Işte Soykirimcilar

Aslında ben şöyle 1 şey düşünmüştüm:

1 metin hazırlarız(çeşitli dillerde) herkes bunu listesindekilere mail atar zahmetsiz bir şey.Bbu şekilde bir yayılma sağlayabilirsek müthiş 1 hareket olur er geç yabancılarada ulaşır.

Tarih derslerini hep sevmişimdir . Geçmişte yaşananları bilen öğretmenlerimden bende bütün sebepleri gördüm . Herkes kendi ülkesi çıkarları için birşeyler oluşturmaya çalışıyor .
Ama bizim devletimiz küçük düşürülmeye çalışılıyor . Bu baştakiler acizzzzzzzzin önde gideni zaten . O yüzden kimseye sözünü geçiremiyorlar . Bir Ab'dir tutturmuşlar sap sap .
Koyun gibi her yöne gidiyorlar . Deli oluyorum bu hükümete . . .
Haberleri kaçırmayan benim gibi birisi artık bunların beceriksizliklerini görmemek için haber izlemez biri oldum çıktım .

Cagri0905' Alıntı:
Aslında ben şöyle 1 şey düşünmüştüm:

1 metin hazırlarız(çeşitli dillerde) herkes bunu listesindekilere mail atar zahmetsiz bir şey.Bbu şekilde bir yayılma sağlayabilirsek müthiş 1 hareket olur er geç yabancılarada ulaşır.

çok güzel ben varım+1
tüm arkadaşlarında bu konuda duyarlılık göstereceğinden eminim(başka türlüsüde zaten düşünülemez)
çeşitli dillerdeki metin'i hazırlamanızı bekliyorum.
saygılarımla.

ben üstüme düşeni yaparım almancaya falan çeviri yaparım elimden geldikçe yardımcı olurum sizlere

Geri