Işte Bu

jakhal

New member
Reaction score
0
arkadaşlar uzun arastırmalar ,incelemeler ve uykusuz gecelerden sonra:) iddaa yha wurgun yapılacak kuponu buldum...bu kuponu bılen bılmeyen,kızlar,erkekleriçift cinsiyetliler vs vs vs herkes oynadın.ben bızzat oynadım....hepımız kazanalım!!!

532 WOLFSBURG - CSKA MOSCOW MS 1

564 DYNAMO KIEV - RUBIN KAZAN MS 2

589 HEERENVEEN - SPORTING LISBON MS 2

592 PANATHINAIKOS - GALATASARAY MS 2

591 LILLE - VALENCIA MS 2

563 BLACKPOOL - NEWCASTLE MS 2

Bilet No : 000130662407791534081359012588
Kolon Sayısı : 21
Misli Değeri : 1
Sistem : 4,5
Toplam Oran : 581,74
Kazanılabilecek Azami Tutar : 581,74 TL

unutmayın sistem 4-5 oynucaksınız,kupon maliyeti 21 lira..... benden sölemesi,takdir size kalmış:)

Yırttık desene :gulumseCocuk:

bakın ilk macım tuttu..barı dıerlerıne oynayın kazanın...ben herkesın kazanmasını ıstıyorum fırsat bu fırsar:D:D

gs nın bu son haftalardakı serısıne gore 2 yazdıysan yanıldın ama p.kos cok acemı oynar dıosan dogru bır tahmın ıns. tutar.. valencıa macından da suphelıyım lılle kendı evınde..valencıa da kazanmak ıstıcek dogal olarak tabı...bos bı takım yok karsısında ıns. tutar

dinomo kiev ,1 olmassa heerenven de 0 olmassa bu kupon tutar... hadi bol şans kardeş..

wolfsburg yendı,rubın kasan ılk yarı0-1 onde we newcastle ilk yarı 1-1 zorlu bır 45 dk beklıo benı:D

aka ben kasmadım begendim maçları oynadım mesela rubin kazan macına alt verdim ne olur ne olmaz:D

yaw tek maçtan yatıorum 2 cı yarıda barı skorlar degısse d.kıevden galıbıyet gelırmı acaba yorum yapacak varmı ızleyen yada?

bu newcastle nıye ılgınclık yaptı bu aksam onu anlamadım barı berabere kal :D

bence panatikos maçı tam tersi olcak

yha sanssızlık wardı aq ..rubın ılk yarı 1-0 önde tamamldı ,newcatle 37 de gol attı 45de gol yedı yok bole bır olay yha....delı oldum war yha

kardeşim :D saol her ne kadar zarar etsemde:D sistem 3,4,5 yapmıştım 3 maç tuttu sevilla maçı alsaydı züper olurdu aslında neyse ctesi var daha ya bakarız neyse saol

Geri