Hotfile Premium Downloader

terenova77

Altın Üye
Reaction score
0
bf498dff64e01bf8de1e700b5ffa44bb.gif

HFile.info Hizmetinizde

HFile.info ücretsiz Hotfile dosya indirme servisidir.Tek tıklamayla ücretsiz dosya paylaşımı sağlayan hotfile.com servisinin bir sağlayıcısıdır.Tamamen ücretsiz olan HFile.info basit kullanımı ve sadeliğiyle kısa sürede size cevap vermekte.İndirmek istediğiniz dosyanın linkini yazmanız ve indir butonuna basmanız yeterli olacaktır.Hotfile.com adresine yüklenen dosyaları HFile.info aracılığı ile indirmek artık çok daha avantajlı.Peki bu avantajlar size neler kazandıracak ;

Diğer dosya indirim servisi sağlayıcılarında ki,

- 60 sn. bekleme süresi HFile.info'da yoktur.beklemeden dosya indirebilirsiniz.

- Günlük indirme sınırı HFile.info'da yoktur.Sınırsız dosya indirimi yapabilirsiniz.

- Yavaş dosya indirimi HFile.info'da yoktur.Artık daha hızlı download yapabileceksiniz

Konu altında, Görüşlerinizi bildirirseniz bize destek olmuş olursunuz...

Not : Sistem Özel Yazılımdır, Lütfen sitelerinizde bloglarınızda HFile.info yu tanıtınız... + İnternet Download Mananger İnternet Explorer da Görüyor !

Site Adresi: HFile.info

rapidpre gibi buda sonradan dönmezse süper bişi

indirme hızı yine kısıtlı fark yok. ama aynı anda çoklu indirme yapabiiyor.

arkadaslar site benim konuyu acan arkadasa tesekkür ederim

bu ara cok kisi indirdigi icin hiz sorunu yasanabilir :) birde hotfile premiumlardada cok hizli indirilmiyor rapid gibi degil yani ;)

EywaLLah denedim sağLam bişey
Ama bütün linkleri indirmiyor bende

cok işe yarıyor gercekten, epeydir kullanıyorum, zaten rapidden de bıkmaya baslamıstım

başka böyle site adresi bilen var mı?rapid netload falan olan?

hfile.info v2 netload megaupload siteleri eklenecektir :)

Geri