..:Hotmail.com uzantılı adreslerden bıktınmı adın@soyadın.com-kişisel adress acma:. *

teşekkürler emeğine sağlık ben adresimi aldım

eline sağlık. adresi aldık ama e-posta açılmıyor.

sorun tam anLamıyLa gideriLdiyse çok iyi.tşkLer...

kardeş bu e-posta doğrulama olmuyor postası öüçalışmayan mail adresine mail gönderiyo ben bu maili nasıl açacam

selam dostum güzel bir çalışma tebrik ederim.Şimdi arkadaşların dediği gibi e-posta işlevsiz bunun için bir server'a mı ihtiyacımız var + bir de benim bilgisayarda open office kullanıyorum bunu hotmaille nasıl ilişki kuracağım,ne yapılması lazım?Burada son kez yazalım millette ne yapacağına karar verir böylece..Saygılar

yhaa arkadaslar herkesin ortak sorunu e-posta...e-postayı acmak için bir servere ihtiyacc yokk..sadece openoffice yada microsoft office olması yeterli...

email acılır ama msnde nic felan degismez :))) dogrulama yapamadigimiz için :p

ℓσя∂;3760368' Alıntı:
o da olmuyo Lovéns.. ben denedim :D
Zaten doğrulama işlemi olmazsa mail adresine girmez.
Böyle bir maili kullanarak nick + mail kullanamazsınız.

e-posta sorununun cözümünü ana sayfada yaptım :victory

Arkadaşım anlatımı yaptım diyosun ama doğrulama linki e-posta adresine gönerildi dediğinde nereye gidiyor? Benim böyle adresim var [email protected] şeklinde. Bu adresi doğrulayabilmem için eraslan.com seklinde bi server olması gerekir. Çünkü doğrulama linkini eraslan.com'a gönderir. Seninkinde hackteam.com a gönderdi. Ayrıca serverin olması da yetmez admininin onaylamasıda gerekir.

Geri