işte ABD askerleri ( şimdi ıraklıların niye kafa kestiğini anlayacaksınız )

ya amerikan askeri gelip türkiyeye girecek, benim anama babama kardeşime halkıma kurşun sıkacak,katledecek.. sonra ben kafa kesince birileri bana cani diyecek.. ben ıraklıların amerikalıların kafalarını kesmelerinden hiç şikayetçi olmadım olmamda.. dewam kardeşlerim..

Kralwampir' Alıntı:
dün de ingilizlere inanmışlardı ...... ama sonuç yine hüsran olmuştu ıraklılar için.....
hatırlayın ırak halkının geçmişte yaptıklarını.... bu yapılanları hakedioyrlar demiyorum ama elbetteki bir gerçek var "TARİH TEKERRÜRDEN İBARETTİR" tarihteki hatalarınızı yinelerseniz tarih sizi yargılamaz infaz eder.... dün bu köpeklere inandıklarında bizi arkamızdan vurmuşlardı. ve o köpekleri onları sinsice ıssırmıştı (topraklarındaki verimli olan petrol gibi madenleri yiyerek). ama biz yine de onlara düşmanlık beslemedik, beslemeyiz de ... bugün de dünkü köpeklerin yavrularına inandılar ve tarihteki hatalarını yinlediler.... biz yine onların yanındayız kalbimizle dualarımızla.... Arap alemi kimin dost kimin düşman olduğunu göremez çünkü onlar at gözlüklerini çıkarmaya bile erinen miskin insanlar.... bu yüzden yurtlarını savunmadılar..... ilelebet de savunmayacaklar...

kardeşim düşündüklerimi yazmış, en kötü günümüzde bizi arkadan vurdular.
Ve yinede her ne olursa olsun araplara karşı düşüncelerim olumsuz olmadı.
eğer bu at gözlüklerini atmış olsalardı bu hallerde olmazlardı. bu hallerde demekle kastım diğer ülkelerden geri kalmazlardı.sen bu kadar içine kapan, dinin gereklerini yerine getiriyorum de, ama unuttukları bişey var kuran-ı kerimde ilk emir "OKU"dur. bilime okumaya önem verilmektedir... şuan diğer araplar birleşmiyorda ne zaman birleşecekler? :mad:

her gecenın bı sabahı vardır.suan ırak bu durumda ama ılerde ALLAH'IN ıznı ıle guzel gunler gorecekler.sunuda solım o gunler cok uzakta cunku bushun ınandıhı tarıkata gore : "orta doguda buyuk bı yangın kargasa cıkcak mesıh gelcek bu yangını sondercek."amerıka bunu yapmaya calısıo.allah yardımcınız olsun elımden dua etmekten baska bıse gelmez.

Arkadaşlar kazayı belayı her şeyi allah verir ölümü biz kullar veremeyiz allah verir ıraklıların yaptıkları nefislerine kapılıp amerıkalıları kafasını koparmak o ankı psıkolojıyle pekı bızım turk soforlerı amerıkalılara mal goturuyor dıye ekmek parası kazanmak ıcın ıraklılar turk soforlerının nıye kafsını kesıyo he ıraklıları basta savunuyodum ama bunlar ısı zevke vurmuslar sadıst olmuslar bunlar !!!!!!!!! sevgi ve saygılarımla

ii de bunlar türklerin kafasınıda kesiyorlar. kaç türk kellesi gitti abi ben ne ıraklıları nede amerikanları sevmem ben türküm

BaŞimiza Gelebilir BÜĞÜk KonuŞmamak Lazim Ama Biz En Azindan Canimizi Kanimizi Veririz SavaŞda Amerikan Saflarina Gecmeyiz. Bence HerŞeyin Bedelİ Var ÖzgÜrlÜĞÜnde Bu Vermek Lazim

Nasıl olsa kıyamet kopmadan önce müslüman kafir savası cıkacak deccele karsı savasılacak o zaman inşallah Allahta bize nasip eder onların kafasını kesmeyi şehit gitmeyi ..Sevgiler

ALLAH, müslümanlara zulum eden ve onlara yardim eden herkesin belasini versin.
tabiki mazlumun silahi duasidir ama biz de müslümanlar olarak elimizden geleni yapmaliyiz diye düsünüyorum.ALLAH yar ve yardimcimiz olsun.AMIN...

onlar bügün rüzgar ekiyorlar kimse merak etmesin elbet fırtınayıda biçicekler....

Tüylerim diken diken oldu gözlerimden yaşlar süzülüyor ama elden ne gelir arkadaşlar dua etmekten başka ne olur hergün bu insanlara dua edelim.Hadi hep beraber oraya gidip bi iki kafada biz keselim dicem olmayacak...lütfen dua edelim lütfennnnnn

tasli' Alıntı:
KARDEŞ ELİNE SAĞLIK HİÇ DÜŞÜNMEDİĞİM Bİ ŞEYDİ IRAKLILARIN NİYE KAFA KESTİĞİ HER GÖRDÜĞÜMDE HELAL OLSUN DİYODUM ŞİMDİ DAHA DA İYİ ANLADIM O AMERİKALI ARKADAŞLARA YAPILANLARIN SEBEBİNİ KURAN ÇARPSIN GETİRSİNLER BEŞ TANE DE BEN KESİİM BU YAZIDAN SONRA
:mad:
O zaman senin onlardan farkın ne?

bence mesele kurtulus savası veya baska bır sebep degıl.mıllı benlıgını kaybeden her mılletın basına gelebılecek bır durum.dıstan gıremıyorsan ıcten cokerteceksın polıtıkası.sırf ırak surıye ve ıranda 100 000 amerıkan ıngılız ajanı bulundugu bılınıyor.ustelık bunlar nufusa kayıtlı ırak ve surıye vatandası.yanı hersey onceden planlanmıs orta dogu projesı.etrafımız boyle ıtlerle kaynarken bızım uyumamamız gerek.bızım de mıllı benlıgımızı kaybetmememız ıcın gerceklerı gormemız onlemımızı almamız lazım.madem onlar demokrasıyı boyle getırdı bızde onlara adamlıgı ogretırız.ıste bu turk mılletıne yakısır.TESEKKURLER.

tesekkkurler rıcardo konunun aslı bu ıste.bızı de laz kurt turk dıye bırbırımıze dusurmeye calısıyorlar.almıs basını gıdıyor bı kurdıstan konusu.bızım ınsanımız da gerceklerı gormeden hemen atlıyor ozgurluk dıye.ozgurluk gelen yere ne oldu bakmıyorlar kı.yarın bızı de bırbırımızden ayırdıktan sonra satacaklar azınlıksınız deyıp vatanımızdan kovacaklar.yuzyıllardır komsu olan kavga bıle etmeyen toplumları ayırıyorlar.ne ıcın kendı cıkarları ıcın hersey bu kadar basıt. olan bıze olacak onlem almassak.olan bu mıllete olacak...

Eline sağlık dostum.Lanet olsun Amerika ya ,Lanet olsun İsrail e ve Yazıklar olsun onlara para kazandıran bizlere ve onlarla iş birliği yapan bu güzelim devletimize...

Allah bu zulmü yapanların belasını versin

işteee herkez daha ABD şöle ABD böle desin onları övzün oradaki yapılan ZulumDe ABD nin Eseri....

bana ispat göstereceksin öyle lafla mektupla yürümez bu işler

bunun gerçek olmadığına yüzde yüz eminim biri yazmış bunu geyikten başka bişe değil

Geri