katakulli
New member
- Reaction score
- 0
merhaba tüm hackhell kullanıcıları, Merhaba mod,smod arkadaşlar. merhaba solariz,merhaba kady,merhaba dark angel merhaba tüm yönetici arkadaşlar ve theozy.
Neyse selamlama faslıda bittiyse konuya gireyim.
Ben insan ilişkileri ve problemlerinde kendine güvenen bir hukukçuyum.
İnsanların hukuksal sorunlarında yardımcı olmak isterim.
Ayrıca Hukukla ilgisi olmayan ama kişisel bi sorunu olan arkadaşlara güzin ablalık(ki olsa olsa güzin abilik denir yapacağıma ) yapmak isterim.
Bunun hem ileride meslek hayatıma katkısı olacağını hemde asıl etken olarak insanlara yardımcı olmaktan zevk aldığımı bilmenizi isterim.
Mesaj sayım azdır. Lakin takdir edersinizki ilgilendiğim konularla ilgili bir topic yok. Boş yere mesaj hanemdeki sayıları yükselterek bir yerlere gelmekte bence hakkaniyet ve dürüstlüğe ters düşer.
İnsanlara yardımcı olmam için bana yardımcı olmanız diler, gereğinin yapılmasını rica ederim.
Duyulması gereken herkese saygılarımla.
Neyse selamlama faslıda bittiyse konuya gireyim.
Ben insan ilişkileri ve problemlerinde kendine güvenen bir hukukçuyum.
İnsanların hukuksal sorunlarında yardımcı olmak isterim.
Ayrıca Hukukla ilgisi olmayan ama kişisel bi sorunu olan arkadaşlara güzin ablalık(ki olsa olsa güzin abilik denir yapacağıma ) yapmak isterim.
Bunun hem ileride meslek hayatıma katkısı olacağını hemde asıl etken olarak insanlara yardımcı olmaktan zevk aldığımı bilmenizi isterim.
Mesaj sayım azdır. Lakin takdir edersinizki ilgilendiğim konularla ilgili bir topic yok. Boş yere mesaj hanemdeki sayıları yükselterek bir yerlere gelmekte bence hakkaniyet ve dürüstlüğe ters düşer.
İnsanlara yardımcı olmam için bana yardımcı olmanız diler, gereğinin yapılmasını rica ederim.
Duyulması gereken herkese saygılarımla.