Hukuk Bölümü Açılmasını İstiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fells2

Banned
Reaction score
0
merhabalar;

Hukuk bölümü açılmasını istiyorum..Umarım olumlu cevap verirsiniz...Elimden geldiğince destek verip konu yayınlarım...Hukuk Arşivim çok geniş çünkü
:durdurun​

iLgi oLacağını Sanmıyorum

-1903

TekLif MantıkLı.TekLif Sahibi Olarak Bir Başkasının PayLaşımLarını, tekrar PayLaşan Birinin Bu Öneriyi Getirmesi Daha Manidar.

Mesleğe Yeni Başlamış Hukukçu Olarak Paylaşım Yaparım....

Güzel Bi Düşünce Yalnız Nasıl Bi Bölüm Olacak ki Netür Paylaşımlar Yapılacak :saskin

Neden olmasın?
HackHell gibi oldukça büyük bir sitede
T.C HUKUKU Adına, Anayasası adına gerçek ve güzel bilgiler verilse hiçte fena olmaz.
Nitekim şuan Ülkemizde Adalet Konusu gerçekten çok kullanılmakta.
Ve Adliyeler Her gün Dolup Dolup Taşıyorken
Hukuk Bölümü bence kaçınılmaz.

bencede acılsın hem belki danışacağımız birşeyler olur.

EVET dediğim gibi açılırsa gerekli düzenlemeyi ben yaparınm...güncel yargıtay kararları , eklenir, dilekçe örnekleri eklenir, hukuki makaleler eklenebilir kanunlar eklenir....dediğim gibi gerekli düzenlemeyi hukukçu olarak yapabilirim...

saygılar.....

gereksiz -1905

açılırsa çok güzel olur. günümüzde insanlar hukuki kuralların pek farkında değil. insan haklarını bilmedikden sonra hukukun ne anlamı var.

gereksiz olduğunu düşünüyorum -1903...

bende açılması tarftarıyım en azından bilgi tecrübe acısından bilgilendirilecek durumlar olabilir ancak sanalda olsa avukatlar bilgisini ücret karsılığı verdiği için bu durumlarda acıklayıcı cevaplar vermek rahatsız edici sonuclar doğurabilir ...fells mesleğe yeni baslamısın hayırlı olsun benim anlatmak istediğimi hukukçu olarak anlamısındır umarım...

+1907

EVET dediğim gibi açılırsa gerekli düzenlemeyi ben yaparınm...güncel yargıtay kararları , eklenir, dilekçe örnekleri eklenir, hukuki makaleler eklenebilir kanunlar eklenir....dediğim gibi gerekli düzenlemeyi hukukçu olarak yapabilirim...

saygılar.....

bencede açılırsa iyi olur..

arkadaşımız zaten hukukçuymuş .elimden geldiği kadar yardımcı da olurum diyor .daha güzel olur yeni öğrenceğimiz şeyler olabilir .

ben olumlu buluyorum ve öneriyi yapan arkadaşa tşk ediyorum

Eğitim ödev böLümüne aLt topic oLarak acıLabiLir :goz:

+1907

Bir tek kişinin paylaşım yapacağı sözü üzerine bölüm açılmaz genel olarak bir çok hukuk bilgisi olan arkadaşımızn paylaşımı söz konusu ise olabilir
istersen gel serbest kürsüde sabite hukuk bölümü diye bir konu açıyım buradan yap paylaşımlarını ne dersin ? ama sürekli güncelleyip ilgi göstereceksen ?

imar kanunu, kadastro hukuku ve miras kanunlari hakında bilgi verebilirsen acilsin (=

Arkadaşlar Desteklerinizi Bekliyorum...

Arkadaşlar desteklerinizi bekliyorum...
:victory:victory:victory​

yada hukuk alanında soruları cevaplayabilirsende güzel bir bölüm olur bence fells2 biliyorsunuzki hukuktada bolcana sorular oluyor herkez hukukcu olmasada sorular çok soru cevap olabilir bölümde bence güzel olur

yada hukuk alanında soruları cevaplayabilirsende güzel bir bölüm olur bence fells2 biliyorsunuzki hukuktada bolcana sorular oluyor herkez hukukcu olmasada sorular çok soru cevap olabilir bölümde bence güzel olur

ben elimden geldiğince yardım ederim....Bildiğim konulara cevap veririm ve gerekli dilekçe örneklerini ve yargıtay kararlarını yayınlarım...herkes istediğine göre solarizde bu bölümü açar herhalde.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri