işte ahmet kayanın gerçek yüzü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CaRteL

New member
Reaction score
0
Zaten biliyoruz dostum göstermene gerek yok onun ne olduqunu ..

alayı cehenneme kütük olsun şerefsizlerin.ne kadar solcu olsamda kürtlerle kardeşliğe inanmadım inanmıcam da emeğine sağlık paylaştığın için teşekkürler

texas82tr' Alıntı:
böyle solcuya can kurban gel öpeyim seni:)blackarmy gör bak biz nası anlasıyoz apo ile:)

:) işte budur yaa siz çok iyi bir örneksiniz.

ahmet kayayı sevenler bide buna baksınlar. benim hazırladığım bir slayt çalışması: tıkla
bunları izledikten sonra hala biz ahmet kayayı seviyoruz diyebiliyorlarsa. terk etsinler bu vatanı. içmesinler bu vatanın suyunu. ölmesinler bu topraklarda. bu topraklarki, şehit kanlarıyla yıkandı. onların kokuşmuş leşlerini kabul etmez..

bu arada texas bende sol görüşlüyüm bak bizde iyi anlaşıyoruz:)

eline sağılık bunu görmeyen kalmaz inşaallah
blackarmy sanada tşkler

Bide yaptığı sanata saygı duyanlar var,
solcu sağcı ortacı sağ kanatçı pek ilgilendirmiyor, bu lafı söyleyen çok..
sesini beğeniyorum bu yüzden dinliyorum, bu yüzden albüm alıorm felan diyenler var, tepki denilen birşey var, olay halkın tamamına tehdit se sen buna tepki göstereceksin, başlatmasın sanatına!

Bütün kürtler böyle düşünmüyodur inşallah.. saolun paylaşım için

valla hiç bişey değişmez...

bizimkiler bunu izler küfür eder! sonra dinlemeye devam...

noolcak ki,

vatikan vaktinde bizim onurumuzu, gururumuzu, haysiyetimizi elimizden almış.

iradesi SIFIR bi milletiz...

şimdi gidip bol bol PKK ya yardım yapalım.

ahmet kaya albümleri alalım.

gidelim bunların finansörü avrupaya, amerikaya para kazandıralım...

onların mallarını alalım.

biz yemeyelim onlara yedirelim.

nasılsa böyle olacak.

değişmesinin ihtimali varsa cümlealem ltd. beni bulsun !

Söylenecek pek bireş yok zaten. Böyle olduğunu çoğumuz biliyoruz. Ama aynen devam ediyoruz. Slaty için teşekkür ederim.

blackarmy' Alıntı:
:) işte budur yaa siz çok iyi bir örneksiniz.

ahmet kayayı sevenler bide buna baksınlar. benim hazırladığım bir slayt çalışması: tıkla
bunları izledikten sonra hala biz ahmet kayayı seviyoruz diyebiliyorlarsa. terk etsinler bu vatanı. içmesinler bu vatanın suyunu. ölmesinler bu topraklarda. bu topraklarki, şehit kanlarıyla yıkandı. onların kokuşmuş leşlerini kabul etmez..

bu arada texas bende sol görüşlüyüm bak bizde iyi anlaşıyoruz:)

kardeş yeni gördüm mesajını,seni de öpeyim o zaman:)yaw sağ sol görüş önemli değil aslında sen başka bi yolla ülkeyi yüceltmek istiyosun ben başka bi yolla yüceltmek istiyorum,işallah ülkenin zirvesinde buluşuruz.ve buluştuğumuzda sen kendi yolundaki zorlukları anlatırsın bende kendi yolumdaki zorlukları..

texas82tr' Alıntı:
kardeş yeni gördüm mesajını,seni de öpeyim o zaman:)yaw sağ sol görüş önemli değil aslında sen başka bi yolla ülkeyi yüceltmek istiyosun ben başka bi yolla yüceltmek istiyorum,işallah ülkenin zirvesinde buluşuruz.ve buluştuğumuzda sen kendi yolundaki zorlukları anlatırsın bende kendi yolumdaki zorlukları..

