Hz. Muhammed'i Atatürk'le Kıyaslamıştı

ßLu£

Banned
Reaction score
0
Hz. Muhammed'i Atatürk'le kıyaslayan CHP'li Başkan görevden alındı

1213k2q.jpg

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli il yönetimindeki 8 kişinin istifasından sonra İl Başkanı Ali Kavak ve bütün yönetim görevden alındı. İl Başkanı Kavak CHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) tarafından, parti tüzüğünün 42. maddesi gereğince yapılan işlemi doğruladı.

CHP İl Başkanı Kavak'ın, görevde bulunduğu dönemde çeşitli zamanlarda söylediği bazı sözler ve icraatları tepki toplamıştı, Bir televizyon programında Hz. Muhammed'i (SAV) Atatürk'le kıyaslamasına tepki yağmıştı.

Programa canlı yayında katılan Ali Kavak, Denizli Vali Yardımcısı Mustafa Güney'in, "Dünya, Hz. Muhammed gibi bir lider istiyor." sözü üzerine, "Yani Atatürk gibi bir lideri bırakıyoruz biz Denizli'de? Tabii Hz. Muhammed dinî liderdir. Yeni baştan şeye getiriyoruz." demişti. Bu sözler, Denizli'de çeşitli sivil toplum örgütleri, siyasi parti temsilcileri ve diğer vatandaşların tepkisine sebep olmuştu.

Ayrıca parti binasında düzenlediği bir basın toplantısında da belediye önündeki Atatürk anıtında bulunan atın cinsel organının özellikle koparıldığını ileri süren CHP İl Başkanı Kavak, heykeli yapan Mimar Sinan Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Tamer Başoğlu yalanlayınca zor durumda kalmıştı. (CİHAN)

Kaynak

2 kg çimento ile ekleyevirseydi ya heykele eli hiç mala tutmamışmı bu adamın.bu kadar at merağı varsa.görevden alınması yerinde bir karar. aferin chp ye..

Bu ÜLkede Kahraman OLmak İçin Dine Vurmak Gerektiğini Oda Öğrenmiş Ama Kantarın Topuzunu FazLaca kaçırmış.İstikbaLi ParLak Bir Siyasetçi OLarak Görüyorum Kendisini

____________________________-

vizontelede vardı atın aleti torpuluodu o sacmalık gercektede warmıs :D atlara don giydirin ancak isteyen istegini istedigiyle kıyaslayabilr bu kıyaslama kendini baglar illede inanmak zorda degildir insanlar

vizontelede vardı atın aleti torpuluodu o sacmalık gercektede warmıs :D atlara don giydirin ancak isteyen istegini istedigiyle kıyaslayabilr bu kıyaslama kendini baglar illede inanmak zorda degildir insanlar

ÖzgürLüğün Dahi Bir Sınırı Var,Herkes Kafasına Göre Davranırsa ve Bunu İnsanLarın GözLeri Önünde Yaparsa Çarşı Karışır Herkesin Bi Sabır Seviyesi Var.

Atatürk ü hain apoyla kıyaslasalar ozamanda bu kadar özgürlükçü olabilecekmisin?

Atamıza böyle bir saygısızlık yapılsa böyle özgürlükçü konusabilecekmisin?

ne demek isteyen istedigini kıyaslayabilir böyle bir mantık olmaz olamaz.

"Özgürlüğün başkasının özgürlüğü başladıgı yerde biter"

başka konulara gelince yasakcı olmayı biliyorsunuz iş başka olunca bir anda özgür ruhunuz depreşiyor nedense

tbag konusmalarına dikkat et zaten bizde o mesajı öyle bir mantık olamdıgını göstermek için yazdık

saygısızlıgın cezasız kalmaz merak etme

Atatürk ü hain apoyla kıyaslasalar ozamanda bu kadar özgürlükçü olabilecekmisin?

başka konulara gelince yasakcı olmayı biliyorsunuz iş başka olunca bir anda özgür ruhunuz depreşiyor nedense

hiç kimsenin özgürlüğü birbaşkasının özgürlüğünü bittiği yerde başlamaz.

insanları maymunlarla çakallarla karıştırıyor olmalısın yoksa birinin özgürlüğünü bir başkasınkinin başlamasıyla bitirmezdin.

insanlar arasındaki özgürlüğün sınırını sosyal iletişim ve hukuk belirler burası dağ başımı ormanmı nasıl bir zihniyet böyle birinin özgürlüğünü diğerininki belirlermi hiç.

hiç kimsenin özgürlüğü birbaşkasının özgürlüğünü bittiği yerde başlamaz.

insanları maymunlarla çakallarla karıştırıyor olmalısın yoksa birinin özgürlüğünü bir başkasınkinin başlamasıyla bitirmezdin.

insanlar arasındaki özgürlüğün sınırını sosyal iletişim ve hukuk belirler burası dağ başımı ormanmı nasıl bir zihniyet böyle birinin özgürlüğünü diğerininki belirlermi hiç.

