dinlediğini anlamayan, anladığını da kirli emellerine göre yorumlayanlara inanmayınız....ses kaydı tamamen doğru; ancak Türkiye savaşa girmiş, cepheler açılmış ama bu esnada içeride vatan haini gerici yobaz mollalar ayaklanmış bir vaziyette yapılacaklara göre çizilmiş bir senaryo...sonuna kadar dinleyin göreceksiniz...
ve ustaca, ilave ekler eklenmiş...ama ne hikmetse bunların ses kaydı yok...ayrıca neden kesik kesik kayıtlar var da konunun baştan sona kaydı yok ilginç...
DAHA İLGİNCİ DE HUKUKA AYKIRI BİR ŞEKİLDE ORTAM DİNLEMESİNİN YAPILMASI VE BUNUN BASIN YOLUYLA DAĞITILMASI TÜRK CEZA KANUNUNA GÖRE SUÇ...KİMSE DE BUNU VURGULAMIYOR...NE KADAR İLGİNÇ....
hadi bakalım yorumumun ucundan kıyısından muhalefette bulunun bekliyorum....
ses montaj ...
yalan
hikaye bunlar ...
akp nin uydurması ..
tsk yı yıpratma çabaları...
hakaret etmişsin...benim de senin haiz olduğun sıfatları buraya dökmem mi gerekli...şahsına itaben?ne o shephard başlamışsın gene modlara yalvarmaya...
€rd@ls10;4881857' Alıntı:yok yav bu ses kayıtları da montajdır olur mu hiç)
Kütahya porselenden ziyade American copyright gibi bişeyler görür gibiyim ben ...altında da silinmiş bir şekilde Made in USA gibi bişey yazıyor ama...UK (United Kingdom) da olabilir...dikkatli bakarsan sen de görürsün...zavallılar hepten çaresiz kaldılar naparsın=) Yakında ses kaydınada 'burda kütahya porselen yazıyo' dicekler=)
kardes senin kalbin var fazla zorlama kendini sesin yükseldikce degerin artmaz unutma biz o kasetten söz etmiyoruz sen hala nerdesin anlamadik![]()
fetihcilerin oyunlari bunlar kemalistler yemez neyse fazla derinlere dalmayalim bakalim ne olacak sonu