Işık Koşaner de vatan haini mi?

• Konbuyu başlatan Kutay Alp
  • Başlangıç tarihi
Konuşulanlarda ben bi vatan hainliği görmedim... Ordudaki yanlışlıkları değerlendiriyorlar... Vatan haini dediğimizde ülke karşıtı güçlere kasıtlı olarak yardım eden adam anlaşılır... Ben böyle birşeyi ima dahi ettiğini duymadım.Ha ortaya çıkan bu tüm sorunlar islamsızlıktan meydana gelen sorunlardır hepsine islamın cevabı ve çözümü vardır... AKP çok mu temiz insanlardan oluşuyor bunu merak ettim... Bir kere millet vekili olmak için görüşten de ziyada paranın ve adamının olması önemli... Neye inandığına bakmazlar... İnanmış gibi görünmen yeter.. Milletvekili olmanın temel sebebi zengin insanların zenginliklerini daha da arttırmak istemesidir... Böyle bir sistemle, böyle temeli çürük insanlarla hayalini kurduğunuz sisteme teğet geçmeyi bırak yaklaşılamaz bile.. Bu dediğim son sözün kuran ve sünnette kesin ispatları olmakla birlikte bunu da zaman gösterecek... Bu ispatlardan birisi için imzamı okusun bu mesajımı okuyan herkes... Önce kendinizi değiştirmedikçe (her işi allah ve resulunün meşru yoluna uyarak yapmadığınız sürece) hiçbirşeyi değiştiremezsiniz.

"imzama bakın" diyorsun ama imzada yazdığını uygulamıyorsun. Özün soözün bir olsun. İyi görünüp kendini din uleması gibi gösteriyorsun. İslamiyette CİHAD farzdır. Cihad demek yılmadan mücadele etmek demektir. Bu kötülükleri dünyaya yapan siyonist yahudiler. Sen ne zaman yahudileri yok etmek için CİHAD yaptın? Youtube sitesine öyle digital clipler yapıp RAP yada Underground müziklerle mi yanlış bildiğin şeyleri cahil beyinlere enjekte edeceksin? Yapma, maşa olma.

askeri lisede eğitim alan çocukları; vatan, millet, sakarya zihniyeti ile yetiştirirler. Askeriyede, sorgusuz sualsiz komutana itaat esastır. İtaat etmeyen bir adım yol alamaz. Arabanın direksiyonunda olmazsanız o arabaya yön veremezsiniz. Arabanın direksiyonundaki kişi sizin istemediğiniz biri olabilir. Arabayı yönlendiremediğinizden; "yolunu değiştirelim nasıl olsa yol bize çıkacak" diye düşünürsünüz. Arabanın direksiyonundaki kişi o yoldan gitmek istemezse arabayı yoldan çıkarır. Dünyayı yöneten güç durumunda bulunan 2 yahudinin (sanırım birinin adı rothilde diğeri de redshilde sallıyorum) mal varlığına bakalım. Dünyadaki bütün petrol ve maden çıkaran şirketler. Abd ve İngiliz merkez bankası bu 2 adamın elinde. Siyaset ve politikayı dünyada en acımasız şekilde uyguluyorlar. Sen askeriyede en üst makamlara geliyorsun ve sonra seni buluyorlar. Ya sevdiklerinle öl yada bizim dediğimizi yap. Dediğimiz yapmazsan atom bombası biyolojik silah hastalık vs. Vs. Bu suçları da senin üstüne atarız. Sen kabul etmezsen seni ortadan kaldırırlar. İstedikleri olana kadar bu böyle devam eder. Direksiyonu ele geçirmek için yapıyorlar bunları. Bunu dünyaya uyguluyorlar. Sanıyormusun ki rusya abd ile düşman. Sanıyormusun ki abd Çin ile düşman. Sanıyormusun ki İran abd ile düşman. Sanıyormusun ki inandığın din adamı müslüman. Bugünkü başbakanı yürüttükleri için başbakan yürüyor. Koca askeriye senelerdir savunduğu şeyi neden savunmadı. İstese yine ihtilal yapabilirlerdi ve buna kimse dur diyemezdi. İçeri aldıkları askerler sadece içerideler. Daha suç hükmü giydirilmiş değiller. Demirel'e; "seni de alacaklar" dediklerinde verdiği cevap; "yıktıkları duvarın altında kalırlar" olmuştur. Koca devleti tehdit ediyor adam. Birşey yapabiliyormusun? Hayır. Komutanın git şu adamı öldür kominist o diyor. Adamı öldürüyorsun çok çok sonra öldürdüğün adamın komutanının kiracısı olduğunu öğreniyorsun. Kirayı ödememiş de :( sen vatan için çarpıştığını sanıyorsun ama aslında bilmeden bu 2 yahudinin maşası oluyorsun. Paşanın söyledikleri de bu işte; bİz ne yaptik" İşte bu yüzden etliye sütlüye karışmayacaksın. Gemisini yürüten kaptandır diyeceksin.