Özgürlük başkalarının sınırlarını zorlamaya başladığında özgürlük olmaktan çıkar başkalarının hürriyetine saldırmak olur ki buda toplumda huzursuzlukların başlamasına sebep olur.Başkasının hürriyetinin başladığı aralıkta sizin hürriyetinizin aralığı son bulur.

Her insan bir diğer insanın özgürlüğünü tahrik etmeyecek şekilde yaşarsa özgürlüğü tam anlamıyla yaşıyoruz demektir.

İnsanın özgürlüğü var.Fakat bu özgürlüğünde bir sınırı var.Ben özgürüm canımın çektiği her şeyi yaparım,yıkarım diyemez.Yani içinde bulunduğu doğanın metriksini zorlayamaz.Doğanın hukuk kurallarını bozmayacak kadar özgürüm diyebilir. B)Bu özgürlük aşırıya kaçtı mı doğal denge sarsılır.Bu denge içinde başkalarının özgürlüğü de var

umarım yazdıklarım şimdi daha ayrıntılı olmustur.Neye takıldıgınızıda anlamış degilim açıkcası

özgürlükcüyüm diosun peki bizim okulda okudugumuz zorunlu din dersleri veya inanmasam bile vergi odedigim dinayet işleri cem evlerinin ibadethane olması 301. madde daha sayarım istersen ama ozgurlukcu olmak iicin once ikiyuzluluk bırakılmalı zaten ben universitelerde basortusunede karsı degilim ama onlar benim ozgurlugumu savunmuo

ve soyle soyliiyim Atatürkle-Muhammed bence ataturk sence hz.Muhammed olabilr bu ne Atamı kucultur ne Hz Muhammedi ancak Apo serefsizdir asla karsılastırılmaz.......... muhafakazar demoktarlar nası oluosa artık..

özgürlükcüyüm diosun peki bizim okulda okudugumuz zorunlu din dersleri veya inanmasam bile vergi odedigim dinayet işleri cem evlerinin ibadethane olması 301. madde daha sayarım istersen ama ozgurlukcu olmak iicin once ikiyuzluluk bırakılmalı zaten ben universitelerde basortusunede karsı degilim ama onlar benim ozgurlugumu savunmuo

ve soyle soyliiyim Atatürkle-Muhammed bence ataturk sence hz.Muhammed olabilr bu ne Atamı kucultur ne Hz Muhammedi ancak Apo serefsizdir asla karsılastırılmaz.......... muhafakazar demoktarlar nası oluosa artık..

Ne ALakası Var Aponun Bu KonuyLa.nasıL Aynı Metin İçerisine Peygamberimizi, Atattürkü ve Şerifsizin Birini Yazıyosun.Bugün Hakaret Günümü İLan Ettiniz.Yeter Artık. SaLdırmayın Kutsala....

.

Chp'yi şimdi takdir ettim.

Takdir edilecek bir durum yok.
Adam partiden uzaklaştırılmasa adama verilen tepkiler,zamanla partiye de verilmeye baslanacaktı.
Sonuç itibari ile CHP oy kaybı yaşayabilirdi.
Anlayacağın Chp nin bu icraati tamamen duygusal,,,,
:durdurun:durdurun

Ne ALakası Var Aponun Bu KonuyLa.nasıL Aynı Metin İçerisine Peygamberimizi, Atattürkü ve Şerifsizin Birini Yazıyosun.Bugün Hakaret Günümü İLan Ettiniz.Yeter Artık. SaLdırmayın Kutsala....

.

bak apoyu kim sokmus konuya :D gerci bence bi hakarette yk ama

ben özgürlükçüyüm demedim bu birincisi

özgürlükçü diye sana dedim bu iki

ve soru sordum madem okadar özgürlükçüsün baska konularda niye böyle degilsin dedim bu da üç

mesajlarımı okumanı tavsiye ederim yoksa iletişim kurmammız imkansız olur iyi günler

zorunlu din dersleri,diyanet ve cem evleri,301. madden ve dahasını senin gerici dediğin hükümet değiştirmek için adım atmıştı...ama senin ilerici dediğin muhalefet hepsinde engeldi...

doğru mu yanlış mı??

Geri