HTML ve PHP öğrenmek için döküman lazım...

ahmetcan

New member
Reaction score
0
HTML ve PHP öğrenmek için dökümana ihtiyacım var. Kapsamlı bir döküman olursa sevinirim şimdiden teşekkürler...

Balalayka flood yapma çok büyük ayıp günah yasak
Banlarlar valla :)

ahmet php yi kaptınmı zaten html ye gerek duycağını düşünmüyorum :)

euraisa çok tazesin bak seni salataya katıcam. Ayrıca çok da zekisin gözümden kaçmadı :D balalayka saol dostum linkler için. Wartox emin ol uğrarım o taraflara saol ;)

eurasia' Alıntı:
ahmet php yi kaptınmı zaten html ye gerek duycağını düşünmüyorum :)

html olmadan php hic bi ise yaramaz.

serverda islemleri yapan dil php dir ama kullaniciya sunulan sayfa html olmak zorundadir, browserlar html anlar, html gosterir cunku.

soruya donersek, http://w3schools.com adresinde xhtml/css hakkinda bir cok yazi bulunmakta, php icin ise daha once verdigim kitaplari incelersen yardimci olucaktir sana.

kafana takilan herhangi bi sorun olursa bu bolum altinda yazarsan ben yada bilen bi arkadas yardimci olmaya calisicaktir.

h.

Teşekkürler kardeş ne kadar döküman olursa o kadar ii olur. Bunlara da bakıcam saol :)

bi kaç dökuman daha !! (Türkçe)

XML HAKKINDA TÜRKÇE KAYNAKLAR
...::Tıkla :...

HTML HAKKINDA TURKCE KAYNAKLAR
...: Tıkla :...

PHP HAKKINDA TÜRKÇE KAYNAKLAR (PHP NUKE KİTABI DAHİL)
...: Tıkla :...

CSS HAKKINDA TÜRKÇE KAYNAK
...:: Tıkla ::...

Hatred aga bu arada http://w3schools.com bu link çalışmıyo ölmuş galiba yoksa bende mi açılmadı gerçi işyerindede denedim gene açmadı siteyii
eğer bildiğin başka link varsa eklersen bende sevinirm
saygılar

sayygılar

Ahmetcan' Alıntı:
euraisa çok tazesin bak seni salataya katıcam. Ayrıca çok da zekisin gözümden kaçmadı :D balalayka saol dostum linkler için. Wartox emin ol uğrarım o taraflara saol ;)

Ne zmn istersen beklerim ahmetcan ;) ama bu ara çok giremiom ama zati sende saat 23-30-02.00 arası online oluosun o zmn görüşürz :D

laa nabim :D
link yada bir dökuman buldukça ekliyorum hani bulduğum linklewri yeni mesaj olarak yazıyorum ki konu ön plana çıksın gerilerde (artı konu benim değil dikkat ısırıım :) )kaybolmasın
editleyerek yapsam konu ölecek eklediğim linkleri sadece ben bilicem istiyom ki herkes görsun ben kendimden örnek vereyim; direk bir konu arama ihtiyacı duymadığım müddetçe sadece ve sadece yeni mesajlara bakuyorum ve uye olduğum konulardan gelen mesajlara amaç buu yoksa antik kuntik cevaplar yazarak zaten forumu kirletmem dna biliyom kötu amaçla demedin yukardaki arkadaşta kötu amaçla demedi ama ne bilem açıklama yapma gereği duydum kendimde sevgi ve saygıyla

Geri