hangİ hİkaye kİtabi bu??*

pİnokyo olabİlİr mİ?

Askere gİtmekten korkan tanidiĞin var mi?

Şu yazıyı okuduktan sonra Cumhuriyet Düşmanı karanLık,yobaz herifLeri daha iyi anLıyorum..

Nereye ne çamur atacakLarını biLmiyorLar, KaranLıkta gördükLeri IŞIK'ı ÜzerLerine geLen tren sanıyorLar.

skandal dedıgın konuları senın devletın yapıyor kalkıp sonrada yag gıbı uste cıkıp butun sucu orduya atıyor ergenekondan gırenlerın %85 nerdeyse devlet kurumundaki insanlar bunlar neden acıklanmıyor devlet bu hale getırdı bu orduyu bu mılletı kalkıp konusuyorsunuz benle ac tel 1 dk konus senın sesınle neler yaparım orduyu dusurmek ıcın ellerınden gelen herseyı yapıyolar daha cok fazla soylenecek sey var ama sıte kurallarına uygun degıl

Vatan haini dediğiniz adam, ülkeyi 3-5 kuruşa peşkeş çeken adamdır. Ülkeyi satan adamdır. Kendi yandaşlarını biat ettikleri için zengin eden adamdır. Kendi cebinden 5 kuruş çıkmadan kendi propagandasını yapan adamdır. Devlet parasını kendi babasının parası gibi işlerinde sermaye olarak kullanan adamdır. ABD'lerden AB'lerden gelecek tek bir emri bekleyen adamdır. Vatandaşlarını birer kelle statüsünde gören adamdır. Ülkenin bu gidişatını toplantısında konuşan ve hataları söylemekten kaçınmayan adam vatan haini değildir.

Bir ülkenin genel kurmayının başındaki adam nasıl dinlenebilir? diye hesap sorulacağı yerde uğraştığını mevzuya bakın.
Dinletenin kim olduğu belli,henüz ses çıkmadığına göre :)

kınaları gönderdik,bayramda yakarsınız münasip yerinize,
malum bizde kurbana kına yakmak törelerimizdendir :)

hangİ hİkaye kİtabi bu??*

pİnokyo olabİlİr mİ?

Askere gİtmekten korkan tanidiĞin var mi?

ne oldu adam itiraf etti. hemde en pişkin itirafını yaptı. Sana söyleyeceğim en kötü söz bile söyleyeceklerimin yanında sıfır kalır. senin gibi adamlara burdan söyleyeceğimi söyledim ama banlamışlar. Bunu da banlasınlar daha da bu siteye girmem.

Diyelim ki birisi sizin bacınıza tecavüz etti ve tüm çabalara rağmen kimin veya kimlerin tecavüz ettiği bulunumadı.Aradan uzun bir süre geçtikten sonra bu tecavüzün nasıl olduğu ve kimler tarafından yapıldığını anlatan bir ses kaydı ortaya çıktı.

Ne diyeceksiniz bu durum da. Her ne kadar bacıma tecavüz eden siz olsanız da biz bu gerçeği gizlice çekilmiş bir ses kaydı sayesinde öğrendik bu yüzden sizin tecavüzcü olarak suçlanmanızı kabul etmiyoruz mu diyeceksiniz.

yada vay şerefsizler bacıma tecavüz edenleri bile dinlemişler böyle alçaklık olmaz bu ülkede artık özel hayat falan kalmadı bu yüzden bacıma tecavüz edenlerle dayanışma içirisindeyim mi diyeceksiniz

Konuşmanın içeriğinden çok dinlenmesine takılan zerzevata 10 puanlık bir soru

süreniz başladı haberiniiz olsun

Diyelim ki birisi sizin bacınıza tecavüz etti ve tüm çabalara rağmen kimin veya kimlerin tecavüz ettiği bulunumadı.Aradan uzun bir süre geçtikten sonra bu tecavüzün nasıl olduğu ve kimler tarafından yapıldığını anlatan bir ses kaydı ortaya çıktı.

Ne diyeceksiniz bu durum da. Her ne kadar bacıma tecavüz eden siz olsanız da biz bu gerçeği gizlice çekilmiş bir ses kaydı sayesinde öğrendik bu yüzden sizin tecavüzcü olarak suçlanmanızı kabul etmiyoruz mu diyeceksiniz.

yada vay şerefsizler bacıma tecavüz edenleri bile dinlemişler böyle alçaklık olmaz bu ülkede artık özel hayat falan kalmadı bu yüzden bacıma tecavüz edenlerle dayanışma içirisindeyim mi diyeceksiniz

Konuşmanın içeriğinden çok dinlenmesine takılan zerzevata 10 puanlık bir soru

süreniz başladı haberiniiz olsun

verdiğin örneğin ne kadar aptalca olduğunu anlaman için ona benzer bir örnek yazacağım iyi dinle ki anla..

Biri bacından şüphelenip onun evine kamera ve dinleme cihazı yerleştirip 24 saat dinlese - izlese ve bahane olarak "onun vatan haini olduğunu düşünüyorum,bunu tamamen devletim için yapıyorum" diye savunursa sende "tamam kardeşim kusura bakma devletimiz için yapıyorsan helal olsun" mu diyeceksin..?

30 yıldır pkk ile aslanlar gibi mücadele ettiğini sandığımız!!!! yada bize öyle yutturulan kurumun başında ki en yüksek rütbeli kişisi ,suratına vatansever maskesi takmış sahtekarların
haricin deki herkesin başta şehit aileleri olmak üzere tüm insanların kanını donduran itiraflarda bulundu.

Şimdi bir Genelkurmay Başkanı;

Her yere kontrolsüz mayın döşedik ve döşediğimiz mayınların yerlerini de bilmiyoruz bu yüzden kendi döşediğimiz mayınlarla kendi askerlerimiz ölüyor diyecek,

Orduda emir komuta birliğini sağlayamıyoruz diyecek,

Çatışma anında tim komutanlarımız mevziye silahını bırakıp kaçıyor diyecek,

Eğitim zafiyeti nedeniyle teröristleri değil masum erimizi kendimiz vuruyoruz diyecek

Elimizdeki teknik imkânları kullanamıyoruz, eğitim ve tatbikatımız zayıf heronların gönderdiği görüntülere müdahale edemememiz tam bir skandal diyecek
( Biliyorsunuz ki Dağlıca Aktütün ve Hantepe de heronların görüntülerine rağmen hiç bir önlem alınmadığı için 46 askerimizi kaybettik. Bu skandallar medyaya yansıyınca sivri zekalının birisi çıkıp " biz o görüntülerde ki 200 teröristi çoban sandık diyebilecek kadar insan zekasıyla alay etti. Büyük komutan!! Büyük paşa Işık Koşaner !!! işte bundan bahsediyor)

Sınır karakollarımız hatalı yapılmış, Hantepe de hatalı. Halimiz tam bir kepazelik diyecek

Erlerin subayların özel işlerinde kullanılması, kimi itini gezdiriyor kimi evini boyatıyor diyecek

Şehit yakınlarına karşı bari yağmasak da gürleyelim diyecek

( Yani diyor ki pek muhterem paşamız, ayıp oluyor beyler şehitlere karşı göstermelikte olsa ilgileniyormuş gibi yapalım)

OYAK dan vergi kesilirse emekli maaşlarımız ve ikramiyelerimiz yüzde 15 kesintiye uğrayacak bunu önlemeliyiz diyecek

(Bir Orgeneral emekli olduğunda OYAK tan 700 milyara yakın emekli parası alıyor ve komutanımız bunun mücadelesini veriyor)

Sayıştay tarafından denetleneceğiz için artık paraları daha dikkatli kullanmalıyız diyecek
( orduda yolsuzluğu önlemek için değil, yeni Sayıştay Kanununun korkusundan harcanan paraların denetimi ciddileştiği için böyle söylüyor)

TSK olarak bu zaman kadar yasa ve yönetmeliklerin dışına çıkmayı adet haline getirdik, hep böyle devam edecek sandık. Biz Enayi miyiz hukuka saygılı olalım diyecek
Demek ki hukuka saygılı olanlar enayi)

Asıl rezalet Balyoz’un sızdırılması diyecek
(Balyoz Planının hazırlanmasını rezalet olarak görmüyor ama bunun dışarı sızdırılmasına kızıyor. Biliyorsunuz bu Balyoz darbe planı kendi uçağımızı düşürmek kendi camilerimizi bombalamak halkı stadyumlara doldurup işkence etmek gibi bir çok alçaklığı içeriyor
Bizim darbecilerin uşağı lağım fareleri de efendim balyoz uydurma paşalarımız boşu boşuna içerde yapıyor diye papağan gibi ötüp duruyorlar)

Şimdi bu ses kaydını çeken büyük bir ihtimalle o toplantıya katılan subaylardan birisidir. Biliyorsunuz geçen yıl eski başkan İlker başbuğ’un da bir ses kaydı çıkmıştı ve o ses kaydını çeken kişinin de İlker başbuğ un toplantısına katılan kişilerden birisi olduğu ortaya çıkmıştı. İyi de kendi mahrem toplantılarına katılanları bile kontrol edemiyorsan o halde o toplantıya neden o kişiyi alırsın. Yada güvenmediğin kişilerin yanında neden o tip konuşmaları yaparsın diye adama sorarlar.Bu yüzden boşuna yaygara koparmayın yok hükümet dinledi bilmem ne bu ayrı bir konu.

Ancakk bu kaydını çekenden de yayınlayandan da Allah razı olsun. Bu ülkeye o kadar büyük bir iyilik yaptı ki anlatılamaz. 30 yıldır terörün neden bitmediği, pkk ilen savaşta şehit olduğunu sandığımız binlerce askerimizin aslında kendi mayınlarımızla,ve hatta kendi askerlerimiz tarafından vurularak hayatlarını kaybettiklerini öğrendik

Heronların gönderdiği görüntüleri umursamayıp bazen de o görüntülerde ki teröristleri çoban zanneden sivri zekâlıların sayesin de yüzlerce askerimizin pisi pisine hayatını kaybettiğini öğrendik.

PKK lı teröristlere ağır kayıplar verdirsin diye yıllar önce döşediğimiz mayınların yerleri hatırlamadığımız için o mayınların şimdi kendi askerlerimizi şehit ettiğini öğrendik ( sadece bu bile ordumuzun içine düşürüldüğü içler acısı bir halin boyutlarını gösteriyor)

30 yılıdır yapıldığı zannedilen terörle mücadele de sadece son bir senede mantıklı işlerin yapıldığını öğrenmiş olduk. Ve böylece 29 yılının mantıksız bir şekilde yürütüldüğü acı bir şekilde itiraf edilen terörle mücadelede , binlerce insanımızı yok yere kaybettiğimizi ve bu sürede teröre harcanan 500 milyar dolarla bu ülkenin geleceğinin çalındığını öğrendik

Binlerce ana babanın evladını terörle mücadele görüntüsü altında kaybettiğini öğrendik

Bazıları ana karnın da olmak üzere binlerce çocuğun yetim, binlerce genç kadının da kocasız kaldığını öğrendik hem de kendi hatalarımız yüzünden

İşte bu yüzden bu ses kaydı bu ülke için bir milat olacak. Çünkü hantallaşmış emir komuta birliği ve disiplini i kaybolduğu ordunun başında ki tarafından itiraf edilen, gırtlağına kadar siyasete bulaşmış hatta bir ülkenin güvenliğini sağlamaktan çok bir siyasi partiye dönüşmüş bir ordu ile terörle mücadele edilemez. Zaten edilemedi 30 yıllık acı tecrübeyle sabit

Bu ses kaydının da da anlatılan ihmal ve zaafiyetler belki de yavaş yavaş giderilecek bu saye de de onlarca askerimizin hayatı kurtulacak.

Şimdi bu gerçeklerin ortaya çıkmasının hiçbir önemi olmayacak bunlar yokmuş gibi davranacağız ve diyeceğiz ki burada anlatıların hiçbir önemi yok önemli olan bu kaydın nasıl nasıl yapıldığı

Yüreğiniz yiyorsa gidin bunu evlatlarını kaybeden ana babalara kocalarını kaybedip dul kalan kadınlara ve babasız kalan yetim çocuklara söyleyin

Bu ihmal ve ihanet sayılabilecek kepazelikleri rezaletleri bazı basın yayın organları gündeme getiriyorlardı ama her defasında hem GENELKURMAY hemde Postal yalayıcılar bu iddiaları yalanlıyordu.

Yalanlamakla da kalmıyor birde Vatan Haini olarak itham ediyolardı. Oysa bu postal yalayıcı teresler Doğu ve Güneydoğudan gelen her şehit haberi sonrasın da sanki şehitlere çok üzülmüşüler gibi, sanki şehitlerin acısı yüreklerini yakmışçasına ortalığı ayağa kaldırıp müthiş bir vatan millet edebiyatı parçalıyorlardı. Postalcı medyanın bütün manşetlerini de şehit haberleri süsülüyordu

Ben çok iyi biliyorum ki bu postalcı tereslerin aslında şehitlerle de onların acısı ile işi olmaz. Onların asıl derdi suratlarına geçirdikleri sahte vatansever maskesi ile ile şehit kanı üzerinden iktidara saldırmak . Girdikleri her seçimde ağır hezimete uğradıkları şuan ki iktidara saldırmak için şehitlerin kanı bu leş kargaları için bulunmaz bir fırsat.
Ve ben yine çok iyi biliyorum ki eğer bir şehit olayın da iktidara saldıracakları bir taraf yoksa deve kuşları gibi kafalarını kuma gömerler bu leş kargaları ise daha ileri gidip gerekirse kafalarını çöplüğe bile gömerler.

İşte bu yüzdendir ki insanın kanını donduran bu itiraflara şehit kanı üzerinden alçakça siyasi ran telde edenler, siyasi varlıklarını yıllardır şehit kanı istismarına borçlu olanlar, her şehit cenazesinde siyasi şov yapmak için 5-10 serseriyi cami avlusuna gönderip slogan attıran sahtekarlar gerçekler ortaya çıkınca da konuşmanın içeriğine değil de nasıl dinlendiği sorguluyorlar çünkü buna elleri mahkum.

Ama kaderin işine bakın ki bu ses kaydı ile işte tüm bu sahtekarların maskesini indirilmiş oldu. Artık bundan sonra isteseler de şehitler üzerinde o rezilce o alçakça siyasi şovlarını yapamayacaklar. Yapsalar bile çıkardıklar ses uyuz bir köpeğin çıkardığı sesten farklı olmayacak

Geri