iş hayatı, tüketim malları, tüketici hakları ve şikayetleri gibi konular için başlık

layaway

New member
Reaction score
0
selamlar.

burada herkes, filmlerden tutun da başından geçen hikayelere kadar her şeyi paylaşıyor. ben bir genç işadamı olarak, iş, kariyer, iş imkanları, tüketici hakları, tüketici şikayetleri, ve benzeri konuların tartışılacağı ve de paylaşılacağı bir ana konu başlığı açılmasının, hem Hackhell, hemde üyeleri için faydalı olacağını kanaatindeyim. Çünkü iş hayatına atılmayan, tüketim yapmayan, aldığıı ürünlerle sorun yaşamayan bir insan yoktur. ve bu bilgileri paylaşarak Hackhell'in güzel yönlerine bir yenisini daha eklemiş olmaz mıyız? ne dersiniz?

saygılar.

olabilir özellikle kariyer fırsatları ,gelişimi vesaire vesaire olsa ii olur...

dostum guzel diyorsunda senin gibi kaç kişi war forumda !

açılmasına acılsın benden +1 ama acıldıgı zamanda en fazla 30 konu acılır sonra laylaylom takılır ...

bLaDe™' Alıntı:
dostum guzel diyorsunda senin gibi kaç kişi war forumda !

açılmasına acılsın benden +1 ama acıldıgı zamanda en fazla 30 konu acılır sonra laylaylom takılır ...

Yorumun için teşekkürler "blaDe" ancak demek istedigim şu. her insan tüketim yapıyor ve bu tüketimlerde insanlar coğu zaman aldatılıyor. tuketicilerimiz ilgisiz ve danisacagi basvuracagi bir yer yok. bunlar paylasılsa anlatılsa iyi olmaz mı? laylom olacagini sanmıyorum. insanların yararlanacağı bir şey olur.

ikincisi ise iş hakkında herşeyin konuşulacağı bir yer mesela.

öncelikle acılması gereken bence hayvanlar (evcil pet v.s) ayrıca basketbol bolumu olmalı diye düşünuyorum.Bu gereklı bölümler sımdıye kadar acılmamıssa senın onerın baya bir bekleycek demektir;)

Bende acılmasını isterim tabi+ 1

ama bu tüketici şikayetleri dıye oraya pepsi'nin asıl anlamı buymus almayın yada coca cola'nın buymus hurraa dıye yazarlar bende ifrit olurum onuda solıyım :)

Ben az önce kariyer olanakları, mülakatlar, iş hayatı ve mezuniyet sonrası yapılacaklar ile ilgili bir forum açılsın diye konu açılmasını isteyecektim. Senin mesajını görünce ayrı mesaj yazmayayım dedim. Özellikle kariyer olanaklarıyla ilgili ve benimde arkadaşlara yardımcı olabileceğim çok fazla şey var.
Ayrıca sadece başımızdan geçen mülakat tecrübelerini bile paylaşsak çok fazla arkadaşa yardımcı oluruz.
+10 destek veriyorum.

J@CK@L' Alıntı:
öncelikle acılması gereken bence hayvanlar (evcil pet v.s) ayrıca basketbol bolumu olmalı diye düşünuyorum.Bu gereklı bölümler sımdıye kadar acılmamıssa senın onerın baya bir bekleycek demektir;)

Bende acılmasını isterim tabi+ 1

ama bu tüketici şikayetleri dıye oraya pepsi'nin asıl anlamı buymus almayın yada coca cola'nın buymus hurraa dıye yazarlar bende ifrit olurum onuda solıyım :)

jackal ve maliyeci...... değerli yorumlarınız için teşekkürler. jackal dediğin gibi bişey olması gerçekten de tadını kaçırır. konunun amacı zaten o olmamalı. maliyeci arkadaşımızın dediğine %100 katılıyorum. bence bir denenmeli. bu isteği yöneticilere bildirirsen sevinirim.

bendende +
düzgün yapılırsa güzel bir şey olur

yoq daha neler ..

aslında bide tüketici destek hattı açalım ..

HACKHELL TÜKETİCİ HA++I : 0800 090 09 00

valla acılsın derseniz bende desteklerim ama katılıyorum arkadaslara bu kadar konu arasına ilgi görmeyecektir.. zaten suan bile kalabalık gözüküyor bence tam limitte...

Geri