Hrant Dİnk Olayiyla Vatanini Seven Her TÜrk GenÇİnİ Buraya Beklİyorum

gece oturdum bir hesap yapayım dedim açtım türkiye istatislik kurumunu 2000 yılının nufüs verilerinden yararlandım istanbulun nüfus u 10.018.735 bunun 15 ile 60 arasındaki nufus aralığı 6.171.528 bu aralığı kullandım çünkü bu yaş sınırındaki herkes olayı anlayabilecek yorumlayabilecek katılabilecek durumda olan kısım diye düşündüm. 6.171.528 bu sayıdan cenazeye katılan kaç kişidir ben tam sayı olarak bilmiyorum 20.000 yeterli mi abartıyamı kaçarım ? 6.171.528 in 20.000 ini yüzde olarak hesapladığımızda 0,3 geri kalan kısım 99,97 katılmamış bu propagandaya alet olmamış. bu 0,3 lük kısım istanbulun genç nüfusu üstünde pek bir önemli rakam değil demekki onları pek takmaya değmez istedikleri kadar yırtınsınlar çok güvendikleri demokrasi onları söz haklarını ve geçerliliklerini etkisiz kılmakta.... Tükiyenin yüz ölçümü 814 578 km kare bu alanda bunların sinek vızırtısı pek te duyulmaz galiba.... Ama yinede küçük bir sinek mide bulandırıyor...Rakamlarla konuşayım dedim bu sefer. Üşünmedim tek tek toplayıp yüzdeye vurup hesapladım. Bu kadar taktığıma değmediğini anladım ....

saygılarla

cagrininki' Alıntı:
Ellerinde pankartlarla soytarılık yapanlar acaba hangi şehit cenazesine katıldılar, o şehitler sayesinde yaşıyorlar farkında değiller. tüm medya bri olmuş cenazeye katılım istiyor kim için? vatan için kan dökense sadece sıradan bir hbr onlar için. tüm halkımız dizilerle şovlarla uyutuluyor uyuşturuluyor o kadar umarsız olmuşuzki vatan elden gidiyor kimse bişey yapmıyor. yanı başımızda günde onlarca insan ölüyor nerdesiniz hrantlar nerdesiniz dinkler ve irmeniler. zamanında soykırım yapılsaydı şimdi ne irmeni nede soykırım kalırdı. arkadaşlar sizlere gençliğe hitabeden bi bölüm yazmak istiyorum.

"Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. " Biz burdayız Türk gençleri kanının son damlasına kadar.
NE MUTLU TÜRK ÜM DİYENE

eyw kardeşim nu mutlu türküm diyene

ben bu topraklrda yaşatıgma çok mutluyum biz türküz bunu kimse inkar edemez keşke tüm ülkeler bizim gibi geçmişi saglam ve namuslu olsalar.biz bu günlere başka ülkeleri işkence çketirerek yada onları sömürerek gelmedik.eger bizde amerika yada bi fransa gibi sömürmüş olsaydık bizz şuan dünyada hakimiyeti olan tek ülkeydik ve şu dünyanın %80 i türk olrdu.

aksi' Alıntı:
slm herkese okudum guzel ve hoş düsünceler var ama benim anlamadıgım bi mantık biz ermeniyiz demeleri neden bukadar zorunuza gidiyor türkün türkten başka dostu yok diyorsunuz bitane adamı vurarak ülkeyi ayaga karıltıranıda kendi içinizde alkışlıyorsunuz ve utanmadan şehitleri bu konuya dahil ediyosunuz malzemeniz kalmadımı ülkesi için şehit olmuş insanları kendinize konu ediyosunuz ozaman sizde elinize bi silah alın sagdan soldan geceni vurun asın gitsin şu pezevengide belki ülke düzelir.. bugun sıkılan o kursun sadece senin için degil herkes adına sıkılmıştır oyuzden belkide bizde ermeniyiz mantıgı çıkmıştır burda olan türk olamayı aşşalakmak deil......ama ırkcı-faşıstlık-tek millet olan mantıklar vatan kurtarma hayalıyle acayıp işler yapmaktadır ...hepimiz türküz şüpelenen varsa kendi kimliklerine savundukları düşüncelere baksın......ülke bolunuyor sayenizde kurtarmakmı alın bi silah sizde biseyler yapın.......

bak bilmiyorum nasıl bi ortamda büyüdün ama ben şunu biliyorumki bi adam için ben ülkemi satmam ve eger ben sesimi çıkartmazsan o çıkartmazsa bizim ülkemizi kim korucak kim savunucak yabancılarmı bizim ülkemizi ele geçiricek eger bunları istiyen biri varsa onlarda vatan hainidir

"bak bilmiyorum nasıl bi ortamda büyüdün ama ben şunu biliyorumki bi adam için ben ülkemi satmam ve eger ben sesimi çıkartmazsan o çıkartmazsa bizim ülkemizi kim korucak kim savunucak yabancılarmı bizim ülkemizi ele geçiricek eger bunları istiyen biri varsa onlarda vatan hainidir"

arkadaşım Hrant Dink meselesinde çıkan "Hepimiz Ermeniyiz" sözleri de senin söylediklerinle aynı kapıya çıkar.O sözden çıkan anlam şudur:
“Bir Türk olarak Ermeni kökenli bir yazarın katledilmesini kınıyorum ve bir Türk olarak acınızı paylaşıyorum, Türk ya da Ermeni fark etmez hepimiz kardeşiz.”

Kimsenin Türk'lüğünden vazgeçmesi söz konusu olamaz.Anlayış şu mudur yani?:
"Türkiyeli bir Ermeni,bir Türk tarafından öldürüldü öyleyse Ermeniyiz" ??

Geri