işte atatürk okuyun lütfen;!!

Ata bizim atamızdı peşinden gidenlerde bizim dedelerimizdi ve 1000 yıldır sahibi olduğumuz asyadan avrupaya koç başı gibi uzanan bu cennet vatanı kurtarıp onun üstüne belli ideallere sahip olan bu devleti de yine onlar kurdular. Bunlardan hoşnut olmayanlarda o zamanlar buna çelme takmak için ellerinden geleni ardlarına koymadılar. Şimdide kalkmış sanki devamını güttükleri zihniyet bu memlekete bir dirhem katkı yapmış gibi uygarlık ve Türk bekası yolundaki bu yüce mukaddes cumhuriyeti ve ideallerini bize hediye eden insanlara dil uzatmaya kalkışıyorlar. Allah akıl fikir versin yada vermesin ama bizden de uzak etsin.

Çok güzel.. Bencede bu metni mail olarak göndermeliyiz birbirimize çok hoş.İnsanımızı çok net açıklıyor.

searc in google...

baska bişe demiyorum... okumadıgınız belli...

GREAT İDEA' Alıntı:
BAZI NEDENLER DEYİP GEÇİYOSUN NEYMİŞ ONLAR SÖYLEDE BİZDE BİLELİM SEN KİMSİN Kİ 1 ŞEYİN 40 KATINI BİLMİYOSAN SUS ,İYİKİ FORUMUN KURALLARI VAR AĞIR KONUŞURDUM
GEREKSİZ GERGİNLİK YAPMAYALIM HERKES İSTEDİĞİNİ SEVER YADA SEVMEZ

:mad:

Mesajim Yarisi ÇikmamiŞ

Azadi_DersiM' Alıntı:
savas zekasına veya zekasına bişey dediğim yok... gercekten cok iyi bir komutandı o... ama verdigi bazı emirlerde bircok masum insan ve bircok masum cocuk katledildi... evet resmen katledildi... amacım ortalıgı felan karıstırmak değil... sonusta aynı vatanın insanıyız ve aynı vatanda yasıyoruz... benim sevmeme nedenim sadece soykırımdır... o olay yasanmayacaktı...

sürc-ü lisan ettiysek affola... saygılar...

bosver sen dostum bu isleri en iisi fazla yorum yazıp ortamı germe

Azadi_DersiM' Alıntı:
searc in google...

senin google dan bakın dediğin şey; dediğin etrafa at gözlüğüyle bakan ve avrupalının kucağından Türkiyeye çemkiren ve Türkiyeyi tarihinden ve Atatürk'ünden uzaklaştırmaya çalışanların uşağı olmaktan öteye gitmeyecek olan bir kaç maşanın taraflı ve gerçeği zerre yansıtmayan yorumlarından başka birşey değil

mustafali' Alıntı:
senin google dan bakın dediğin şey; dediğin etrafa at gözlüğüyle bakan ve avrupalının kucağından Türkiyeye çemkiren ve Türkiyeyi tarihinden ve Atatürk'ünden uzaklaştırmaya çalışanların uşağı olmaktan öteye gitmeyecek olan bir kaç maşanın taraflı ve gerçeği zerre yansıtmayan yorumlarından başka birşey değil
okuduklarından bi örnek göster...

sağol dostum süper gerçekten atatürk büyük adammış gerçekten şimdi de onun gibi birine ihtiyacımız var

Azadi_DersiM' Alıntı:
okuduklarından bi örnek göster...

burda o sitelerin reklamını yapacak değilim ayrıca onlar ne ki onları kaynak veya örnek göstericem ama sen lafı gevelemeyi bırakıp hangi tarihte ve hangi etnik gruba soykırım yaptırmış Atatürk, o baklayı ağzından çıkarırsan objektif tarih kaynaklarından sana bolca dokuman gösteririm

ya ben Atatürk'ü çok seviyorum...ve sizin sölediklerinizede saygım wardır...ayrıca sölediğiniz gibi şimdide Atatürk gibi bi lidere ihtiyacımız var.bence ona çok borçluyuz o olmasa belki şimdi herhangi bi ülkenin sömürgesi halinde,,elimizden özgürlüğümüz alınmış we başımızda askerlerle yaşıyo olabilirdik...bence çok teşekkür etmek lazım ama yinede saygım sonsuz size

Son sözü be söyleyeyim Atatürkün zamanında öldürülenlerin alayı Vatan Haini İsyancı asiler di ve öldürülmeleri çok iyi oldu bu durumdan rahatsız olanlar sadece bu gün ki teröristler ve onların yandaşlarıdır.elebaşları asıldılar.Devlete silah çekenlerde müstahaklarını buldular.Günümüzdeki teröristler ve yandaşlarını da aynı akıbet bekliyor ve o günde inşallah çok yakın.

Sabir Ya..

Azadi_DersiM' Alıntı:
searc in google...

