Hotmail Hacklenemez:::

A R E S helal olsun valla süper açıklama yapıyosun.
söylediklerini anlıyorum ve anladığım için senin ne kadar bilgili biri olduğunu görüyorum..
ellerine sağlık..

sonuçta her zaman emeğe saygı...

evet sabahtan beri hacklenemez diyoruz..en iyi yöntem FaKe'dir..

çok nihilist gördüm seni...kralı bile hacklenir kimsenin işe yaramıyor kimse yemez denilen fakeler bile işe yaramakta...bir suru şifre çatır çatır hala belirtilen adrese aynen görüntü veriyor...beşeri ilişkilerin sağlam olacak kardeş... öyle detaya gerek yok ...

sen heralde rus hackerlara den gelmedin ondan böyle rahat konuşuyosun bi denk gel de gör bakalım elınde bilgisaarmı kalıyo bizim bi arkadaşın başına geldi ne adamın butun c si d si bilgisayar korumalıydı fakat herifler ne halt yiyiyosa kırıp girdiler ve 7 gb lık bölumu bu çete 13 kışıydı hepsi beraber bi bilgisayara saldırıyolar bizim arkadaşta bi program avrdı biri onun bilgisayarından 15 dk. içinde çıkımazsa giren kışının bilgisayar trojen yollayıp bilgisayırı hallediyodu bende girdim benim bilgisayar çöktu ben ona yollendiriyım seni

kardeşlerim ben size bişe diğcem hani hacklenemez diyosunuz ya geçen gün arkadaşımı biri msn sine ekledi ve konuşurken arkadaşımın adresin şifresini değiştirdi ama çocuk kesinlikle tanımıyo bende hemen gizli sorusundan geri şifresini değiştirdim ve güvenilir hale getirdim sen diyosunya hotmail hacklenemez walla bikaç dakika içinde hacklediler hackleyen vatandaşta 100 kontür yüklemezsen şifren gider diyede hala tehdit ediyo peki bunu nasıl yapıyo bende azbuçuk anlıyorum bu işlerden ama çözemedim ne yapıyo bu vatandaş aranızda bilen varmı pm atarsa sevinirim tabi şu anda değiştiremiyo konuşursa gidiyo şifre fake felan yapmıyo sadece konuşuyo ve başka bişe yok iyi çalışmalar.....bilginiz olsun dedim

eline saglık

zaten bunları bi çoğumuz biliyoruz.. yazı bilmeyenlere yazılmış lamer lara..

Geri