Hukuk Bölümü Açılmasını İstiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Açılması iyi olur. Başımıza gelen yada gelme ihtimali olan olaylar hakkında görüş, tavsiye ve bilgi alış verişinde bulunulabilir.

Hukuka Her Daim Respect =) Madem Her ALanda Aktif Bir Forumuz Neden OLmasın +1905 =)

Başlangıç olarak soru - cevap şeklinde olursa kullanışlı olabilir ancak diye düşünmekteyim. + 1905

bölüm açılırsa örnek dilekçe metinleri, yargıtay kararları , hukuki sorulara cevap şeklinde bir tasarım düşünüyorum.......

Bırsey dıkkatımı cektı. Bolum acılırsa sunu sunu paylasabılırım verırım yayınlarım dıyorsun... Bolum acılmadan da paylasabılırsın bunları paylasmak ıcın ıllakı Hukuk adı altında bolum olması şart degıl...

Bugune kadar Acılmamıs Demek ki ihtıyac olmamıs ayrı bir bolum acılacak kadar ve acılırsada pek ılgı gorecegını düşünmüyorum.

fells2 Daha once bırden fazla MOD basvurun olmustu hepsıde olumsuz sonuclanmıstı ve ben bu onerının MOD olma ıstegın ıle ılgılı oldugunu dusunuyorum...

[ - ] 83

..єЯDєM..;4285989' Alıntı:
Bırsey dıkkatımı cektı. Bolum acılırsa sunu sunu paylasabılırım verırım yayınlarım dıyorsun... Bolum acılmadan da paylasabılırsın bunları paylasmak ıcın ıllakı Hukuk adı altında bolum olması şart degıl...

Bugune kadar Acılmamıs Demek ki ihtıyac olmamıs ayrı bir bolum acılacak kadar ve acılırsada pek ılgı gorecegını düşünmüyorum.

fells2 Daha once bırden fazla MOD basvurun olmustu hepsıde olumsuz sonuclanmıstı ve ben bu onerının MOD olma ıstegın ıle ılgılı oldugunu dusunuyorum...

[ - ] 83
benim ki sadece öneri erdem

ErDem'in Dedigi gibi YapacaKSaN Gözden iyice Düşersin. PayLaŞımLarınLa Kendini Gösterdikten Sonra Zaten Herkez ßir Yerlere GeLMeni ister.. ßöLüme 10 20 30 40 gün Konu Açıp 40 Gün 40 Gece o ßöLümLe iLgiLenMek o ßölüme MoD OLmayı Gerektirmez. Ama dedigim gißi PayLaşım Azim Ve YaptıkLarınLa ßeLirLi ßir Yere GeLeßiLirsin.. Konuyu Dagıtmadan ;

HackheLL iÇiN Uygun Ve YararLı oLucaksa Neden oLMasın

+ ZeytinßurnuLu

umarım açılır demi ama solarizin ilgilendiği falan yok ...

Pek ilgi alacağını sanmıyorum.Hem insanların hukuk dalına bakışları genellikle sıkıcı ve rutin bir olaymış gibi oluyor.Gereksiz buluyorum.

hukuk bölümü için istemiş oldugun bi alt bölüm varmı? varsa buraya yaz bölümü aktif edelim.

destekleriniz bekliyorum arkadaşlar

hukuk bölümü için istemiş oldugun bi alt bölüm varmı? varsa buraya yaz bölümü aktif edelim.

Hukuk diye ayrı bir kategori açsak;

hukuk kategorisinin içinde alt başlıklar

1-)Dilekçe örnekleri
2-)İçtihatları
a-) Hukuk İçtihatları
b-) Ceza İçtihatları
3-)hukuk makaleleri
4-)hukuki sorunlar ve yardım

gibi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri