Işte Akp’nin “benim Milletime” Reva Gördükleri

metalic

New member
Reaction score
0
Dünyayı bilmeyen, dünyanın maskarası olur. Kötülüğ
Yerel seçimlere az bir zaman kala, gerek Başbakan Erdoğan’ın gerekse AKP’li bakanların, tepki gösteren vatandaşa karşı sert söylemleri gündemden düşmüyor. Bu bazen öylesine bir üslup sorunu haline geliyor ki; sert söylemler azar, küçümseme ve hatta darba kadar varıyor.

Odatv.com olarak, AKP’nin son yıllardaki “azar antolojisini” çıkardık. İşte Başbakan Erdoğan’dan bakanlara kadar “benim milletime” reva görülenler:

25ulgcg.jpg

11 Şubat 2006

Başbakan Erdoğan, Mersin’de “anamızı ağlattınız” diye dert yanan bir çiftçiyi “Lan terbiyesizlik yapma, hadi ananı da al git buradan” diyerek azarladı.

26 Mart 2006

Başbakan Erdoğan, Çankaya İlçe Kongresi’nde “Çocuğum işsiz” diyen bir vatandaşı “Senin çocuğun da işsiz kalsın. Otur, otur. Bana kişisel sorunlarını getirme, genel sorunları getir. Genel nerede ona bak” diyerek susturdu.

4 Eylül 2006

Balıkesir'de TOKİ konutlarının anahtar teslim töreninde vatandaşlardan birisi "Şehit cenazesi görmek istemiyoruz" şeklinde tepki gösterdi. Bunun üzerine Erdoğan, "Askerlik herhalde yan gelip yatma yeri değil" cevabını verdi.

13 Temmuz 2007

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Erzurum’da kendisiyle tokalaşmayan üniversite öğrencisine “Senin anan baban hain” dedi.

22 Eylül 2008

AKP Manisa Milletvekili Bülent Arınç partisinin kongresinde konuşurken, bir çiftçi söz aldı ve "Öldük bittik başkanım, çare istiyoruz" dedi. Arınç da bunun üzerine çiftçiyi “Yalan söylüyorsunuz” diyerek azarladı.

1 Şubat 2009

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Erzurum’da bir hastane açılışında konuşma yaparken sözü kesildi. Ayağa kalkıp konuşan vatandaş “Hastane uzak. Yaşlıların gelmesi zor. Bir servis konulursa iyi olur” dedi. Ancak Bakan Akdağ tarafından provokatörlükle suçlandı.

9 Mart 2009

Başbakan Erdoğan’ın Aydın ziyaretinde, 13 yaşındaki bir çocuk “Allah seçimlerde cezanızı verecek” dedi. İddiaya göre; Başbakan Erdoğan, korumaları tarafından tutulan çocuğun ensesini sıkıp darp etti.

12 Mart 2009

Çevre Ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, bir grup kadının, “İş istiyoruz sayın bakanım” sözlerine karşılık olarak, “Evdeki işler yetmiyor mu?” diye alaycı bir yanıt verdi.

12 Mart 2009

Tarım Bakanı Mehdi Eker, kendisine soru sormak isteyen bir vatandaşı “Artistlik yapma, sesini yükseltme” diyerek tersledi.

NOT: Bu antolojiye AKP'lilerin siyasi rakiplerini, diplomatları, bürokratları, çevrecileri, medya kuruluşlarını ve gazetecileri azarlamalarını dahil etmedik.

Odatv.com
13 Mart 2009

http://www.odatv.com/index.php?id=15226

Herşey müstehak bu millete o yüzden konuşmasın kimse....

hıc bır ulkenın basbakanı ve bakanları bu kadar terbıyesız hareketler etmemıstır hepsını kınıyorum ve hala halk nasıl olurda bunları tutuyor aklım almıyor yardım edıyoruz dıyorlar beledıyelerın paralarını kullanıyorlar ondan sonra zam yapıyorlar acık cıktı dıye eger hala ıktıdar olmaya devam ederse bunlar daha baslangıc!!10 en zengın sıyası lıder unvanını sıldırdı sayın basbakan :)

akp lılerın cewap veremedıklerı,savunma yapamadıkları konulardan bırısı daha...

akp lılerın cewap veremedıklerı,savunma yapamadıkları konulardan bırısı daha...

haklısın

onlar anca kendielri çalıp kendileri oynuyolar

vakitten zamandan samanyolundan haber dedikleri şeyleri getiriyolar onalra bişeyler yazıyolar. istersen bak ,forumda ne kadar az yorum yapoılmış konu varsa hemen hepsi akp nini gerçekleriyle alakalı

onlar tutturmuşlar bir ergenekon türküsü birde davos güzellemesi

hem çalıyorlar hem söylüyorlar

Eline sağlık..
Halk ya cahil bırakıldı veya cahil bırakılmak istedi.. Her zaman baskı kuruldu üzerinde.. Daha önce de bunlar vardı.. Ama şimdi medyaya yansıyınca kanıtlanmış oluyor..