BİLADER SANA BİKAÇ SORU SORUCAM..
1)SEN ERMENİMİSİN YADA TÜRK-KÜRT-LAZ-ÇERKEZ V.S.BU TOPRAKLARDA YAŞAMAYAN BAŞKA Bİ IRKTANMISIN??
2)ATATÜRK'ÜN BU VATAN UĞRUNA YAPTIKLARINDAN SONRA HALA LAF EDECEK KADAR KANSIZMISIN??
3)ATATÜRK'Ü GEÇELİM OSMANLI İMPARATORLUĞU'NDA DAHİ NİZAM-I ALEM İÇİN KARDEŞ KATLİ DAHİ CAİZ SAYILMIŞTIR BİLMİYORMUSUN??,SEN HAKKATEN ÇOK ŞEY OKUMUŞUN KÜLTÜR MANTARIMISIN??
4)SENİN OKUDUĞUN KAYNAK BİLE OZAMAN Kİ İŞGALCİ GÜÇLERİN KAYNAKLARI SEN GİBİ SAFLARIN İNANMASI ÇOK NORMAL BU YÜZDEN FAZLA OKUMAK DEĞİL OKUDUĞUNU ANLAMAK ÖNEMLİDİR FARKINDAMISIN???
5)EN ÖNEMLİSİ;MADEM BU KADAR DÜŞMANSIN ATATÜRK'E ONUN KURDUĞ Bİ ÜLKEDE NEDEN ASALAK GİBİ YAŞŞIYORSUN TOPLA PILINI PIRTINI DEFOL GİT,AİLEN BU YAZDIKLARINI BİLSE SENİ REDDEDERDİ BENCE..
SELAMETLE..

baska meseleler,din meselesi anlatilsada anlamazsiniz.
benimde anlamadigim neden sadece Ataturk?..bu adamin yaninda baska kimse yokmuydu?..tek cesaretli omuydu?..benim anlamadigim bu!
biraz arastirin Milli Egitimin kitaplarinin ogrettiklerinden cikin artik..hepinizin beyni yikanmis taa ilkokulda..
benim Ataturke saygim sonsuz yanlis anlasilmasin....

kardesim ebnım herzaman yanındayız emegin icin cok saol cok tşkler sizin gibi duyarlı ınanların olması guru verici cok saolun ark..
Gecmişini Unutanın Gelecegi Olmas...

paylaşım için tşkk.. süperr olmuş utansın lar dil uzatanlar..

Icel Sanat Klubu'nun 1995 tarihli bulteni. Emekli Piyade Yarbay Vahdettin Erim tarafindan kaleme alinmis.

ATATURK'e KARSI OLANLARA SORUYORUM

ATATURK 1911'de Yuzbasi
30 yasinda Tabur Komutani
Trablusgarp'ta Italyanlara karsi savasti.

30 yasinda sen ne yaptin?

ATATURK 1915'te Yarbay
34 yasinda Tumen Komutani
Canakkale'de Ingilizlerle savasti

34 yasinda sen ne yaptin?

ATATURK 1916'da General
35 yasinda Kolordu Komutani
Mus, Bitlis ve Van bolgelerini Rus'lardan temizledi.

35 yasinda sen ne yaptin?

ATATURK 1917'de Korgeneral
36 Yasinda Ordu Komutani
Filistin cephesinde ordulariyla Ingilizlere karsi savasarak, Halep'in
kuzeyinde, simdiki Misak-i milli hududuna kadar geri cekildi. Bu savaslarda Araplar
dusmanla beraberdi.

36 yasinda sen ne yaptin?

ATATURK 1919'da 38 yasinda dusman isgali altindaki Istanbul'dan Samsun'a gecti.
Amasya mulakati, Erzurum ve Sivas kongrelerini yapti.
ANKARA'ya geldi.

1920'de 39 yasinda.
Turkiye Buyuk Millet Meclisini kurdu. Meclis Baskani secildi.

38 ve 39 yaslarinda sen ne yaptin?

ATATURK 1920'de 40 yasinda.
TBMM'nin istegi uzerine Ataturk'e Baskomutan gorevi verildi. Sakarya'ya kadar ilerleyip taarruza gecen Yunan ordusuna karsi savasti. Dusmanin taarruz umidini kirdi.

40 yasinda sen ne yaptin?

ATATURK 1922'de Maresal.
41 yasinda Baskomutan olarak Yunan ordusuna taarruz etti. Dumlupinar Meydan savasinda dusmani yendi. Butun Anadolu topraklari dusmandan temizlendi.

41 yasinda sen ne yaptin?

ATATURK 1923'te 42 yasinda Turkiye Cumhuriyetini kurdu.

42 yasinda sen ne yaptin?

ATATURK 1924'ten 1928'e kadar, Cumhurbaskani olarak 47 yasina kadar suren donemde DEVRIMLERI yapti.

43 yasindan 47 yasina kadar sen ne yaptin?

Atatürk'e karşı olanların belki yüzü kızarır bunları okuyunca....:mad:

benim niye haberim yok şu atatürkün yaptığı soykırımdan halbuki tarihe meraklıyımdır bunu ermenilerin dışında birinin ağzından ilk defa duyuyorum çok şaşırdım eğer elinde bi belge varsa paylaşırsan çok sevinirim

Geri