işte coca cola ve onun gibilerin marifeti

vapi27

New member
Reaction score
0
arkadaşlar coca cola ve bazı firmaların mallarını alarak onlara neler kazandığımızı aşağıdaki siteden görelim....belki o zaman onların mallarını almayız

http://www.kralsevgi.net/israil/

way beah ilginç

çok ilginç resimler çok kotuydu :(

cok kötü idi :(

Bu siteye daha once bakmıstım bazıları kapatılmıştı hatta bence yapılması gerek çok şey var arkadaşımızın dediği gibi en azından boykot!!!!!

seyirci kalmak mı daha zor, yoksa bile bile ortak olmak mı bu vahşete.

olmak yada olmamak gibi bişey.

düzeni degiştirmek gercekten cok zor..
hadi bu forumdakıler almasınlar coco-cola
bu tür israil kökenli firmaların yok olması için cok büyük kitleler gerekir kardeşim.....

Daha Önceleri Verilmişti (bende vermiştim fakat link ölmüş sonadan) Hatırlatma için teşşekkür..

bu düzeni yıkacak hiçbir güç yok...herşey boş yani....Bunları yapanların cezasını ALLAH er ya da geç verecektir zaten...

chuckies' Alıntı:
bu düzeni yıkacak hiçbir güç yok...herşey boş yani....Bunları yapanların cezasını ALLAH er ya da geç verecektir zaten...

Bu dünyada işlenen suçların cezasını allaha bırakmak en büyük yanlıştır..

Örgütlen ve hesap sor!!!!!!!

böyle bi durumda elimizden bişey gelmiyosa en azından mallarını boykot ederek onlara zarar verebiliriz...

gerizekalı

bi arkadaş gerzekliğinden olsa gerek ne yapalım demişte sadece iki kelime söyleyecem.coca cola ve nestle geçen ayki gelirlerinin %32 sini israil ordusuna bağışlamış.şimdi benim gerzek kardeşim sen içmesen belki israil bi silah az alır ve bir filistinli daha yaşar anladın mı şimdi GERİKALMIŞ ÜLKENİN ÇOK GELİŞMİŞ HIYARI seni.seni kaale alanda kabahat salaksınız zaten geneliniz.:mad: :mad: :mad:

mavigemi' Alıntı:
bi arkadaş ******den olsa gerek ne yapalım demişte sadece iki kelime söyleyecem.coca cola ve nestle geçen ayki gelirlerinin %32 sini israil ordusuna bağışlamış.şimdi benim ***** kardeşim sen içmesen belki israil bi silah az alır ve bir filistinli daha yaşar anladın mı şimdi GERİKALMIŞ ÜLKENİN ÇOK GELİŞMİŞ ***** seni.seni kaale alanda kabahat ****nız zaten geneliniz.:mad: :mad: :mad:

Kardeş sinirlerine hakim olmalısın... Herkesin senin kadar fikrini söyleme ve savunma hakkı var. Katılmıyorsanda eleştrini hakaret boyutuna taşımaman gerekir. Seviyeyi düşürmemeni temenni eder yukardaki ban sebebi mesajını editlemeni tavsiye ederim...

gercekten ilgincmis ellerine saglık böle bi paylasım icin

Marketten bişi alırken mutlaka adlığım ürünün nerenin ve kimin malı olduğuna bakarım, yerli mallarında bile bazı markaları diğerlerine tercih ederim. Mesela içim de eldığım tat diğer kolalara göre daha iyi olduğu halde asla ve asla Coca cola ve onun yan mamüllerini almam. Paramın doğru yere gitmesini istediğim için yerli mallar içinde bile seçim yaparım bilinçi tüketicinin bir özelliği de budur zaten.

Arkadaşımıza teşekkürler.Ben daha önce izlediğim için bu ürünleri kullanmıyorum arkadaşlar.Gelin sizde kullanmayın.Ahirette Vebalimiz biraz daha az olsun.Saygılar....

bize boykot etkisiz gibi geliyor ama hiç de öyle değil! boykot o kadar ciddi boyutlara ulaştı ki; artık malları boykot edilen firmalar; ürünlerini farklı isimlerle o ülkeye sokuyor. bu boykotun etkileyici bi boyuta ulaştığının kanıtıdır....
mesela ben eve coca cola sokmuyorum. bizimkilerde artık almıyorlar. gittiğim yerlerde de aldırmıyorum kimseye. boykotu anlattığım kişilerin çoğu da katılıyorlar fikrime ve uygulamaya geçiyorlar. Hz. İbrahim a.s ın kıssasındaki gibi; hiçbir şey yapamasak bile, safımız belli olur....

onceden vermistim ben de arkadaslar verildi diye sildiler di..

Geri