Hunting Unlimited 2008 RIP [AvcıLık Oyunu :D] [HH UpLoad]

rap 2 de sorun var galiba ?

rap 2 de sorun var galiba ?

emeğe saygı diyonuz ama bi şifresini vermiyonuz

Bende indirdim kurdum oynadım..Sorun yok güzel oyun ama acemi oldugumuzdan heralde henüz bi ava rastlayamadım)) Tekrar teşekkürler..

иιgнт gσиєя;2462748' Alıntı:
ellerine sağlıkta bence böyle oyunlar yasaklanmalı çocuklara hayvanları sevdirecek oyunlar çıkarılmalı diye düşünüyorum ben.

şakacıııııııııııııı:durdurun

Elİne SaĞlik Oyun Çok GÜzel
Borazan Almadan Ava Cikmayin Hayvanlari ÇaĞirmak Gerekİyor
Bİrde Su GÖrsellerİ Pek İyİ DeĞİl

hocam borozanı nerden alıyoruz ya sabahtan beri deli oldum yerde karınca bile yok

Bende indirdim kurdum oynadım..Sorun yok güzel oyun ama acemi oldugumuzdan heralde henüz bi ava rastlayamadım)) Tekrar teşekkürler..

ya arkadaşım oyun sesler görüntü harika hemde laptop a kurdum ne partlarda ne de şifrede sorun var herşey tam tıkır tıkır çalışıyo:clap

ama gelgelelim yerde karınca bile bulamadım yaw bu hayvanlar nerde yerlerini gösteren biri harita vs yokmu ya o sağdaki pusula ne işe yarıyo acil yardıma ihtiyacım var hocam bu hayvanları nerden bulacam:durdurun
sabahtan beri ormanda boşboş gezmekten tabanlarım patladı vallaa:durdurun
acil yardım hocam acil yoksa bu tüfekle kendimi vuracam ya bitane geyik bulamadım acil yardım:biggrin

rar şifresi nedir bunun arkadaşlar???boşuna inidrmiş olmayayım...

Teşekürler kardeş!.. Rar şifresini bulamadım. Mümkünse rar şifresini vere bilirmisiniz

ellerıne saglık da dosyalar cıkmıyor rar şifresi yok

kardes ben kuruyorum sys_no_graphics hatası veriyor oyun calısmıyor neden dir

:thumbup: teşekkürler. emeğinize ellerinize sağlık üstadım. sağol.

rarpass : ~GeßZe'Li~@HackHeLL unutmuşsun

Emeğine sağlık dostum ancak rar dan çıkarmak için şifre istiyor yardımcı olursan sevinirim.

Geri