yüreğine sağlık değerli kardeşim.

texas82tr blackarmy kardeşlerim walla bende sizi öpiim :durdurun işte anlayış bu ya farketmez görüş maksat güzel bişiler yapabilmek bu ülke için

MAMİ kardeşim yazını editlersen sevinirim,
lütfen ayırdım yapmayalım,
buı vatan için canını verecek kürt kardeşlerimizde vardır,
ve sırf kürt diye ayırdım yapamayız
saygılarımla

02.32 sanıyesı bu orda weren arkadasın tepkısı war kırmızı bır flazla ekranı kaplıor kalıorum :mad:

_MAMİ_' Alıntı:
onun ve .......................................
bunlar toplu katliam yapıp silcen ülkeden abi yoksa bize rahat yok adam içimizde yılan başka bişi degil

terbiyesizlik yapma tekil konuş bahsi geçen şerefsiz için "kürtleri" yargılayamazsın adam gibi yorumlar yapın yorum yapmayı bilmiyorsunuz kalabalık yapmayın her doğulu kürtçe bilir ama TÜRK'tür benim gibi anladın mı?

texas82tr ve blackarmy'i gösterdikleri hassasiyetten dolayı kutlarım...Örnek teşkil etmesini ümid ediyoyum...Eğer vatanla ilgili bii sorun varsa omuzlarımız birbirine geçmeli omuz omuza vermek isterken...Görüş ve fikirleri daha sonra kendi içimizde insanca konuşup halledebiliriz zaten..;)

Bu arada videoya yorum yapmicam.Zamanında çok söyledik bu pisliği dinlemeyin diye ve anlattık da ne haltlar çevirdiğini ama ya inanmadılar ya da ben müziğini dinliyom adamın kişiliği beni ilgilendirmez deyip geçtii..Böle diyenlere aslında demek gerekirdi:

"bizi bölmeye çalışan bu gibillerin suçu yok aslında, asıl suçlu sen gibi böle duyarsız olanlarda köpek.."

diye ama..:mad:

BU vatanın gazoz kapağıyla alınmadığını bu şerefsizlere yavaş yavaş öğretecez turk gençliğinin bırlaık olma zamanı geldı

DayWalkerr' Alıntı:
texas82tr ve blackarmy'i gösterdikleri hassasiyetten dolayı kutlarım...Örnek teşkil etmesini ümid ediyoyum...Eğer vatanla ilgili bii sorun varsa omuzlarımız birbirine geçmeli omuz omuza vermek isterken...Görüş ve fikirleri daha sonra kendi içimizde insanca konuşup halledebiliriz zaten..;)

Bu arada videoya yorum yapmicam.Zamanında çok söyledik bu pisliği dinlemeyin diye ve anlattık da ne haltlar çevirdiğini ama ya inanmadılar ya da ben müziğini dinliyom adamın kişiliği beni ilgilendirmez deyip geçtii..Böle diyenlere aslında demek gerekirdi:

"bizi bölmeye çalışan bu gibillerin suçu yok aslında, asıl suçlu sen gibi böle duyarsız olanlarda köpek.."

diye ama..:mad:

diline sağlık. DayWalkerr

çok güzel gidiyor yaa. çok mutlu oldum yorumları okuyunca. gençlerin yani bizlerin bazı şeylerin farkında olması beni çok çok mutlu etti. sağcı veya solcu farketmez arkadaşlar bu topraklar hepimizin. birbirimizle değil. bu vatanı bölmeye çalışanlarla mücadele etmeliyiz. fikirlerimizle, duruşumuzla, karalılığımızla, yüreğimizle, ve gerektiği zaman savaşarak. yıllardır bizi bize kırdırıyorlar. bu milleti içten çökertmeye çalışıyorlar. ama yemezler. bu topraklar öyle kolay kazanılmadı. öyle kolay kolay da kaybedilemez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri