http://irc.hackhell.com Size Bişey Çagrıştırıyormu ? =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
teşekkürler çok güzel bir hizmet olmuş

gerçekten güzel bi hizmet ellerine sağlık yakışıklı adminimiz:D:D:D

bende niye açmıyooooo javanın son sürümü var sohbete girdiğimde "yukardaki kodu şu şekilde yazın diye uyarı geliyo ama kod felan görünmüyo yardım please:saskin

hepimiz için hyrlı olsun ne dielim inş daha da büyürüz...

Evet bir süredir bana sadece maziyi çağrıştırıyor. :D
Hey gidi günler....

baya iyi oluyodu ama hala bekliyoz insallah cabuk halledilir.

This Account Has Been Suspended
Şöyle bir yazı çıkıyo. İnşallah en kısa sürede tekrar açılır.

This IP is being shared among many domains.
To view the domain you are looking for, simply enter the domain name in the location bar of your web browser.

diyor arklar bakımda inş en kısa zmnda açılır ((=

açıldı arkadaşlar eschatle ilgili ufak bi degişşiklik yapıp pazartesi günü web girişide aktif hale gelicektir.

Eywallah Abi..
Emegıne saglık..
Allah razı olsun...Yaşasın Hackhell

Abicim ben ilk girişimde sohbete girdim.Nickimi kaydettim. Ama şimdi giremiyorum.Bir sayı çıkıyor /GIRIS<kod> şeklinde.Onu yapıyorum. Bu seferde nickiniz kayıtlı değil mesajı çıkıyor.Yardımlarınızı bekliyorum.A unutmadan solariz e çok teşekkür ederim.Sonunda başardı ve sohbeti tekrar Hackhell e kazandırdı. Beklediğimize değdi.

ben odalara gıremıyorum sorun nedır acaba

Herkes soruyordu ne zaman açılacak ne zaman açılacak ne zaman girsem 2-3 kişi var.

mcelebi03' Alıntı:
Abicim ben ilk girişimde sohbete girdim.Nickimi kaydettim. Ama şimdi giremiyorum.Bir sayı çıkıyor /GIRIS<kod> şeklinde.Onu yapıyorum. Bu seferde nickiniz kayıtlı değil mesajı çıkıyor.Yardımlarınızı bekliyorum.A unutmadan solariz e çok teşekkür ederim.Sonunda başardı ve sohbeti tekrar Hackhell e kazandırdı. Beklediğimize değdi.
Şİmdi de kodu giriyorum ama şifre yanlış diyor. Şifreyei nasıl giricem bilmiyom ki Solariz benim nickim kayıtlı. sohbete tekrar nasıl girebileceğimi kısaca anlatabilir misin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri