Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vaybeee konuyu 190 kişi okumuş ama teşekkür eden sadece 4 kişi... düşündürücü kimsenin emeğe saygısı yok galiba arkadaşlar sadece beş saniyenizi alıyor teşşekkür etmek lütfen emeğe saygı gösterin....
Bilirmisiniz bilmem ama vietnamda iken amerikalıların elinde bi telsiz vardı. kolu çevirerek sarj olan kömürlü bişi. kapasitör dolar telsiz ordan harcardı pil yok yani. neyse adamlar bunu doldurup kablo ile vietnamlılara bu adamların verdiği yerden vererek işkence ederdi ki gücünden dolayı bi solucana filan verince hayvan patlıyordu. işte işkence bu
rolan nedir senin bu teşekkür aşkın ya 2msjından biri teşekkürlerinizi bekliyorum bırakta beğenirsek edelim yaaaaa bi kere en yukarıya yazmışsın zaten ondan sonra 2 msj atmışsın yetmemiş bence 9 teşekkür var bitane daha at
ben bakmadım senin ne zaman açtığına ama kendi ağzınla söylüyosun aylar önce açmışsın alcağın teşekkürü almışsın zaten beğenen tıklar neyse polemiğe gerek yok saygılar dostum
saygılar ama gerçekten de görüntülenme sayısına bakarsan bana hak verirsin emege saygı yok ben onu irdelemek istedim sadece neyse dediğin gibi polemiğe gerek yok hepimiz kardeş sayılırız burada...