işte BALYOZ'UN ŞOK SES KAYDI - Dinle

11 Eylül günü ülked oluk oluk akan kan nasıl oluyorda bir gün sonra yani 12 Eylül de asker darbe yapınca birden bıçakla kesilir gibi duruyor akan akan kan

Cevabı yyine darbeyi yapan Evren veriyor. Daha çok kan akmalıydı ki yapacağımız darbe okadar çok başarılı olsun.

ülke yönetinine el koymak isteyen darbeciler o gün bile bile binlerce insanımızın kanının akmasına göz yumdular

dinlediğini anlamayan, anladığını da kirli emellerine göre yorumlayanlara inanmayınız....ses kaydı tamamen doğru; ancak Türkiye savaşa girmiş, cepheler açılmış ama bu esnada içeride vatan haini gerici yobaz mollalar ayaklanmış bir vaziyette yapılacaklara göre çizilmiş bir senaryo...sonuna kadar dinleyin göreceksiniz...
ve ustaca, ilave ekler eklenmiş...ama ne hikmetse bunların ses kaydı yok...ayrıca neden kesik kesik kayıtlar var da konunun baştan sona kaydı yok ilginç...
DAHA İLGİNCİ DE HUKUKA AYKIRI BİR ŞEKİLDE ORTAM DİNLEMESİNİN YAPILMASI VE BUNUN BASIN YOLUYLA DAĞITILMASI TÜRK CEZA KANUNUNA GÖRE SUÇ...KİMSE DE BUNU VURGULAMIYOR...NE KADAR İLGİNÇ....
hadi bakalım yorumumun ucundan kıyısından muhalefette bulunun bekliyorum....

bilir misin bilmem kaç yılında ses kayıtlarındaki konuşmalar parti kapatılma nedeni oldu?eğer ses kayıtları hukuka uygun yapılıyorsa sorun yoktur

ses montaj ...
yalan
hikaye bunlar ...
akp nin uydurması ..
tsk yı yıpratma çabaları...

tabi evet montaj montaj, darbe sonunda evine gelip de alsalardı
senı de, götürselerdi mamak'a orda da görürdün montajın kralını.

burda bir hata olduğunu düşünüyorum sevgili modlar...ilk hakareti ruzbe isimli üye yapmış ben d yeni farkettim...KARŞI DÜŞÜNCE BEN DE BELİRTTİM; DİREK OLARAK POSTAL YALAYICI ŞEKLİNDE HAKARETTE BULUNMUŞ, DİKKATE ALINMASI GEREKLİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM...

€rd@ls10;4881857' Alıntı:
yok yav bu ses kayıtları da montajdır olur mu hiç :))

zavallılar hepten çaresiz kaldılar naparsın=) Yakında ses kaydınada 'burda kütahya porselen yazıyo' dicekler=)

MONTAJJJJJJJJJJJ oldugu ortaya cikti taraf gazetesinin kime ait olduguna gelince orasinida siz arastirin artik

zavallılar hepten çaresiz kaldılar naparsın=) Yakında ses kaydınada 'burda kütahya porselen yazıyo' dicekler=)
Kütahya porselenden ziyade American copyright gibi bişeyler görür gibiyim ben ...altında da silinmiş bir şekilde Made in USA gibi bişey yazıyor ama...UK (United Kingdom) da olabilir...dikkatli bakarsan sen de görürsün...

aynen kardes bende gördüm UK ingiltere demek
zaten kayit montaj cikti sahtekarlar ortaya cikacak bu vatani bölmek ve bu güzel askerlerimizi cirkin iftiralar ile saldiranlar bir gün cezalarini cekeceklert dedim ya taraf gazetesine veriliyo zaten baska gazeteye kimse ihbar etmedigine göre var bunda bir seyler neyse kime ait olduguda belli tartismaya gerek bile yok
vatan milletz sakarya gerisi yalan zaten

Nasıl yalan yahu çetin doğan çıktı ekranların karşısında kendi söylemedi mi onlar tatbikattı diye bu bile itiraf niteliği taşıyor zaten görme anlama yeteneğinizi mi kaybettiniz ne la bu şimdi..Daha ne dicek adam hepinizi kesip biçtikten sonra mı çözeceksiniz olayı .

kardes senin kalbin var fazla zorlama kendini sesin yükseldikce degerin artmaz unutma biz o kasetten söz etmiyoruz sen hala nerdesin anlamadik:D

kardes senin kalbin var fazla zorlama kendini sesin yükseldikce degerin artmaz unutma biz o kasetten söz etmiyoruz sen hala nerdesin anlamadik:D

Yok ben anladım sizin söylediniz kaseti sanırım siz benm söylediklerimi anlamadınız.Yahu o kasette konuşan çetin doğan olsa ne olmasa ne çokta tın adam haberlere çıkıp bunları meşru yollarla yapacaktık dedi mi demedi mi sen önce bunu izah et sonra öbür kasetlere geçeriz..Hem siz daha ne gibi bi ispat arıyosunuz onuda anlamış değilim gözünüze mi sokucaz gayri.

fetihcilerin oyunlari bunlar kemalistler yemez neyse fazla derinlere dalmayalim bakalim ne olacak sonu

fetihcilerin oyunlari bunlar kemalistler yemez neyse fazla derinlere dalmayalim bakalim ne olacak sonu

hepimiz bu toprakların evlatlarıyız kemalist,fetihci,milliyetçi,solcu,sağcı diye bir söylem olamaz biz böyle diyerek zaten kendi içimizde bölünüyoruz farkında bile değiliz

Ben bu Başbuğ ne ayaktır anlamıyorum...

Neden hükümetle delikanlıca çatışmak yerine kaypakça bir demokrat görünüyor bir darbecilere sessiz kalıyor?

200 yıldır bu milletin köküne kibrit suyu döken Gavur Reşidi,Alisi,Fuadı Taladı,Cemali,Enveri vb iğrenç paşaların artık bu dünyada da cezalandırılma vakti geldi.

Genelkurmayda olan şimdiki zağarlar da bunların veledi zinaları

İki cihanda da rezil olsun bu melunlar

Bunlar doğruysa vay milletimizin haline

Nasıl bir ordusu var

Olur mu Buy ses Montajj .. Görüntüler Fotomontaj Belgeler Pc den yapılmış .. Peki Gerçek olan ne ? Sokaktaki köpeklerdir herhalde

Geri