işte buna ölünür....

tabi ulkedeki uni ögrencilerinide düşünmek gerekioo iii mi ettn kötümü ettin bunu paylaşmakla

ayrıca istanbulda bu kış mantı için taksimddn şileye gitmişligim vardır hergun corba döner ekmek beyaz peynr yenen ögrenci evimizden kaçp 2 kişi gidip evdekilere beleştepe ye gdp maç izlicez demiştik affetsnler bizi baksnlar ama hakverecekler

tamamda dai bende 3 aydır gitmedim memlekete :( hasretten koydum zati :terCocuk:

çok güzel. annem de çok güzel yapar. (kayserili değil ama :D)

bir kaşığa 40 tane sığar diyorlar orada bahsedilen eski tahta kaşıklar. şimdiki kaşıklar değil.

eline sağlık.

Ben mantıya değiL bakLavaya öLürüm yanına aLıcan kaymakLı
dondurmannı ohhhhh =)

Agzım sulandı valla :D iştahımı kabarttin yaw :D

ben herşeyi anladımda girişteli ben elhamdülillah kayseriliyim ne demek :d elhamdülillahın anlamı başkadır kayserili olmak başkadır bunları aynı yerde kullanman biraz abes kaçırır ...bende bandırmalıyım elhamdülillah bandırmalıyım mı demem lazım elhamdülillah müslümanım demen daha dogru olurdu yanlıs söylemişsin...yanı erzurumlu olsan elhamdülillah olmucakmıydı senın muslumanlıgın :D

ben herşeyi anladımda girişteli ben elhamdülillah kayseriliyim ne demek :d elhamdülillahın anlamı başkadır kayserili olmak başkadır bunları aynı yerde kullanman biraz abes kaçırır ...bende bandırmalıyım elhamdülillah bandırmalıyım mı demem lazım elhamdülillah müslümanım demen daha dogru olurdu yanlıs söylemişsin...yanı erzurumlu olsan elhamdülillah olmucakmıydı senın muslumanlıgın :D

tamamda dostum elhamdülillah=şükürler olsun demek değilmi?
bende Kayserili olduğuma şükürler olsun manasında soyledim....

kayseride ananın yeri diye bi yer falla orda süper tavsiye ederim bir kaşıga 40 mantı sıgyo yiyin yiyin şişin göbek yapınn ohhhhhhhhhhhhhhhhhh yarasınnnn

:D bugün vardi ama yiyemedim kimi bulamiyor kimi bilemiyor iste :vur

gerci bende yaparim :goz:

tesekkürler hemserim :)

usta napıon sen ya zaten acız. ogrenci adama boyle seyler gosterilirmi. ahhhhh evimi ozledimmmm:uzgunCocuk:

dostum gece vakti sen ne yaptın böle.. bari sabahtan koysaydın da öleye evdekilere yaptırırdım :)

Geri