Hz.Muhammed karikatürü cnn de ankete sunuldu

degazor35

TÜRK oğlu TÜRK
Altın Üye
Reaction score
0
forumda bu kadar HIYAR varken,ortalığın CACIĞA dön
CNN hakaretlerle dolu Hz. Muhammed(s.a.v) karikatürünü ankete sundu.Amerika'dan yayin yapan CNN Haber kanali internet sitesi Hz. Muhammed (s.a.v) karikatürünü ankete açti.Televizyon internet sitesinden gelen evet ya da hayir oylarina göre bukarikatürü yayinlayip yayinlamama karari alacak. Ankete katilalim ve bunu arkadaslarimiza da duyurarak geregini yapalim. Bu hepimizin bir vazifesidir. Bunu O'na saygimizin ve sevgimizin bir göstergesi olarak düsünelim ve gerekli cevabi verelim bu sadece bir baslangiçtir. Tepkimiz bence agir olmali ki bir daha böyle bir seye yeltenmesinler. CNN'in internet sitesine asagidaki adresten ulasip oyunuzu kullanabilirsiniz.
http://edition.cnn.com/2006/WORLD/europe/02/02/cartoons.wrap/index.html
Buraya girin ve QUICKVOTE yazan yerde [ No ] seçenegini isaretleyin
ve tiklayin.Saygilar

Yes 5% 39509 votes

No 95% 793453 votes
Total: 832962 votes
kulandım ALLAH ın izniyle hiç bişey yapamazlar

ftm_aa' Alıntı:
Yes 5% 39509 votes

No 95% 793453 votes
Total: 832962 votes
kulandım ALLAH ın izniyle hiç bişey yapamazlar

Ben 2 defa daha tıkladım
No 95% 793455 votes

95% 793457 votes elhamdulillah

%95 793460 kullandım oyumu hiç bişi olmaz allahın izniyle

5-10 dakka sonra bir tık daha attım %95 793461 oldu

konu güncele taşınmıştır..!

böyle oylamakla olmaz bu iş ah müslüman ülkeler kardeşlik içerisinde tek bir vücut olarak birleşseler dünyanın en güçlü devleti olsalar görürüz onları
ama bigün elbetteki bu olacaktır müslümanlar şuurlanacak ve tek yürek olacaktır buna bütün kalbimle inanıyorum zafer her zamankinden daha yakındır inşaallah
sadece tevekkül ve tek vücut olmak gerekiyor gerisi kısa zamanda gelir =)

cnn bu kadar gerızekalı bı kurulusmuydu ya bole bı anketı nası yapar serefsızın evlatları!!!

allah tüm dünyayı islam yapacak inanıyorum ki o zmn bu insanların hali harap allah tüm islam alemini korusun

ben de oyumu kullandım ve diğer forumlarda da paylastım ama bnce anket sacma bi islam ulkesi olarak devlet bakanlarımızın tepki vermesi lasım bnce diğer İslam ülkelerinin de . . . !!

KARDESİM BU İNGİLİZ KANALINA PRİM VERMEYİN BIRAKIN ŞEREFSİZLERİ...
PEYGAMBER EFENDİMİZ.(S.A.V) KARİKATÜRÜNÜ KİMSE CİZEMEZ YAYINLIYAMAZ...:mad:

No 95% 793600 votes

5% 39510 votes
95% 793603 votes
gereken cevabı almıştır terbiyesizler

degazor35' Alıntı:
Televizyon internet sitesinden gelen evet ya da hayir oylarina göre bukarikatürü yayinlayip yayinlamama karari alacak.

AnLayamadıqım Nokta ; Neden Karikatürü Televizyon YayınLıyacak ?

Hayır Yönünde Oyumu KuLLandım Bende..

böle şeyler aslında hiç yaşanmamalı ama napalım bu adamlar yapıolar biizede bunlara derslerini bildirmek düşer bi oyda benden duyarlılığı için bu konuyu açan ve oy veren herkese teşekkürü borç bilirim

Geri