Hz. Muhammed'i Atatürk'le Kıyaslamıştı

ben özgürlükçüyüm demedim bu birincisi

özgürlükçü diye sana dedim bu iki

ve soru sordum madem okadar özgürlükçüsün baska konularda niye böyle degilsin dedim bu da üç

mesajlarımı okumanı tavsiye ederim yoksa iletişim kurmammız imkansız olur iyi günler

evet özgürlukcuyum ozgurluk herkese dindarada ateistinede türkünede kürdünede alevisinede eşcinselinede vs...... ne konuda soruna cevap vermedim

zorunlu din dersleri,diyanet ve cem evleri,301. madden ve dahasını senin gerici dediğin hükümet değiştirmek için adım atmıştı...ama senin ilerici dediğin muhalefet hepsinde engeldi...

doğru mu yanlış mı??

zorunlu din derslerinde cem evlerinde hic bir degisiklik olmadı bunlar marjinal istekler denildi :D 301. maddede sadece makyajlandı sorusturma izin yetkisi adaleet bakanına verildi keyfi uygulama yeri olacaka ama ben kimseye ilerici gerici demedim hemen akpyi elestireni chpli yapmayın ......

evet özgürlukcuyum ozgurluk herkese dindarada ateistinede türkünede kürdünede alevisinede eşcinselinede vs...... ne konuda soruna cevap vermedim

zorunlu din derslerinde cem evlerinde hic bir degisiklik olmadı bunlar marjinal istekler denildi :D 301. maddede sadece makyajlandı sorusturma izin yetkisi adaleet bakanına verildi keyfi uygulama yeri olacaka ama ben kimseye ilerici gerici demedim hemen akpyi elestireni chpli yapmayın ......

işte mesajlarımı okumadıgının kanıtı soruyu ilk postumda sormustum ama okumadıgın için yada dikkatinden kacıtıgı için es gecmiş olmalısın tekrar okuyunca bakalım bulabilecekmisin soruyu bulamazsan ben tekrar yazarım

özgürlükcüyüm diosun peki bizim okulda okudugumuz zorunlu din dersleri veya inanmasam bile vergi odedigim dinayet işleri cem evlerinin ibadethane olması 301. madde daha sayarım istersen ama ozgurlukcu olmak iicin once ikiyuzluluk bırakılmalı zaten ben universitelerde basortusunede karsı degilim ama onlar benim ozgurlugumu savunmuo

ve soyle soyliiyim Atatürkle-Muhammed bence ataturk sence hz.Muhammed olabilr bu ne Atamı kucultur ne Hz Muhammedi ancak Apo serefsizdir asla karsılastırılmaz.......... muhafakazar demoktarlar nası oluosa artık..

bak burda senin sorunu yanıtladım apoyu Atatürkle kıyasamak suçtur suçu ve suçluyu övmektir ve o konu ozgurluk degildir....

bak burda senin sorunu yanıtladım apoyu Atatürkle kıyasamak suçtur suçu ve suçluyu övmektir ve o konu ozgurluk degildir....

işte güzel kardeşim bende bundan bahsediyorum sen ilk postunda ne yazdın isteyen istedigiyle kıyaslar yazmıssın ben o örnegi ona binaen verdim

herseyin sınırı vardır

Hz Muhammed(sav) Allah(cc) un söyledigi üzere alemlere rahmet olarak gönderilmiştir o hiç kimseyle kıyaslanamaz sade onun güzel huyları örnek alınabilinir onun gibi kimse olamaz

Ulu Önder Atatürk ise bizim önderimizdir adında belli olacagı üzere ; Türk millletinin makus tahilini yenmesindeki en büyük katkı Atamızındır.

eger sende böyle düşünüyorsan zaten sorun yok..

ama ilk postundaki gibi herkes istedigini istedigiyle kıyaslıyabilir diyosan sorun senden kaynaklanır çunku ilk postunla son yazdıkların tutarsız oluyor ..

bu konu hakkındaki son postumdur sana iyi günler

ben muhalefet dedim neden chp gibi kamu kuruluşunu bu işe karıştırdın anlamadım...Ayrıca komısyon raporuna dıkkat etseydin keşke 301 konusunda...orada ak partı acık tavrını koymustu...

