Hz.Muhammed karikatürüne ödül

peace_346

New member
Reaction score
0
A73AC0E91630C94C85D639C6b.jpg

Danimarka merkezli Özgür Basın Topluluğu, Hz. Muhammed'e (SAV) hakaret içeren karikatürleri yayınlayan Jyllands-Posten editörü Flemming Rose'a ödül verdi. Topluluk, Rose'un karikatürleri yayınlamakta gösterdiği "kararlılık ve cesaret" nedeniyle bu ödüle layık gördü. Topluluk, Rose'a 20 bin kron da para ödülü verdi.

Jyllands - Posten gazetesinin 40 çizere başvurarak Hz. Peygamberi tasvir etmesini istemesine 12 çizer olumlu cevap vermiş, hakaret karikatürleri 30 eylül 2005'de "Muhammedin yüzleri" adıyla tam sayfa yayınlanmıştı. Karikatürler, İslam dünyasında infiale sebep olmuştu. Danimarka'daki Müslümanlar, gazeteyi dava etsede yargıçları gazeteyi suçsuz bulmuştu.

Özgür Basın Topluluğu'ndan Lars Hedegaard, ödülün "çalışmalarında başarı gösteren ve ödün vermeyen" bir gazeteciye gittiğini söyledi. Rose, ödülle ilgili açıklama yapmazken teşekkür etmekle yetindi. Rose, ödülü 27 Mart'ta düzenlenecek bir törenle alacak.

Kaynak

işte AB diye peşinden koştuklarımızın gerçek yüzü
Peygamberimize resmen sövdüler ve başımızda allah kitaptan bahsedenler her zamanki gibi hiç birşey yapamadılar
Halada kapılarında yalakalık yapma çabasındalar

bigün bi taneside çıkıp şunun kafasına sıksa acaba ona ne verirler...

ben öyle bi babayiğide ancak hayır duası ederim....

islam dinine, müslüman ülkelere müslümanlara yapılan her türlü zulm ve hakaret onlara göre ödüllendirilmesi gereken bir olaydır. yaptıklarını çok görmemek gerekir.

eger ben danımarkada olsaydım 27 martta kesın bı suıkast duzenlerdım cunku onlarda bu dılden anlıolar...onların mahkemesıde bı halta yaramıomus demekkı..

adamlar kımsenın kutsal degerlerıne saygı gostermıyokı gercı bızımkılerde sutten cıkmıs ak kasık degıl...umut sarıkaya da hz. isa karıkaturlerı cızıyodu ama onların umrunda degıl cunku adamlarda kutsal kavramı dıye bısey kalmamıs ne dıyelım..

Siddet cozum degil arkadaslar kafasina siksak diyen bir arkadas var onada guldum acikcasi
bu isler burada yazmayla olsaydi koprunun altindan ne sular gecerdi :)
Bu dunyasini kazandigini sansin bu sansar oteki dunyada gercekle yuzlesirken su fotograftaki tebessumden eser kalmayacagi kesin..

tez zamanda azraiL iLe tanışamasını
Alemlerin Sahibi´nden niyaz ederim

O zaman o ödüL içine kaçar
ve aLdığı parayı cenaze masrafLarında değerLendirirLer

Şerefsizi boşverin Allah onun cezasını diğer tarafta verir .
Allah'tan bulsun diyorum başkada birşey demiyorum .
Ona ödül veren ülke zaten pkk'nın tv'sine kucak açan ülke ne beklenir öle bir ülkeden .

Yazılan son mesaja katılıyorum. Ayrıca karkatürü yazan arkadaşın yorumunu bi 30 yıl sonra (öbür tarafta) da dinlemek isterim. Bakalım o zaman kendi ülkesindeki mahkemeler kurtarabiliyo mu onu ?

:durdurun Çıldırmamak elde degil aam malesef.. hiç birşey gelmez elimden...:eek:ha

şükür kahredici rabbimize

insan dünyada mutlaka bir şeyler hak ediyor

sabır eninde sonunda yaksalarda yıksalarda küfür de etseler

bir gün şu kelimeyi kulaklarım duyacak

"Yapmakta olduklarınıza karşılık ebedi azabı tadın"

yawaş yawaş müslümanlığı bitirmeye çalışıyor ////// çocukları

Geri