..::: işte öLülerin yakıLdığı FıRıN ::::.....

Arada bir nazi olmak iyidir:D:D

Fıяτıηa;2567726' Alıntı:
... Türk'lerden de yakılmak isteyen çok kişi oldugu ortaya çıkmıştı.
Krematoryum olarak adlandırılan bu yerler bana hep korkunç gelmiştir.
Eline sağlık .

Allah dünya azabından bahsediyor kabir azabından bahsediyor ve Ahiret azabından!
İçki içen de biliyor ahirette yanacağını kumar oynayan da ama yanmayı göze alıyor!
Bazılarını böyle bir sapık düşünceyle cezalandırıyor ve zahiren kabir azabı oluyor!

Bunun için Milliyet pek önemli değil dini inanç önemlidir bu istekte..Oysa o beden ona ait değil ki Allah'ın emaneti diyorlar!!!

Neyse canım sıkıldı şimdi

Paylaşım için sağol...

chrak sözlerinin bi kısmına katılıyorumda "Bunun için Milliyet pek önemli değil dini inanç önemlidir bu istekte..Oysa o beden ona ait değil ki Allah'ın emaneti diyorlar!!!" burda ne demek istediğini anlamadım..tabiki beden Allah'ındır,sadece beden değil herşey Yaratanındır..anlamadığım nokta yakılan yahudilerle bunun ne alakası var yaw? bilgilendirirsen sevinirim.saol

chrak sözlerinin bi kısmına katılıyorumda "Bunun için Milliyet pek önemli değil dini inanç önemlidir bu istekte..Oysa o beden ona ait değil ki Allah'ın emaneti diyorlar!!!" burda ne demek istediğini anlamadım..tabiki beden Allah'ındır,sadece beden değil herşey Yaratanındır..anlamadığım nokta yakılan yahudilerle bunun ne alakası var yaw? bilgilendirirsen sevinirim.saol

Yani öldükten sonra yakılmayı istemek sadece yabancılara mahsus değil gayrimüslim olan herkes bu istekte bulunabilir demek istedim..Zira Türk olduğunu iddaa edipte islamla şereflenemeyenler malesef bulunmakta değil mi?

Bu istek millete değil sadece inanca bakar dedim...
Yakılmayı isteyenlerde zaten yok olmayı umut ettikleri için yakıyorlar..Oysa biz müslüman olarak ne olursa olsun tekrar dirileceğimize inanıyoruz Elhamdulillah...

ürkütücü bir atmosfer, eline saglık bilader...

İsmailcim Sen Rap Falan Tamam da Böyle Konulara İlgin Oldugunu Bilmiyodum Korkutuyorsun Beni :durdurun:durdurun:durdurun:durdurun

garip gömmek yerine niye yakrlarki anlamadım gitti

hitlerinkiler daha büyük herhalde

Geri