işte atatürk okuyun lütfen;!!

Azadi_DersiM' Alıntı:
işine gelmeyen seyleri hakaretlemi karsılık veriyorsun?
seviye meselesi buna karsılık vermiycem...
eger o kadar dediğin kadar zeki olsaydı simdi bu zamanki ayrım olmazdı deilmi?
eger soykırım yapılmasaydı eger kopan parca sadece bir mezhepse o zaman yapacak bişey de olmaz... ama adam öldürmekden baska bişe düşünmemiş...

not: saygısızlık yapacaksan cevap yazma..

saygısızlığı gösterirdim sana ama neyse forum kurallarına saygılıyız...

atamız zekasıyla bütün milleti bir araya getirmişti ama sizin aşiret zzihinleriniz ve gerizekalı hayalleriniz yüzünden bu gün bu ülke bu durumda..
adam sadece öldürmeyi düşünmüş diyorsun eğer öldürmeyi düşünmüş olsaydı bunu yapacak gücü inanki vardı elinde ve eğer öldürmeyi bir ırkı ortadan kaldırmayı düşünseydi inan sen bunları yazabiliyor olmazdın..
ama inan anlıyorum seni eziklik adama bunları yaptırır bazen

tarih toplumları kurdukları devletlerle hatırlar ve yüceltir asalakları hatırlamaz ve onları yoksayar bilmem anlatabildimmi

sana tavsiyem aç biraz kitap oku böyle saçma sapan asılsız beyin doldurma hikayelerin artık sökmüyo kimseye hadi bakiiim

sen ne anlarsın atatürkün yaptıklarından.nickinden belli kanında türklük olmadığı.zaten senin gibiler yüzünden bu ülke bu hallere düştü.geçmişini bilmeyen gelecegini göremez.ne yapmış atatürk,seni ingilizlikten alıp türklük vermiş belliki hala devam ediyor ingilizlik yada kürtlük sende.size vatandaşlık vermiş ama nankörler ne anlar ....

Fransızlar kendi meclislerinde Kurtuluş Savaşındaki yenilgiyi anlatırken "yüzyıllar sadece bir dahi yetiştirir. Bu yüzyılın dahisi Türklerden çıktı. Yapabileceğimiz hiçbir şey yok" demişlerdir. ANLAYANA...

Atatürk yaşasaydıda AKP nin ülkenin değerlerini sattığını görseydi neler hissederdi aceba ellerine sağlık arkadaşım

daha soykırımın ne olduğunu bilmeden böyle bilinçli gerginlik yaratacak yorumlar yazılması,Atatürk'e dil uzatılması ne kadar acı. hitler denen adam Atatürk'ün sahip olduğu BAŞKOMUTANLIK rütbesine sahip olmadığı halde soykırım gerçekleştirdi. Atatürk soykırım ya da çok daha hafif katliamlar gerçekleştirmek isteseydi sahip olduğu bu rütbeyle inan çoook rahat yapardı bunu,yapabilirdi de,hatta bana göre yapması gereken durumlar da olmuştu,ama yapmadı çünkü İNSANdı.elinde tuttuğu gücü sadece vatanı için sadece insanı için,türk halkı için kullandı ve o gücü halkına geri verdi.kimse bunu unutmasın ve bugün bu kadar rahat bir şekilde Ata'ya dil uzatabiliyorlarsa,bunu yine Atatürk sayesinde yapabildiklerini bilsin,yaptıkları saygısızlığın bencilliğin farkına varsın ve utansın.

Atatürk tartışılacak adam değil. Yaptıklarının sorgulayamayız.
Arkadaşlar şu an ingiliz yada fransız vatandaşı olmadıklarına üzülüyorlar.
Çürük sepetten çıkmazsa diğerlerine de çürütür.
Soykırıma filan inanmıyorum Böyle bir şey yok.
Ülke menfaati için bir kaç kişi feda edilmişse şayet doğrusu yapılmıştır.
Kurtuluş savaşında 1000 lerce insan şehit oldu vatan için.
Üç beş kişiyi konuşmanın alemi yok.
Rahatlık batmasın.
Ülkeniz için çalışın.
Atatürk olamasınız ama ananıza babanıza ülkenize hayırlı evlatlar olun.
Bırakın geçmişi sorgulamayı kini nefreti.
Yarın için ne yaptınız onları anlatın bize.

Bu ATATÜRK aleyhinde konuşanlar bilmezlermiki atatürk olmasa babaları kim olacaktı anladınız siz onu ve yine bu konuşanların bırakın cumhuriyet kurmayı vatan kurtarmayı en ufak bir esereler ivarmöısdıdırkı olsa bile bu imkanı veren kişi ATATÜRKTÜR...

öyle diyorsunda ben sevmiyorum mesela atatürkü... tamam vatan kurmus kurtarmıs saolsun ama bazı olaylar var sevdirmeyecek... herkes bir değilki!!

sen sevmedigin Atatürk sayesinde onu sevmedigini soyleyebiliyorsun bunu unutma.. bu kadar nankör olmayı nasıl basarabiliyor birileri anlamıs degilim.

savas zekasına veya zekasına bişey dediğim yok... gercekten cok iyi bir komutandı o... ama verdigi bazı emirlerde bircok masum insan ve bircok masum cocuk katledildi... evet resmen katledildi... amacım ortalıgı felan karıstırmak değil... sonusta aynı vatanın insanıyız ve aynı vatanda yasıyoruz... benim sevmeme nedenim sadece soykırımdır... o olay yasanmayacaktı...

sürc-ü lisan ettiysek affola... saygılar...

soykırım mı yapıldı ? sen bunları nerden okuyorsun pkk sitelerinden mi? millete okumamıs diyorsunda bence sen okumamıssın, soykırım bir milleti sistemli bir sekilde devlet gücüyle katletmektir. Atatürk ne zaman bunu yapmıs?Atatürk ne zaman masumları öldürmüş?Eger bahsettigin masumlar Türk ordusu cephedeyken, içerde isyan cıkaran Türk köylerini yakan Türkleri öldüren insanlarsa, onlara masum demeden once git biraz daha oku, ha birde okuduktan sonra da mantıgını kullanmaya calıs.

Bak sen bile Atatürk sayesinde bu vatanda yasayabiliyorsun, utan biraz ona laf atmadan once

Tskler KArdesım Cok Guzel Atamızı Karalayanlara Bir Örnek DAha Verdigin İçin Yeniden Tskler Kardesım

Geri