Soruşturma yetkisi bakanın elinde olması doğal ve normaldir...biz hala ilkel yaşıyoruz demokrasiyi kaldırmaz demekki...baksana sivil anayasa deyince birilerinin nasılda nasırı azıyor...

Emir erin yok karşında bana emir kipli cümle kurma...

Ayrıca edebi aşacak birşey olarak düşünmemek lazım.Misali derinlemesine düşünmek lazım

EMİR ERİMİZE DAHA FARKLI KONUŞURUZ ....
BU İŞİN MİSALİ ,,DERİNİ FELAN YOKTUR...
SEN RESMEN DİORSUNKİ....ATATÜRKÇÜLER DİNSİZDİR....SEN KİMLE SAVAŞIYORSUN KİM KİME KARŞI ....ATATÜRKÜ TEKELİNİZEMİ ALDINIZ....
MÜSLÜMAN BİRİ SEVEMEZMİ....ÜMMETİ MUHAMMEDE KARŞI ÜMMETİ KEMAL...YAZIK ATAMIZIN RUHUNU ACITIYORSUN....AYIP...YAZIK....

M.Kemal 'e peygambersin diyen adamlar çok.

En tipik misali bu cumhuriyet mitinglerinde kadının biri dedi.Youtube da videolarını izleyebilirsin.Bu ne demek şimdi?Sen onu peygamber olarak görüyorsan onun ümmetindensin demektir.CHP'nin bu mitingle olan alakası ve dahası CHP'nin zihniyeti de malum.

Gerçekler kimsenin ruhunu incitmez.Ruhu incitecek olan şey,bir insanı yapmadığı şeyleri yaptı diyerek insanüstü görmektir.

En tipik misali bu cumhuriyet mitinglerinde kadının biri dedi.Youtube da videolarını izleyebilirsin.Bu ne demek şimdi?Sen onu peygamber olarak görüyorsan onun ümmetindensin demektir.CHP'nin bu mitingle olan alakası ve dahası CHP'nin zihniyeti de malum.

Gerçekler kimsenin ruhunu incitmez.Ruhu incitecek olan şey,bir insanı yapmadığı şeyleri yaptı diyerek insanüstü görmektir.

sn nasıl Muhammedi peygamber goruosan baskalarıda istegini gorebilr sanada sorgulamak dusmez

Tayyip Erdoğan'ı Görmüyorsunuzda Kalkmış M.Kemal'i Eleştiriyorsunuz.. Önce Pislidiğiniz Kabı Temizleyin.. Ondan Sonra Eleştirin...:goz::goz::goz:

ümmet kelimesi arapçadır aynı soydan aynı anadan kavimden gelenler demektir ebu cehilde yeğenide aynı ümmettendir arap ümmetinin bir kısmı sapıklığa düşmüş kafir olmuştur bir kısmı iman etmiştir.

aynı şekilde musa peygamberin israil oğulları (ümmetininde) bir kısmı buzağıya taparak kafir bir kısmı iman etmiştir .

ümmet demek müslüman demek değildir arapların kendilerini ve diğer kavimleri izah ettiği bir kavramdır islamdan öncede ümmet kelimesi vardı.

Tayyip Erdoğan'ı Görmüyorsunuzda Kalkmış M.Kemal'i Eleştiriyorsunuz.. Önce Pislidiğiniz Kabı Temizleyin.. Ondan Sonra Eleştirin...:goz::goz::goz:

Bana diyeceğine sen yapsana önce...

M.Kemali eleştir de görelim sözünü tutuyormusun..

Ümmetin milletten farkı,aynı mefkure etrafında toplanan insanlar topluluğudur.

Esası ile bütün insalık Ümmedi Muhammed'dir.Lakin inananlar ümmeti icabe,inanmayanlar gayrı icabedir.Ümmeti Muhammed sözü ise bu ümmeti icabeye daha çok kaim olmuştur.

Bana diyeceğine sen yapsana önce...

M.Kemali eleştir de görelim sözünü tutuyormusun..

Ümmetin milletten farkı,aynı mefkure etrafında toplanan insanlar topluluğudur.

Esası ile bütün insalık Ümmedi Muhammed'dir.Lakin inananlar ümmeti icabe,inanmayanlar gayrı icabedir.Ümmeti Muhammed sözü ise bu ümmeti icabeye daha çok kaim olmuştur.

M.Kemal'i Neden Eleştireyim ki... O Zamanında Beni Peygamberleştirin mi demiş... Göster Belge... Ama Tayyip Erdoğan'ı peygamber ilan eden aydın akp genel başkanı erdoğan'ı öyle görmüş ve tayyip erdoğan'ın hoşuna gitmiş gibi.. hiç bi işlem hiç bi ceza gelmemiş... şimdi hangisi daha aptalca geliyor... M.Kemal Atatürk'ü Peygamber Gibi Görenler Kendileri'nin Bileceği iş... Benim Peygamberim Belli Kitabım Belli.. Ama Herkes'in İnancına Saygı Duy Der Müslümanlık... :goz::goz::goz:

O zaman Dünya'da Sadece İslam Dinin Var Senin dediğin Sözlere Bakılırsa... Yüce Yarıtıcı O zaman Boşu boşuna göndermiş diğer 3 dini Konuşuyorsunuz ama boş konuşuyorsunuz...

O zaman Dünya'da Sadece İslam Dinin Var Senin dediğin Sözlere Bakılırsa... Yüce Yarıtıcı O zaman Boşu boşuna göndermiş diğer 3 dini Konuşuyorsunuz ama boş konuşuyorsunuz...

Ha-ha...

3 dinin sonuncusu İslam'dır ..

Yani 3 dinin toplandığı din İslam'dır..

Bir de canım kardeşlerim

M.K.Atatürk'ten önce Hz.Muhammed vardı .. :goz::goz::goz:

dünya hz muhammet gibi bir lider istiyormuş dünya hz muhammet gibi bir lidere ihtiyacı olabilir ancak Türklerin Atatürk gibi bir lidere ihtiyacı vardır .

Dünya sapkınlığın pençesine düşmüştür ellbette dünyaya hz muhammet gibi bir lider gereklidir.

Türkler ise başsız kalmıştır, Türkleri yönetenler Türk değil Türkiyeli.

Ha-ha...

3 dinin sonuncusu İslam'dır ..

Yani 3 dinin toplandığı din İslam'dır..

Bir de canım kardeşlerim

M.K.Atatürk'ten önce Hz.Muhammed vardı .. :goz::goz::goz:

3 Dinin Toplamı İslamsa Eğer Diğerleri Neden Var.. Ayrıca Hz. Muhammed'le Atatürk'ü Karşılaştırmak Ahmaklıktır... Biri Maneviyatın En büyüğü Biri Dünyanın... Arasında Uçurumlar Var Siz Konuyu Nereye Çekiyonuz...

3 Dinin Toplamı İslamsa Eğer Diğerleri Neden Var.. Ayrıca Hz. Muhammed'le Atatürk'ü Karşılaştırmak Ahmaklıktır... Biri Maneviyatın En büyüğü Biri Dünyanın... Arasında Uçurumlar Var Siz Konuyu Nereye Çekiyonuz...

YaLnızca Şu Soruna Yanıt Aradağını Düşünerek Cevap Vermek İstiyorum.Diğer 3 Dinde Haktır ve Cenab-ı ALLah'ın PeygamberLerince TebLiğ EdiLmiştir.Ama İnsanLar Tarafından Erozyona UğratıLan Bu Hak DinLer ve KitapLarının Yerine Son Hak Din, Son Peygamber Tarafından İsLamiyet TebLiğ EdiLmiştir.Bu İtibarLa Diğer Hak DinLeri AsıLLarının Yüce Dinimize Aykırı ŞeyLer Emretmeyeceği BiLinmeLidir.

''3 Dinin TopLamı'' Sözünün İçeriğini Buda Aramak Gerekir

Geri