Hotmail Fake pop3

dhtdarkness

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar ben pop3 destekleyen freehost aldım.Bir fake i action ını deiştirdim kendi hostumdaki post.php ye werdim.Daha sonra gawab.com dan mail alıp sitemin adresini werdim sayfa açılıo ama mail gelmio .
Uğraştığım bu konudaki fake wildwolf hazırladı . Oyardım ederse ii olur şimdiden teşekkurler.
ayrıca smtp den bağlancam

pm atsaydın o zaman.Sadece ondan yardım istiyorsan...

hayır canım o na da sordum ama boş bi zamanında yardım eder ayrıca tek o na değil herkesden yardım istiorum :D

smtp den Bağlanamazsın Çünkü Smyp olayını Hotmail Kaldırdı Ayrıca mesajınınb irini editlersen sevinirim

msjı sildim ok sevencolves kardeş sen wildwolfu tanıosundur kesinlikle o keni bir fake hazırladı bana da hesap yaratmıştı ben de butun dosyaları pc me indirdim herşey ok sadece form actionunu wildwolfun postuna yonlendirmek zorundayım bunun nedenini araştırıorum kendi sitemdekine yonlendirince olmuo ona sordum onun mailden geliomuş bana smtp falan dedi bende mailin benim adresimden yollanmasını istiorum koda baktım ama bunla ilgili bolum yok heralde wildwolf gawab sitesinde pop3 falan almış bişiler yapmış onun gawab adresinden bana gelio ben bunun bana kendi istediim adresten gelmesini sağlamak istiorum

Geri