Işte Cemil Ipekçinin Nişanlısı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doğru bu zamanda i.nelik prim yapıyor unutmuşum...

sanat anlayışın insanların kişilikleri üzerindense bişe diyemem ama van gogh'un kulaklarını kestiğini ve sonra intihar ettiğini unutma ama eminim ne güzel resimler yapmış diye tablolarına bakıyorsundur...

muhafazakar eşcinsel miş:durdurun..ulan sen ilk once arkanı muhafaza et..edemiyosan da ki edemiyosun belli o zaman o bıyıgı kes

ohaaaaaaaaaaaaaaaaaa laaaaaaaaaaa
yok arkdaş öyle cinsel tercihe saygı ne tercihi yaf insan önüne bakar ne varsa onu kullanır geriye bakmak niye tövbe tövbe
bu haberler bu tip ilişkiler normal sıradan mış gibi gösteriyo sonra milletin uşagının kanına giriyorlar
saygı duymuyorum duyanlara helal olsun ne diyelim

Bi kere bunu istiklalde gördüm yanında bi elemanla elele tutuşmuş yürüyolardı. ikisi de bıyıklı filan korktum la :)

ya anlamadıgım bu kadar güzel kız varken bir erkek niye bir kıl topağı ile gezsin anlamıyorum ya
şahsen ben bütün erkeklerden nefret ediyom istiyom ki bütün kıslar bana baksın
ben modacı olacam bin tane manken kız etrafımda duracak alem zaten akışkan gün 24 saat yeter mi be
AMAN sabahlar olmasın demez mi insan :)

yolldan çıkmış insanların hala haberi yapılıyor yaa bende ona acırm.Adamın ne olduğu belli değil

yuh ya korkacaksın bunlardan=)

İnsana Bak Çay DemLe :)
Neyse Bir Yastıkta KocasınLar...

Allahım Görüyo Bunları Burda Yapacaklarını Yaparlar Ama Allahın Huzuruna çıktılarmı Işte Ozaman Olay Biter :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri