Hukuki Yardım Acil...!!

makaay2077

New member
Reaction score
0
Merhabalar..Ciddi bir sorunumla ilgili hukuki yardım istiyorum...

Ben ağır ceza mahkemesinden aldırım 10 ay hapis cezasına dayanarak (kesinleşmedi Yargıtay aşamasında) Yükseköğretim Kanununun 10-c maddesine göre Yüksek Öğretimden atıldım.Üniversite okuma hakkım elimden alındı.Mahkeme ve Danıştay süreci sonucu itirazım reddedildi...Okuma hakkımı nasıl elde edebilirim veya af ve okuldan atılmanın kaldırılabileceği söyleniyor böyle geri dönüşüm mümkün müdür ?? Şimdiden Teşekkürler

dostum kessin bir bilgi söylemeyeceğim sana emin değilim çünkü fakat geçenlerde haberlerden dinlemiştim çeşitli sebeblerden dolayı üniversiteden atılan öğrencilerin başvurusu sonucu hepsi geri alınmıştı üniversiteye o yüzden okuma hakkın var.

okulu dondur cezan bittimi geri gider okursun.

dostum kessin bir bilgi söylemeyeceğim sana emin değilim çünkü fakat geçenlerde haberlerden dinlemiştim çeşitli sebeblerden dolayı üniversiteden atılan öğrencilerin başvurusu sonucu hepsi geri alınmıştı üniversiteye o yüzden okuma hakkın var.

okulu dondur cezan bittimi geri gider okursun.

Takip ediyorum ama bunlar şimdilik söylentiden ibaret...Bu sene Öss girdim tercih yaptım kabul edilmedi tercihlerim..

hocam bu bence önemli bir mesele hangimiz sana hangi bilgiyi verirsek verelim sen teredütte kalacaksın en iyisi yarın bir avukata git ve görüş geç olmadan gerek neyse yaparsın bu forumluk iş değil bence çünkü konu önemli okumak.... o yüzden avukatla falan görüş

53. maddeye ilişkin bir ibare var mı hüküm yazınızda ?

53. maddeye baktım ve mahkumiyet halinde kısıtlanacak olanaklardan bahsediyor..Benim cezam kesinleşmemiş ve temyiz aşamasında...Buna rağmen yüksek öğretimden çıkarıldım...

arkadaşlar soracağım soru bi kiralık arsa var kiracı burasını odunları koymak için koyuyor kiracı parasını ayrıca düzenli olarak ödüyor bu kiracıyı nasıl çıkartabiliriz kira konusu taşınmaz belediye sınırları içerisinde

Geri