Hosting Reseller Hosting Mod Adayayım

{Üstat}

New member
Reaction score
0
Sevgili HH ler şuana kadar birikimim olan host domain vss.. bilgilerimi hackhell üyeleri ile daha iyi paylaşabilmek için ilgil bölümlere mod adayıyım saygılarımı sunarım

mod luk için henüz erken..-1

erkenliği üye kayıt ve mesajlara göre bakıyorsunuz biliyorum ama tecrübe ve bilgiyede bakmak lazım yoksa gelip sitede her gün 200 mesaj ayatim
1 hafta sonra olurum ben bilgiliyim sadece oonu paylaşmak istedim HH lilerle

Mdata' Alıntı:
erkenliği üye kayıt ve mesajlara göre bakıyorsunuz biliyorum ama tecrübe ve bilgiyede bakmak lazım yoksa gelip sitede her gün 200 mesaj ayatim

bu konuda haklsın derim

O Bölümde İhtiyaç Varsa Neden Olmasın Çünkü Paylaşımlarına Bakılırsa Bu Görevi Kaldırabileceğine İnanıyorum. Benden Tam Destek +1

Bilmemki Yetkililer Ne Derse Bende Onu...

yorum yapmamışım + yada -
bende + 1 tam destek

bu konuda bilgilerini paylaşman bizi çok mutlu eder.
ama mod olarak paylaşmak zorunda değilsin
sen paylasımını yap bilgilerini ondan sonra baslık ac bak bakalım + mı veriyorlar - mi..

adulta mod olmak isteyen de elimde bi sürü video var o var bu var derse nasıl kabul edilmiyorsa

elimde yada kafamda bu kadar bilgi var mod olayımda paylasayım yanlıs bir düsünce bence..

ama dediğim gibi sen paylas bilgilerini önce, sonra bak herkes nasıl + veriyor.

1. Moderatörlük için öncelikle başvuruda bulunduğunuz bölüm içinde paylaşımlarınızla ve yardımlarınızla diğer üyelerin takdirini ve beğenisini kazanmanız gerekmektedir.. (Kesinlikle basvurunuzda eğer görev verilirse şukadar arşivim var şukadarını paylaşırım,bölüme şunları şunları eklerim gibi saçma msjlar yazmayın... Şunu asla unutmayın hiçbirzaman bişeyler vermeden bişeyleri alamazsınız... )

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=675

en basitinden önceden istediğim islam ve insan bölümü için 200'e yakın konu açtım ben bizzat hiçbişey vermeden hiçbişey alınamayacağını bu forumda böyle yaşadım o yüzden daha erken -1 tabi bu demek değilki sende illa 200'e yakın konu açacaksın çalışırsan şüphen olmasın herkes + diyecektir hatta istemesen bile mod olabilirsin ;)

edit:ha şunuda söylüyeyim yanlış anlaşılmasın bu yazdıklarım demek değilki mod olmak sadece konu açmak demek mod olman için seni forumun tanımasıda lazım her davranışınla örnek olman lazım bilginle bölümünde ilgililerin beğenisini kazanman lazım bunlar konu açmaktan çok ama çok daha önemlidir iyi forumlar sakın yanlış anlama ama birazcık daha zaman diyorum teşekkürler ;)

Mdata' Alıntı:
Bu konuda kesinlikle haklısın dostum
mesaj için kendilerini kasan o kadar çok kişi var ki
senin de belirttiğin gibi bilgi ve paylaşım her zaman ön planda olmalı
kendine güveninden ötürü her türlü ++++

KeViN NasH' Alıntı:
Bilmemki Yetkililer Ne Derse Bende Onu...

boyle yazmana gerek yok. Cunku zaten yetkılilerin dediği olacak.Ama bizim ve sizin oylarınızla.Oylamaya etkın olmayacaksa burda post kasma kerata :)

yapacagın - yada + vermek o kadar

destekleyen ve desteklemeyen herkese teşekkür ederim. Tabiki mod olmadanda paylaşım yapabilirim ama haksız bir metine mudahale edemem örnek vereyim isim ve yer belirtmeden arkadaşın biri reseller istiyor onada teklifler geliyor. teklifi veren şahıslar bazen düzenbaz oluyor adam reseller istemiş teklifi veren yer zaten bir reseller :) böylelikle istemeden forumumuzda böyle olaylara şans vermiş oluyoruz

Geri