L
lighter
Guest
Konuşulanlarda ben bi vatan hainliği görmedim... Ordudaki yanlışlıkları değerlendiriyorlar... Vatan haini dediğimizde ülke karşıtı güçlere kasıtlı olarak yardım eden adam anlaşılır... Ben böyle birşeyi ima dahi ettiğini duymadım.Ha ortaya çıkan bu tüm sorunlar islamsızlıktan meydana gelen sorunlardır hepsine islamın cevabı ve çözümü vardır... AKP çok mu temiz insanlardan oluşuyor bunu merak ettim... Bir kere millet vekili olmak için görüşten de ziyada paranın ve adamının olması önemli... Neye inandığına bakmazlar... İnanmış gibi görünmen yeter.. Milletvekili olmanın temel sebebi zengin insanların zenginliklerini daha da arttırmak istemesidir... Böyle bir sistemle, böyle temeli çürük insanlarla hayalini kurduğunuz sisteme teğet geçmeyi bırak yaklaşılamaz bile.. Bu dediğim son sözün kuran ve sünnette kesin ispatları olmakla birlikte bunu da zaman gösterecek... Bu ispatlardan birisi için imzamı okusun bu mesajımı okuyan herkes... Önce kendinizi değiştirmedikçe (her işi allah ve resulunün meşru yoluna uyarak yapmadığınız sürece) hiçbirşeyi değiştiremezsiniz.
"imzama bakın" diyorsun ama imzada yazdığını uygulamıyorsun. Özün soözün bir olsun. İyi görünüp kendini din uleması gibi gösteriyorsun. İslamiyette CİHAD farzdır. Cihad demek yılmadan mücadele etmek demektir. Bu kötülükleri dünyaya yapan siyonist yahudiler. Sen ne zaman yahudileri yok etmek için CİHAD yaptın? Youtube sitesine öyle digital clipler yapıp RAP yada Underground müziklerle mi yanlış bildiğin şeyleri cahil beyinlere enjekte edeceksin? Yapma, maşa olma.