hosh geLdym :P

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aramıza Hjg..İYi 4umLAr

Kokudan Belliydi Zaten Geldiğin :D
Yine de Hoş Geldin...

yeni nickin ne :D :D :D

slm hoşgeldin ii forumlar manevi birliğinin içindesin unutma hiç bir zaman yalnız değilsin
çünkü hackhell lesin tatdı çıkar bence

Yine baNNN LamıshLar ... tebrik ediorum bu çifte standartı ...

banLadıktan soora konuyu kapatmayan zihniyetide ayakta aLkısLıorm .. öseLLikLe acık bırakıLdı qi bn simdi buraya bi sürü shey yasiiim de bnde bannLaniim ... tabiii ...

neyse simdy bu sööLedikLerimde bannn sebeby sayıLabiLir (:)

gerçi banLanmak için bişii sööLemeye pek gerek kaLmıo pm den ii günLer yasmak yetio nasL oLsa

tebrikLer !... ((-;

not : herşein düseLtiLmeye caLısıLdıı .. az choq düseLtiLebiLdii we herkesin eLinden geLeny yaptııı HACKHELL de
inş. shu çifte standartın ortadan kaLktıını we sırf yaLakaLanmak adına ösür diLeyenLerin affediLdii günLrin geçtiini de görürüsh .. ((-;

pori' Alıntı:
choq qomiksin ... yasın kac cocuum ??? ((-;

arkadaş şu banlanma işi amma dandik bişey ha...

bi ton emek harca kendi çapında bişeyler yap ve bu yaptıklarından büyük haz ve mutluluk al ama bi mesajından veya tartışmandan dolayı banlan....(kendi adıma konuşuyorum)

bende bikere mayısa kadar banlanmıştım, kimseden özür dilemeden nedenini sordukdan sonra geri ban kalktı.....(............ saolsun ilgilendi)

diyeceğim şu, banlamak eğer hakikaten gerekliyse (defalarca forum kurallarını sallamamak v.b. gibi) eywallah, yok banlayanın kendine güvenini getirmesi içinse söylenecek tek şey var 'canı cehenneme'....

not/bu söylediklerim tamamen kendimle alakalı ve kendi duygularımdır....

reac bn cewaby msnden werdim ...

bir bann kaLksın die qimseye ne bn ne can ( ||ßoK|| ) yaLwaramayıs ...

ama sırf kendine yaLwarıLdıında kendini tatmin oLmush hissednLer oLduuu için yazık ..

yaLwarana ayrı bi yasık qi qim oLduunu yönetimce biLiosunush ...

warsın bannn kaLkmasın ... nasy oLsa CAN bişii yasmak isterse bnm userdende girer yasaar ...

inş. bi gün ****** neyse ... gün geLir dewran dönerde bgn banLadııı için kızdıkLarımıs bi gün geLir banLama die bisede konu acarLar , hatta onLara yaLwarıLdıı gbi yaLwarmak zorunda kaLırLar ... düsmes kaLkmas 1 aLLah ((-;

herkese ii günLer diLerim ... saygıLarımLa ... hürmetLrimLe ... sewgiyLe ws ws ...

baska söLicek bişi oLan yoqsa konu tekrar kapatıLsın buda bnm ricamdır ((-;

Not : sewgiyLe kaLın MIHHTEREM KARDİŞLERİM (:)

arfy ukalalıkların diz boyunu geçti. 1 ay uzaklaştırıln. Tavrın düzecekse bana ulaşırsın banını açarım yok düzelmeyecekse sınırsıza çevrilecektir.

Artisliğin de bi sınırı var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri