işte coca cola ve onun gibilerin marifeti

Haklısın kardeş ama sadece CocaCola olsa tamam ama okadar çok marka varki... Birinden biri mecbur kullanılıyor bide heryerde CocaColaCompany ürünleri olan SPRİTE FANTA NESTEA CAPPY COCACOLA var yani mecbur kalıyoruz.. Bu bilgilendirmen güzel fakat bunu tüketiciden çok, satıcıyada ulaştırman gerekir ki diğer seçeneklere yer versinler.. Yinede teşekkürler, daha dikkat ederim bundan sonra..

coca cola sahibi zaten parasının israil e gideceğini söylemiş

Sagol Kardes

Biz Türkler Bu Gibi seyler icmeseydik belki amerika simdi batardi?

abi bunları biliyoz ama yinde alıyoz

ya tamam almayalım...
ben mc donaldslara girmem uni.deyken cocuk işçilerin haklarını ve magduriyetlerini gordugumde lanet etmiştim ve ondan sonra hiç kazandırmadım oraya..

ama su da var herkes boykot etsin eyvallahhh

orada calısan insanlar var boykot edersen onlar yakında işten cıkarılacak...nedeni ise gelir olmayan yer kapatılır....

ben yiyelim demiom bence de almayalım onların mallarını içmeyelim kahvelerini ama yiyecek sektorunde cok buyukler ve biçok turk buralarda calısıo..nası bi çözüm buluncak bilmiom ama hersey boykot edelim degil bence...ona bakarsanız amerikayı da atalım yurttan kimse gırmesin benim ulkeme giren yabancı sermaye zaten dunyaya kök söktürüo..nasıl olcak inan ki bilmiom....

Geri