"Sen kim oluyorsun da koskoca başbakana (veya milletvekiline) karşı böyle yaparsın" gibi söylemler, zaten (özellikle yaşlılarımız başta olmak üzere) etrafımızdaki birkaç kişi tarafından mutlaka söylenmiştir.
Bu onların daha önceleri nasıl sindirilip susturulmak istendiğini gösteriyor...

Şimdi de, "bana dokunmayan yılan bin yaşasın, bana ne veya enayi" gibi şeyleri gençlerimiz söylüyor..

İlk iktidar dönemlerinde, şahsen, "belki de Allah korkuları vardır, bu ülkenin sorunlarına eğilip gerçek anlamda çalışmalar yaparlar..." dedim... Şimdiki durumu ise açıklamaya hiç gerek yok..

eline sağlık metalic ...

Hayır anlamadığım, medyaya yansımış gerçeklerden derleme bir konu olmuş da, neden ille de AKP' li birilerini konuya dahil edip, tartışma ortamı oluşturmak istiyorsunuz? Bir bilgi paylaşmışsınız. İki dakika uslu durun da sessiz sedasız kavgasız geçen bir konunun tadını çıkartsananıza, neden ille de birileri ile didişmek ihtiyacı içindesiniz? Yazılanlar doğru, kabul. Başbakan böyle bir adam işte. Karşısındaki adam haketmiş ya da haketmemiş, mesele bu değil. Bir şekilde bu sözler sarfedilmiş. Yani ne dememizi istiyorsunuz? Diyelim ben AKP' liyim. Şu konuya gelip ne yorum yapmamı istiyorsunuz? Tek kelime bile edilebilecek bir konu değil ki, ne yorum yapalım. Onaylamamızı istiyorsanız alın işte ben onaylıyorum. Elinize sağlık, güzel konu olmuş...

--- Hani nerede AKP' liler?
--- Gelemezler tabi, sıkıyorsa gelsinler !
--- Cevap veren, savunma yapan yok mu?
--- Ampulculeeer, nerdesiniz !

gibi tahriklere gerek yok. Komik şeyler bunlar. Dediğim gibi, güzel bir konu olmuş. Kendi aranızda teşekkürleşin, ilavelerle konuyu daha da büyütün. Hiçbir AKP' linin gelip huzurunuzu bozamayacağı bir konunun keyfini sürün, daha ne olsun?...Saygılar...

Berderkeye katıLıyorum.
Ayrıca SamanyoLu,Vakit,Zaman yükset hitLeri oLan kaynakLarıdır.
Ve gerçekLeri veriyorlar bunLar uydurma değildir.Ancak samanyoLu Zaman vs kaynakLardan oLunca
sanki yaLan yanLış haberLer çıkaran bir kaynakmış gibi söz ediLiyor bu yanLış.
İkincisi ise yarım kaLdı bu tahrik edici ortamı gerici yazıLar niye.
Zaten AKP'ye oy vereninde vermeyeninde hemen hemen hepsinin biLdiği hadiseLer bunLar.
CHP'nin + ve - lerinide biliyoruz,MHP'nin + ve - Lerinide biLiyoruz vs...
Benimde doğru buLmadığım konuLardan bahsediLmiş bu konuda.
Israr eden arkadaşLar için yazıyorum çok istiyorlar BUNLARIN HEPSİ DOĞRUDUR.
Tamam oLdu mu şimdi =) Ama şu bir kesin ki yine + & - FormüLü uyguLanacak bu seçimLerde.

AKP liyim diyen bir arkadaşın yorumu dikkatimi çekti...
Elbetteki konuda bahsi geçen söylemler inkar edilemeyecek kadar
açık ve net...Onun için kimsenin bu konuda aksini söylemesi bekleyemeyiz...

her siyasi yöneticinin bi hatası düşünmeden yaptığı bişey mutlaka vardır başbakan hatasızdır hata yapmaz demekde yanlış. nasılki sezer ecevit'e kitabı fırlatıp anasını ağlattıysa memleketin ve ergenekoncularla iş birliği yaptıysa başbakanında böyle halka karşı yaptığı hata var. milletde cevabı sandıkda verir burda boşuna felaket telallığı yapıyo birileri :)

Geri