işte BALYOZ'UN ŞOK SES KAYDI - Dinle

GemaR

Banned
Reaction score
0
Taraf Gazetesi'nin ortaya çıkardığı Balyoz Darbe Planının ses kayıtları yayınlandı. 1. Ordu Komutanı Çetin Doğan darbe planını işte böyle anlatıyor...​

Dün Taraf'ın ortaya çıkardığı Türkiye gündemine bomba gibi düşen Balyoz Darbe Planının ses kayıtları ortaya çıktı. Kanaltürk'te Sami Dadalıoğlu'nun sunduğu Ters Cephe'de Taraf Gazetesi'nin ortaya çıkardığı Balyoz Darbe Planının ses kayıtları yayınlandı. Programa Taraf gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, Ümit Zileli, Ümit Özdağ, Fikri Akyüz katıldı. Taraf gazetesinin yayımladığı “Balyoz Güvenlik Harekât Planı”nda imzası bulunduğu belirtilen dönemin 1. Ordu Komutanı Çetin Doğan'ın darbe planını anlatırken alınan ses kaydı ortaya çıktı. İşte çok konuşulan o kayıtlar:

Söz konusu diyaloglar Balyoz Komutanı olarak görünen Çetin Doğan'ın konuşması ile başlıyor. Doğan salondaki subaylara Genelkurmay Başkanı üzerinden hükümeti kendisine çeki düzen vermesi konusunda nasıl uyardığını anlatıyor. Toplantıda konuşan ancak ismi tespit edilemeyen bir yetkilinin söyledikleri ise tüyler ürpertici. Yetkili 12 Eylül gibi harekat istiyor. Senaryo denilen planda Gafur Paşa isimli komutan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve dönemin İçişleri Bakanı'ndan duyduğu rahatsızlığı açıkça ifade ediyor. 52 Zırhlı Tümen Komutanı Metin Yavuz'un sözleri ise akıl alır gibi değil. Yavuz, "İstanbul'un üzerine çökerim, halkı acımasızca ezerim." diyor. Toplantı tıpkı başladığı gibi Çetin Doğan'ın konuşması ile sona eriyor.

Alıntı...
Selametle....

ses montaj ...
yalan
hikaye bunlar ...
akp nin uydurması ..
tsk yı yıpratma çabaları...

dinlediğini anlamayan, anladığını da kirli emellerine göre yorumlayanlara inanmayınız....ses kaydı tamamen doğru; ancak Türkiye savaşa girmiş, cepheler açılmış ama bu esnada içeride vatan haini gerici yobaz mollalar ayaklanmış bir vaziyette yapılacaklara göre çizilmiş bir senaryo...sonuna kadar dinleyin göreceksiniz...
ve ustaca, ilave ekler eklenmiş...ama ne hikmetse bunların ses kaydı yok...ayrıca neden kesik kesik kayıtlar var da konunun baştan sona kaydı yok ilginç...
DAHA İLGİNCİ DE HUKUKA AYKIRI BİR ŞEKİLDE ORTAM DİNLEMESİNİN YAPILMASI VE BUNUN BASIN YOLUYLA DAĞITILMASI TÜRK CEZA KANUNUNA GÖRE SUÇ...KİMSE DE BUNU VURGULAMIYOR...NE KADAR İLGİNÇ....
hadi bakalım yorumumun ucundan kıyısından muhalefette bulunun bekliyorum....

montaj :p desek yemeyebilirler :hadiordan

onlar tatbikat yapıyorlar yok öle birşey :hadiordan

Asıl dert şu:
Bizler askerin müdahale etmemesini, sivil bilincin gerekeni yapmasını isteriz...
Ama siz koli bandı gibi ağzımızı kapatıyorsunuz...
Ne zaman ağzımızı açacak olsak, sizin şu saçma sapan planlarınızı önümüze koyuyorlar.
Yani aciz ve yetersiz kaldığınız yetmiyormuş gibi, sivil tepkinin de canına okudunuz...
Kolunu-kanadını kırdınız cumhuriyete sahip çıkmak isteyenlerin...
Bakın meydanlar bomboş...
Ağızlarını bıçak açmıyor Atatürk çocuklarının...
Bir bakıma laik cumhuriyete karşı sürdürülen yıkımın parçası, gerekçesi ve kalkanı olduğunuzun farkında mısınız?..
Farkındaysanız; niçin çıkıp olup biteni millete daha net, daha açık, daha kararlı anlatmıyorsunuz paşaların paşası?..
Bekir Coşkun

Postal yalayıcıları herzaman ki gibi papağan vari cümlelerle yalan montaj uydurma dese de artık kendi yandaşları bile inanmıyor

Postlarına dikkat et terbiyesiz herif, kimin klonusun sen ? Kaç kez banlandın bu forumdan, daha geliyosun, utanmak yok mu senin ?

bazı nickler benim de dikkatimi çekiyor son zamanlarda bunu yetkili arkadaşlarla da birebir paylaştım.:blush: bir takım kişiler klon nicklerle kendilerinin yazamadıkları mesajları yazıyorlar.biraz dikkat edilirse farkına varılır.bunu yetkililerin işlerine karışmak için yazmadım.gördüklerimi satıra döktüm.:utan

Postlarına dikkat et terbiyesiz herif, kimin klonusun sen ? Kaç kez banlandın bu forumdan, daha geliyosun, utanmak yok mu senin ?

bu nasıl bir usluptur ... nasıl yorumdur..... nasıl konuşuyosun sen benimle..
sen beni başkasıyla karıştırıyon heralde!!!!!!!!
ben daha 3 -4 gün oldu buraya üye oldum..
senden hakaret yemek için mi oldum ..

ses montaj ...
yalan
hikaye bunlar ...
akp nin uydurması ..
tsk yı yıpratma çabaları...

canım benim hangisi yalan söylermisin ;

Ayışığı
Sarıkız
Yakamoz
Eldiven
Balyoz ... yada
levent ersözün hastanede ben bitersem sizde bitersiniz aydınlık yüzü göremezsiniz demesi mi
Yada eski general Çevik Bir 'in erkan mumcu hakkında o peze.enk cumhurbaşkanlığı seçimlerine girmesin demesi mi.. hangisi söye Allah aşkına

ilk etapta afallar insan kabullenemez.gitmeyin o kadar üzerlerine :p

neden postal yalayıcısı dendiğinde söyleyene aynı tepkiyi vermiyosunda o arkadaşa böyle bi tepkiyle yaklaşıyosun? hakaretse hakaret ikiside aynı

Geri