaz(biz diiil yalan söyleyen tarih utansın)

4))Önemli olan yazınızın içeriğidir. bakalım hayatın anlamı verilmişmidir diye kontrol edilir.hatta yazıya olan alaka abartılıp incelendikten sonra 'tühh bee erkekmiş' denebilir

5))İmzanızda hertürlü reklam yasaktır.çünkü reklam ziplenemez.cracklenemez mevcut an ve durumda sunulur.çünkü gösterilceğine, hemen verilmelidir.

6)) İmzanızda kullandığınız resim boyutları izin verileni geçemez ve resimler
mutlaka transparan olmak zorundadır.köylerde imzaya alameti farika da denir.hatta bunun alamet-i fabrika, alamet-i makarna, alamet-i transpana olanları vardır.

7)) Forum içinde Link vermek yasaktır!!!(bu kural alkollüyken yürürlüğe girmiştir ne alaka diyen arkadaşlar pespayedir, hemzemindir, hıncaldır, uluçtur)

8))Yeni üye olduysanız hemen yazmaya başlamadan önce üzerinize hafif bişeyler alabilirsiniz.ben içkinize uyku tozu karıştırıkene sizde bana hayatınızı annatıp 'sooonra sen çıktın karşıma' diye bitirebilirsiniz.

9))Yazdığınız yazının yanlış veya eksik olduğunu farkettiğinizde;ulen bi bok yedik ama görmezler yaa noolcak demeyin.eller duyar söz olur,dillere vurur. yada admin tarafından crying over pros for no reason diye artizlikde yapılabilir.bide kızlara asılıp "cevap geldiğinde haber ver" butonuna dikkatinizi yoğunlaştırabilirsiniz

10))Özel soru ve sorunlarınızı mail Ö.M(öküz mustafa) gibi kişiye
özel yöntemlerle hallediniz.hatta oooo oooo çıkışta dayak var diye tezaruhatta bulunmayınız.tabi bide çıkışa çaağrılan adamların gelmemesi, sonu dayak yemekle bitmesi muhtemel olaylar doğurabilir.

11)) Sadece çıplaklık içeren ve/veya konusu olmayan
topitoplar veya rocco lar silinir.bu arada topic bir ermeni mezesidir.bana andımızı okutmayın şimdi.

Geri