Hotmail de çöktü!

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0
Hotmail 5 saat süreyle erişime kapandı!

Geçtiğimiz gün ücretsiz e-posta hizmeti Hotmail'e 5 saat boyunca kimse erişemedi! İşte yaşananlar.

2wrgac7.jpg

Microsoft'un ücretsiz e-posta hizmeti Hotmail, dünya çapında en yaygın kullanılan e-posta hizmetlerinden biri. Dünyanın dört bir yanından 375 milyondan fazla kulacıya sahip olan Hotmail, geçtiğimiz Perşembe günü tam 5 saat boyunca kapalı kaldı! Twitter üzerinden birbiriyle haberleşen Hotmail kullanıcıları kısa süre içerisinde sorunu yaşayan tek kullanıcının kendileri olmadığını, sorunun dünya çapındaki hemen hemen tüm Hotmail kullancılarını etkilediğini öğrendiler. Hatta Microsoft bile, Twitter üzerindeki sayfasında konuyla ilgili açıklama yapmak zorunda kaldı. Yaklaşık 5 saat sonra da sorunun giderildiği duyuruldu ve tüm Hotmail kullanıcılarından özür dileyen bir mesaj yayınlandı.

Kısa süre önce Google'ın ücretsiz e-posta hizmeti Gmail'de de benzer bir sorun yaşanmıştı. Fakat Gmail'in sorunu çok daha uzun sürmüş ve bazı kullanıcılar hesaplarına ancak 36 saat sonra erişebilmişlerdi.

çökme veya sorun olabilir..tamam da..bu firmalara ben şahsen hiç güvenmiyorum.ve kesintilerinde yaşanan bir sorun nedeniyle olma olasılığı olsada ben daha şüpheciyim..e sadece basit bilgilerimi girip..o da genelde sallama..işimi görüp çıkıyorum...başta. msn,facebook,hi5,yahoo,google benzeri sağlayıcılara...sanki babasının oğlunun firmasıymış gibi, kişisel tüm bilgilerini ve resimlerini hiç çekinmeden koyanlarıda anlamakta zorlanıyorum...bu firmaların elindeki veri belkide hiçbir yerde yoktur..bundan daha etkili fişleme veya istihbarat çalışması varmıdır acaba...

çökme veya sorun olabilir..tamam da..bu firmalara ben şahsen hiç güvenmiyorum.ve kesintilerinde yaşanan bir sorun nedeniyle olma olasılığı olsada ben daha şüpheciyim..e sadece basit bilgilerimi girip..o da genelde sallama..işimi görüp çıkıyorum...başta. msn,facebook,hi5,yahoo,google benzeri sağlayıcılara...sanki babasının oğlunun firmasıymış gibi, kişisel tüm bilgilerini ve resimlerini hiç çekinmeden koyanlarıda anlamakta zorlanıyorum...bu firmaların elindeki veri belkide hiçbir yerde yoktur..bundan daha etkili fişleme veya istihbarat çalışması varmıdır acaba...
Büyük ihtimalle Kişisel bilgilerimizi daha iyi indekslemek için bir süre durdular.
Microsoft Google bunlar şeytan artık görün neyi bilip neyi bilmediğimize bile karar veriyorlar.

Hotmaili türk firması alacakmış 2milyar dolara. kimin alacagı sölenmedi ama sanırım cem ozan alacakmış.

yakında facebook ta çökerse şaşırmayın. o kadar kişi yüklenirse olacağı buydu zaten.

Geri