Hz. İsa'nın mezarı bulundu mu?

peace_346

New member
Reaction score
0
29732.jpg

Alman Bild gazetesinin haberine göre, film çalışmaları sırasında bulunan mezardaki yaklaşık 2 bin yıllık bir sandığın üzerinde İbranice, "İsa, Josef'in oğlu" sözleri yazılı.

Mezarın bulunduğu mağaradaki taşlaşmış kemiklerle dolu 5 sandığın üzerinde ise "Yahuda, İsa'nın oğlu" ve "Meryem" yazılarının bulunduğu iddia edildi. Haberde, ekipteki uzmanlardan Amos Kloner'in bu teze karşı çıktığı da vurgulandı.

Kaynak

Baya bir eski haber aslinda. Daha yeni yeni bazi basin orgutlerine
denk geliyor. Benim inancima gore sacma...

bize ne abi ya.. biz kendi dinimizle ilgilenelim birazda..

matkap19' Alıntı:
bize ne abi ya.. biz kendi dinimizle ilgilenelim birazda..

Kendi dinimiz ne?
Yada senin dinin?
Hz.İsa islam dünyasının peygamberlerinden biridir.
Durum böyleyken Hz. İsa'da bizi ilgilendiriyo demek oluyo sanirim.
Bize ne abisi varmı arkadasim.

aygungokhan' Alıntı:
Kendi dinimiz ne?
Yada senin dinin?

iyi de güzel kardeşim bizim inancımıza göre Hz. İsa (a.s) ın mezarı yok buda demek oluyor ki saçma bir haber gerek bile yok böyle şeylere...

aygungokhan' Alıntı:
Kendi dinimiz ne?
Yada senin dinin?

islama göre hz isa ölmemiştir göğe yükselmiştir
NİSÂ SÛRESİ
(157) Bir de inkarlarından ve Meryem'e büyük bir iftira atmalarından ve "Biz Allah'ın peygamberi Meryemoğlu İsa mesih'i öldürdük" demelerinden dolayı kalplerini mühürledik. Oysa onu öldürmediler ve asmadılar. Fakat onlara öyle gibi gösterildi. Onun hakkında anlaşmazlığa düşenler, bu konuda kesin bir şüphe içindedirler. O hususta hiçbir bilgileri yoktur. Sadece zanna uyuyorlar. Onu kesin olarak öldürmediler.

MÂİDE SÛRESİ
(17) Andolsun, "Allah, Meryemoğlu mesih'dir", diyenler kesinlikle kâfir oldular. De ki: "Şâyet Allah, Meryemoğlu mesih'i, onun anasını ve yeryüzünde olanların hepsini yok etmek istese, Allah'a karşı kim ne yapabilir? Göklerin, yerin ve bunların arasında bulunan her şeyin hükümranlığı Allah'ındır. Dilediğini yaratır. Allah her şeye hakkıyla gücü yetendir."
MÂİDE SÛRESİ
(72) Andolsun, "Allah, Meryem oğlu mesih'tir" diyenler kesinlikle kafir oldu. Oysa mesih şöyle demişti: "Ey İsrailoğulları! Yalnız, benim de Rabbim, sizin de Rabbiniz olan Allah'a kulluk edin. Kim Allah'a ortak koşarsa artık Allah ona cenneti muhakkak haram kılmıştır. Onun barınağı da ateştir. Zalimler için hiçbir yardımcı yoktur."

bize ne abisi vardır çünkü
islamiyetin bildiği hz. isa ile hristiyanlığın tanıdığı hz isa bir değildir =)

Daha önce bu tarz iddaalar ortaya atılmış ancak bilimadamlarının yaptığı çalışmalar neticesinde yalandan ibaret oldukları anlaşılmıştı.Bu tarz haberlere pek itibar etmemek gerektiği kanaatindeyim.

saçma sapan yaa daha bi yüz yıllık incilleri yok adamlar kakıp neyi ortaya sürüyor geçin bunlarıı

crazyboy_9999' Alıntı:
islama göre hz isa ölmemiştir göğe yükselmiştir
NİSÂ SÛRESİ
(157) Bir de inkarlarından ve Meryem'e büyük bir iftira atmalarından ve "Biz Allah'ın peygamberi Meryemoğlu İsa mesih'i öldürdük" demelerinden dolayı kalplerini mühürledik. Oysa onu öldürmediler ve asmadılar. Fakat onlara öyle gibi gösterildi. Onun hakkında anlaşmazlığa düşenler, bu konuda kesin bir şüphe içindedirler. O hususta hiçbir bilgileri yoktur. Sadece zanna uyuyorlar. Onu kesin olarak öldürmediler.

MÂİDE SÛRESİ
(17) Andolsun, "Allah, Meryemoğlu mesih'dir", diyenler kesinlikle kâfir oldular. De ki: "Şâyet Allah, Meryemoğlu mesih'i, onun anasını ve yeryüzünde olanların hepsini yok etmek istese, Allah'a karşı kim ne yapabilir? Göklerin, yerin ve bunların arasında bulunan her şeyin hükümranlığı Allah'ındır. Dilediğini yaratır. Allah her şeye hakkıyla gücü yetendir."
MÂİDE SÛRESİ
(72) Andolsun, "Allah, Meryem oğlu mesih'tir" diyenler kesinlikle kafir oldu. Oysa mesih şöyle demişti: "Ey İsrailoğulları! Yalnız, benim de Rabbim, sizin de Rabbiniz olan Allah'a kulluk edin. Kim Allah'a ortak koşarsa artık Allah ona cenneti muhakkak haram kılmıştır. Onun barınağı da ateştir. Zalimler için hiçbir yardımcı yoktur."

bize ne abisi vardır çünkü
islamiyetin bildiği hz. isa ile hristiyanlığın tanıdığı hz isa bir değildir =)

hay agzını opuum senın:clap :clap tam ben bırının bana verdıgı cevabı okurken senın cevabını gordum ıcımden dırek bu laf gectı:durdurun :durdurun

Geri