hotmailden telsime mms ve sms yollayın:D

CRASH

OyunBozan
Reaction score
0
hotmailde posta kutusunu açıp alıcı bölününe numarayı 054x xxx xx [email protected] şeklinde yazıyoruz, eger sms yollayacaksak mail bölününe yazıyoruz, mms yollayacaksak dosya ekleden yollayacağımız dosyayı şeçip gönderiyoruz. konu bölünüde de adınızı yazarsanız karşı taraf msgın kimden geldiğini bilir.
not: karşı tarafın mms ayarlarının yapılmış olması gerekiyor. :rolleyes:

!!!!!!!!!ALINTİDİR!!!!!!!
((daha bole şeyleri kendim bulamiom))

harbiden oluyomu böyle bi olay yaw bi bakayım alla alla bak meraklandım şimdi ama turkcell için olurmu peki?

bu olay ücretlimi yani ücret karşı tarafa mı? yazıyo

ücretli deil die biliyorum

spysense :: turkcell için deil ne yazikki:(

Gerçekten oluyomu arkadaşlar deniyen warmı bunu??

arkadaşllar bu özelik Telsim için geçerli telsim hatlı telefonlara gönderebiliyorsunuz ücreti yok ama karşı tarafın mms ayarlarının olması lazım aksi taktirde mesaj görüntülenemiyor ibaresi çıkıyor karşıda

şimdi denedim işe yarıyormu acaba!

ya arkadaslar ben denedim olmuyo ya niyeki ne olmuyo bi bilginiz varmı

oluyor kardeşim ne denediniz ben on kez denedim mesaj geliyor ama mms ayarlarım olmadığı için sadece mesajı göremiyorum

tek yapman gereken hotmail de

alıcı maili yerine [email protected] yani alacak olan kişinin numarasını yazmak ve iletini yazıp mesajı göndermendir

Arkadaşlar Sabahtan Beri Uğraşiyorum Olmadi Mail Attim Telsime Ve Az önce

Telsimci Amcalar Aradilar

Ve Mailden Mms Gelmesi Için Gprs Bağlantisi Lazimmiş Yani Gprs In Açik Olmasi Lazimmiş Ve Telsim Gprs Açtirmak 750 Kontorcukmüş

Başka şekilde Grps Açilmazmiş Onun Için Olmuyo Diye Mms Ayarlarini Bozmayin Tekrar Tekrar Telsime Kontor Yedirtmeyin Gprs Servisinin Aktif Olamsi Gerek

arkadaşlar ben denedi oluyor.sağolasın kardeş...

Olduğu felan yok bu olay kapandı

misaFir aRkaDanş oLayı Yani koNuyu kaPaMış :D

faZLa üsTÜne gitMen yokSa BanLAr vaLLa :D

paylaŞım iÇin eLLeriNe saĞlık aga :D

Adam konuyu ne güzelde kapatıyor..Misafirlere özel yetki mi verildi acaba :D

Kardeş bu olmuyor !!!! :S

Geri