Hukuk (Law) Bölümü Mod Adayı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fells2

Banned
Reaction score
0
Merhabalar ,
Uzun süren çabalarım sonucu HackHeLL.com sitesinde Hukuk bölümünün açılmasını sağlamış bulunmaktayım.Solarize bu yüzden dolayı teşekkür ederim. Hukuk(Law) Bölümüne Mod adaylığımı koyuyorum.Takdiri sizlere bırakıyorum.Saygılar...

Buradan

Ya ; da

+ ; - Oylarınızı Bekliyorum...

paylaşımlara saygı gösterip teşekkür butonunu kullanmıyosun bu bi mod'a yakışmaz onun için oyum -

Bölümün açılmasını sağladığın için moderatörlüğü alacağını düşünmen büyük hata. Ayrıca, sanki inadına yapıyormuşçasına teşekkürün ne zamandır 99, o kadar zamandır üyesin.

Benden sana - 99.

ben de bu yıl mezun oldum.. aday olabilirim.. yardım da edebilirim

1-Gereksiz ve anlamsız postlar kasıyorsun.
2-Teşekkür etmeyi hiç bilmiyorsun.
3-Anlamsız konular açıyorsun (Bana göre)

Hukuk bölümünün açılmasını sağlamış olabilirsin ama o bölümün hemen başına geçebileceğin anlamına gelmez bu.Eğer hukukçuysan attığın postlar ve sergilediğin tavırlar hukukçu birisindeki olgun duruş ve kültürü hiç yansıtmıyor.En azından hukuk bölümündeki konuların biraz daha öğretici ve bilgilendirici olabilirdi.

-1961

Bence tesekur etmeyen biri mod olmamali
bi de neden hic tesekur etmiyorsun onu anlamadim ozel bi sebebi mi var ??

tamam arkadaşlar anlaşılmıştır...teşekkürler...iyi akşamlar herkese.......

Ne Zaman, ModLuk İçin Başvuracak Diye BekLiyordum. Malum Son Günlerde AçıLan BöLüm için Konu AçanLar, BöLüm AçıLdıktan Sonra ModLuk Başvurusnda BuLunuyorLar. NihiL İçin OLumLu Oy KuLLanmıştım Ama Senin İçin OLumsuz Oy KuLLanacağım. Nedenine GeLince;

1-Eemeğe Saygın Yok, Aynı BöLümde Başka ÜyeLerin KonuLarını Çok Defa Verdin. Kuzay Buna Şahittir.

2-Hukukçu OLduğunu Düşünmüyorum. Hukuk TerminoLojisini ve Sistematiğini BiLmediğin Kanaatindeyim. SoLarize ALt BöLümLer İçin TekLifi Sen Verdiyesen, O BöLümde Çok EksikLer Var.KanunLar BöLümü Gibi.CMUK İLe PayLaşım Yapmak, Bir Hukuçunun AkLına GeLen İLşey OLmaLıydı. Çünkü Birgün Herkes Gözaltına ALınabiLir. DoLayısıyLa geneL AnLamda Bu Konuya Hakim DeğiLsin.

3-Teşekkür MeseLesi.Üyelerin Açtığı KonuLarı Bir Post Kasma Aracı OLarak Görmen ve 3-4 KeLimeyi Aşmayan Postların.

Bütünm BunLarın Neticesinde Ben Senin AdayLığını Uygun BuLmuyorum. Herşeyin HayırLısı OLsun.

-1071

sizce olumsuzsa bencede olumsuz.......konu kapanab

Kapalı....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri