""""""""Arkadaşlar görüntüleme sayısı 300 ü geçti mesaj sayısı 38. Açılmasını isteyen arkadaşları bir iki satırda olsa birşeyler yazmaya davet ediyorum. Korkmayın klavyeniz aşınmaz
"""""
demiştim yukarıdaki mesajımda. Helal olsun herkes çok istekliymiş.
Dark senden bir ricam var.
Eğer bu mesajlar yeterliyse açalım topici kardeşim.
Yok eğer yeterli değilse insanlara yardım etmek için yalvarmak istemiyorum.
Ne diyeyim işte kültür ve sosyal bilimlerle ilgilenen arkadaşlarımızın sayısı ortada. Lafım herkese değil. İlgilendiği halde bu mesajı görmemiş olan olabilir onlar ayrı.
Ama şuda dikkatimi çektiki Bu kanaldan yararlanan arkadaşlar maşallah sürüyle. Ama kanalla ilgili önemli bir konuda görüş bildiren (iyi-kötü farketmez) kişi sayısı 25 civarı.
İstemeyen gerek yok dese isteyen açılsın dese belki bi sonuç elde edebilirdik. Ama 350 ye yakın görüntülemeye karşın mesaj sayısı bununla beraber 39 oluyor.
Ki bunların bir bölümüde SORU-CEVAP şeklindeki hukuksal konularla ilgiliydi.
Ah benim ülkem Ah. Geyiğe, Adulta,Oyuna verdiği değerin 5% ini bu konulara verseydi ne olurdu sanki.(yanlış anlaşılma olmasın sakın; o konular gereksiz demiyorum Geyiği , oyunu bende severim )
Neyse ne artık. Yakın bir zaman da Konu kilitlendi başlığını görürsem içim cız edecek.
O yüzden tek bir ricam var senden Dark.
Konuyu kilitleme. İnsanlar ilgilenmedi diye böyle bir konunun kapatılması ve daha da önemlisi insanların bu konuları önemsememesini kabullenemem çünkü.
Paylaşımın sadece resimle müzikle filmle değil bilgiylede olabileceğinin anlaşılamamış olması üzdü beni.
E ne diyeyim arkadaşlar Diyeceklerim bundan ibaret.
olumlu yada olumsuz fikir belirtmek için zaman ayıran herkese teşekkür ediyorum.
Top sende Dark. Ya bu sayı yeterli de ve Topici aç, Yada bir iki gün içinde ben sana artık görev istemediğimi belirtirim.
Bir İki gün bekleme sebebim ise belki bazı arkadaşlar bir kaç yorum yaparda en azından İlginin bir nebze olsun arttığını görür rahatlarım düşüncesi.
Takdir Yüce Milletindir.
Duyulması gereken herkese saygılarımla