HTML Den Php Ye Cevirme ?

( CR4CK3R )

New member
Reaction score
0
Selam Arkadaşlar Aradım TAradım yok :) HTML Dosyalarını php ye nasıl ceviriyoruz.
birkac site buldum htmlden php ye cevirme gene olmadı
Frontta yaptıkdan sonra html olarak kaydediyorum ama linkler calısmıor index.html Olarak cıkıor ana sayfa . ? bi yardım edin

notepadle aç <? php yaz başa sayfanin sonunada ?> koy sonra asd.php olarak kaydet

de bunun amaci nedir?Yani bi html dosyasini niye php yapicaksin?Boş yere cpu yiyosun icinde script yok bişi yok duz html

HA yok ben bi site buldum php ordakini kynaa bakip html flan yapacam diyosan boşuna heves etme php server side dir.öle bi durum olamaz

html tasarima php kod mu sokacaksin?Bi tema var ben onu php siteme entegre etmek istiyorum diyosun?Bumudur kastettiğin

bi tasarım varsa aynen kaydet uzantısını değiştir..
ama kodlar hiç bi zaman çevrilmez...
php asp jsp tarzı programlama dilleri server tabanlıdır...
size sadece html gelir, bu html de php,asp ve jsp nin yorumlanmış şeklidir..

www.nuketurk.com a gir sol aşşağı kısımda Nuke Araçları diye bir blok var orda Htmlden Php ye çevirebilirsin.

abi123 notepadle aç <? php yaz başa sayfanin sonunada ?> sadece bunla olmaz
echo kodunu unutoyursun

Arkadaşlar cevirmesine Front tan de .php Uzantılı kaydettin mi olur benim Anlatmak istedigim .php Uzantılı farklı Kaydedersem önceki yapmıs oldugum html deli klinkler sayfa.html Olarak Kalıor :))) Otur Sitelerdende cevirmeyi denedim ddream da denedim birde aklıma gelmişken sayfaları birbirine nasıl ekliyoruz include yani ..

Geri