IŞiklari AÇmadigina Memnunmusun

streetboy

New member
Reaction score
0
Işıkları Açmadığın için Memnunmusun
İngiltere'de okuyan iki Türk kızı yurttta ayn İngiltere'de okuyan iki Türk kızı yurttta
aynı
odada kalıyorlarmış. Bir gece kizlardan biri arkadaşının evine ders çalışmak için
gidecekmiş.
Diğer kızla vedalaşıp çıkmış ama daha yurttan 100 metre falan uzaklaşmış ki ders kitaplarından birini unuttuğunu farketmiş. Odaya geri dönmüş tabiyatıyla. Kapıyı açtığında ışıkların kapalı olduğunu görmüş. "Banu yattı heralde" diye düşünüp ayaklarının ucuna basa basa karanlıkta kitabını aramış. Bulamayınca da, "Şimdi kızcağızı rahatsız etmeyim, nasılsa arkadaşımda aynı kitaptan var. İdare ederiz artık" deyip çıkıp gitmiş. Ertesi sabah sınavdan sonra odasına döndüğünde bir de ne görsün! Oda baştan aşağı kan içinde! Arkadaşının vücudu da parçalar halinde oraya buraya dağıtılmış.

Duvarda da (muhtemelen kızın kanıyla yazılmış) bir yazı varmış:
"Aren't you glad, you didn't turn on the lights?"

(Işıkları açmadığın için memnun musun?)

yine saçma 100m gitmiş kım nasıl ne zaman hangi arada yapmış ve kız bu kanların falan sütüne hiç basmaz mı yaa saçma ama olsun..

Paylasım Güzel eline sağlık..

dostum bence çok ilginç olmuş harbiden süper.eğer ölen kız o yazıyı yazmışsa -ki ben öyle anladım- vay anasını yav.ayrıca yukarıdaki arkadaş yazmış ama o sırada kızın öldüğünü ne biliyor.belki katil kızı o sırada ağzını kapatmış bekliyordu.sonra da öldürmüştür yani:)

TeŞekkÜrler Ark. Olayi Anlayanlarin Olmasina Sevİndİm Katİl O Zaman OdadaİmİŞ :)

:D bu bi filmden alınmış çığlık sanırım

film felan boswerin efsane işte filmlerde efsanelerden alıntı değil mi zaten?

yha böle bise olmamıs olsa bile yani sallamasyon fln diosanıs...benje olma ihtimali var hem kanların üstüne basmıs olablr ama karnlıkta nasıl görjk..bunuda bosfer yha saten kanlar duvardaymıs..sisde bi antensinis haa. olmustur dorudur kardesh :goz:

Defalarca bunu okudum her sefersinde duvara yazan yazı değişiyor.Anlamadım gitti.
sağol ayrıca

böle bir film vardı resmen filmden esinlenilmiş katıl kızı bıcaklıyordu arkadası giriyordu ıcerıye bogusma seslerı gelıyo arkadası sex yapıolar sanıyo ısıgı acmıyo cıkıp gıdıyo sora kızın kanlarıyla o yazıyı yazıyodu

memnun deildir büyük ihtimal:)

yha böle bise olmamıs olsa bile yani sallamasyon fln diosanıs...benje olma ihtimali var hem kanların üstüne basmıs olablr ama karnlıkta nasıl görjk..bunuda bosfer yha saten kanlar duvardaymıs..sisde bi antensinis haa. olmustur dorudur kardesh :goz:

doğru düzgün bir Türkçe istiyoruz!!!:hhsopa:hhsopa:hhsopa:hhsopa:hhsopa

ben bu filmi on kere seyrettim Şehir Efsaneleri....

ya filmin bu olaydan esinlenmediğini nerden biliyorsunuz kendinizi o kadar kolay kalıplaştırmışsınzı ki bu tv de oynadı ordan aldı yazıyo ya filmlerde hemen akıldan yazılmıyor birşeylerden etkilenerek senaryolar çıkıyor...

ayrıca kız içeri girdiğinde diğerinin işi bitmiş ölmüş diye birşey demiyor arda sadece ışığı açmadığın için memnun musun diyor buda olay daha yeni başlama anındayken kız girmiş eğer ki yazıyı yazarken sormuş olsaydı yazının manası olmazdı kızın işi bitmiş olsaydı öteki kızıda alırdı onuda öldürürdü...
biraz daha dikkatli okumalar dileğiyle

Geri