Işte Kare Kare O An!..

kuzay

Pesimist
Altın Üye
Reaction score
0
Kalamazsın Bu Hayatta Bakire ,En Azından Hayat Koy
Galatasaray - Fenerbahçe derbisinde yaşanan rezaletler birer birer ortaya çıkmaya devam ediyor!..

Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'in, sarı kırmızılı tribünlere edep yerini tutarak gösterdiği iddia edilmiş ancak Volkan'ın bu hareketi tribünlere değil, kasığındaki ağrıdan dolayı yaptığı ileri sürülmüştü!..

Lig TV'de yayınlanan Futbol Gündemi programında bu çelişki de ortadan kaldırıldı ve sarı lacivertli kalecinin, Galatasaray tribünlerini yönelik hareketi net olarak tespit edildi!.. Görüntülerde, Volkan orta yuvarlağa kadar geliyor ve Galatasaray ceza sahasında futbolcular kavga ederken, edep yerini tutarak Ali Sami Yen'in kapalı tribününe dönüyor. Volkan'ın bu hareketi sonrası tribünlerde adeta infial yaşanıyor, kapalı üst tribünde bulunan sarı kırmızılı taraftarlar, alt tribünün çatısına çıkarak büyük bir tehlikeye neden oluyorlar. Bu arada kapalıdan gelen bu tepkiye sarı lacivertli kalecinin, elini "hadi oradan" anlamında yukarı ve aşağı doğru sallaması da gözlerden kaçmadı.

qntusw.jpg

10n7ziw.jpg

152kc39.jpg

jjtlkg.jpg

Bu pozisyonda hiç bişey yok video olarak izlenirse daha iyi anlaşılır. adam kasıklarını ağrıdığı için tutuyo bu çok belli.

Burdan izleyebilirsiniz.

Burda VoLkan'da Da Var Hata, Madem Sakatsın Bu Kadar Çık Dışarıya Aradan İstifade Tedavi BişeyLer OL Veya Çok Kötüysen Yedek KaLeciye Bırak Yerini, VoLkan Orda TaraftarLara Bakarak ÇakaLca Davranıyor, Eğer Maçtan Sonra Da Basın Bana GeLirse Ben Sakatım Ondan Tuttum KasıkLarımı Demek İçin Yaptı VoLkan Çok ÇakaL Bir Oyuncu BunLarı BiLerek Yaptığı Zaten En Son Taraftara Yaptığı EL HaraketLerinden De BeLLi Niyeti Taraftarı Bas Baya GaLeyana Getirmek...

ya ne sakatı o belli kafadan sakat. volkan kadar pislik çirkef bi topcu yok. yeseydi 2 3 tane ozaman kasıklarını diil başka tarafını ovalardı...

bu yaptığı terbiyesizlik o hareketi nasıl yapabiliyor fenerliler bunu kendilerine yapılsın düşünsün o zaman masumca mı görürler ??

Videoda da gözüktüğü gibi,volkan kasıklarını taraftara gösteriyor sonrada kılıf hazırlıyor,sakattım ondan tuttum.Millet aptalya,sakattı ondan diyecek.Ne üçkağıtçılar var ya...

ya zaten basın karşısında kasıklarını hatır hutur kaşıyan antrenörün oyuncusundan ne beklenir. görüoruz ki taraftardanda pek bişi beklenemez...

Sonuç olarak;Fb li futbolcuların son dakikaları oynatmamak için yapmış oldukları,Gsli futbolcularıda buna alet ettikleri bir olaydır.Aksini söyleyebilecek var mı?

ufak bir yanlışlığın anlık sonuçları kimse istemezdi böle olmasını...

:D

herkes videoya bakın videoya bakın demişti benim lig tv de gördüğüm bu hareketin sonunu almış lig tv .. defalarca gösterdiler ayrıca maça giden herkes volkanın o hareketi yaptığını tv den söylediler bunların bazıları fanatiklik yapıp yalan söyluyor dıyelım hepsi mi yalan söyluyor... ayrıca art niyet aramamak lazım denmiş o gun sahadaki oyunculardan kaçında iyi niyet vardı da art niyet aramıyacagız....

Geri