Hosting Otomasyon sistemi müşterilerinize kolay kullanım imkanı ve çoklu ödeme seçenekleriyle avantaj sağlıyor.
Aylık, Yıllık yapılan ödemelerle elde ettiğiniz karı paylaşmayın. Tek seferlik ödeme yaparak dilediğiniz kadar kullanın.
WHOtomasyon ile;
Kontrol panelinden sitenin her alanına müdahale edebilmeyi,
Sınırsız sayıda hizmet paketi ekleyebilmeyi,
Sadece Hosting alanında değil, farklı ürün alanlarında da hizmet verebilmeyi,
Gelişmiş Domain yönetim panelinden Domain işlemlerine müdahale edebilmeyi,
Müşterileriniz için Yönetim paneli sunmayı,
Ürünlerinizi ve Müşterilerinizi Raporlamayı,
Birden fazla Ödeme seçenekleri sunmayı hedefleyin, ve gelişmiş diğer özellikleriyle hizmet kalitenizi yükseltin...
Geliştirilen ve üzerinde çalışmalara devam edilen modülleri daha sonra sitemiz üzerinden ücretsiz olarak temin edebilirsiniz. Yazılan herbir modül müşterilerimize ücretsiz olarak verilecektir.
Şuan, Test aşamasında olan ve hazırlığı bitmek üzere olan Üye Kredili Ödeme Modülü yakında site üzerinden yayınlanacaktır.
Ayrıntılı Bilgi İçin;
Web58 Hosting Otomasyon
Aylık, Yıllık yapılan ödemelerle elde ettiğiniz karı paylaşmayın. Tek seferlik ödeme yaparak dilediğiniz kadar kullanın.
WHOtomasyon ile;
Kontrol panelinden sitenin her alanına müdahale edebilmeyi,
Sınırsız sayıda hizmet paketi ekleyebilmeyi,
Sadece Hosting alanında değil, farklı ürün alanlarında da hizmet verebilmeyi,
Gelişmiş Domain yönetim panelinden Domain işlemlerine müdahale edebilmeyi,
Müşterileriniz için Yönetim paneli sunmayı,
Ürünlerinizi ve Müşterilerinizi Raporlamayı,
Birden fazla Ödeme seçenekleri sunmayı hedefleyin, ve gelişmiş diğer özellikleriyle hizmet kalitenizi yükseltin...
Geliştirilen ve üzerinde çalışmalara devam edilen modülleri daha sonra sitemiz üzerinden ücretsiz olarak temin edebilirsiniz. Yazılan herbir modül müşterilerimize ücretsiz olarak verilecektir.
Şuan, Test aşamasında olan ve hazırlığı bitmek üzere olan Üye Kredili Ödeme Modülü yakında site üzerinden yayınlanacaktır.
Ayrıntılı Bilgi İçin;
Web58 Hosting Otomasyon