HotfiLe Premium [beklemek Yok,Sifre Yok,Limit Yoookk]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

αqqα уєкяυ

New member
Reaction score
0
Aşagıdaki Adresten BekLemeden Sınırsız Olarak Hotfile LinkLerini İndirebiLirsiniz.. Aynı Anda Dosya İndirme Limitede Yok.. Bir Premium Üyeligin Bütün Avantajlarından Faydalanarak Download Yapabiliyorsunuz..

www.hotfile.gen.tr

çok teşekkür de...
ben bunu bir türlü kullanamadım
ya link hatalı diyor yada yazan güvenlik kodunu doğru girsem bile bağlanmıyor
yardımcı olabilirseniz sevinirim
tekrardan teşekkürler

çok teşekkür de...
ben bunu bir türlü kullanamadım
ya link hatalı diyor yada yazan güvenlik kodunu doğru girsem bile bağlanmıyor
yardımcı olabilirseniz sevinirim
tekrardan teşekkürler

Bir Problem Yok tıkır tıkır calısıyor sistem.. eklediginiz linkleri kontrol edin.. belkide eklediginiz linkler silinmiştir

arkadaşım ben bu adresten daha önce indirdim normal hotfile dende indirdim daha sonra filmi çıkartmaya gelince hotfileden normal indirdiklerimle bu adresten indirdiklerimi kabul etmedi çıkartmadı yani partlar orda olduğu halde kabul etmiyordu o adresten indirdiklerimi tekrar normal yoldan indirmek zorunda kaldım

arkadaşım ben bu adresten daha önce indirdim normal hotfile dende indirdim daha sonra filmi çıkartmaya gelince hotfileden normal indirdiklerimle bu adresten indirdiklerimi kabul etmedi çıkartmadı yani partlar orda olduğu halde kabul etmiyordu o adresten indirdiklerimi tekrar normal yoldan indirmek zorunda kaldım

bende kullanıyorum hocam hiç bir sorun yok. + 2. rar a otomatik geçiyorsa belki sonunda [hotfile.gen.tr]-.rar yazısı yoktur. kontrol ederseniz görürsünüz. şimdiy kadar 20 gb ye yakın dosya indirdim sorunsuz. Bu servisi çıkaranlara çok teşekkürler...

200 mb dosyaları 180 mb kadar indirip duruyor. yanis bende sıkıntı var bilginize...

saol kardeşim ama bişey kafama takıldı burda indirirken resimde ki gibi kaç mg olduğu çıkmıyor bu konuda bi görüşün belirtirsen çok sevirim resimli olursa daha iyi olur

adszusc.jpg

saol kardeşim ama bişey kafama takıldı burda indirirken resimde ki gibi kaç mg olduğu çıkmıyor bu konuda bi görüşün belirtirsen çok sevirim resimli olursa daha iyi olur

adszusc.jpg

O konuda benimde bir fikrim yok ancak bi acıklama bulursam hemen paylasıcam..

Ben sitenin sahibi ile tanıştım. O boyut göstermemeyi sordum. Direk hotfile üzerinden koprü olduğu için, Kalan tanımlanamıyormuş. Ve sistem sorunsuz işliyormuş... + yakında rapidshare de indirile bilincekmiş...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri