Honved 1-1 FB [UEFA Avrupa Ligi 3.Ön Eleme Turu Rövans Maci] [Tek BasLik]

İki adama yaklaşık 30m veren Aziz 2m daha fazla verip Lugano yu tutmayı göze alamıyor nedense.

şu takım karşısında balica nın kırmızı kart görmesi bence fiyasko

daı balica değil :D bilica :D kırmızı yemesını bırak :D o adam tek basına tam yetmıo defansa acılen lugano gıbı bırı lazım yanına... ya o kadar adam var su yonetımde bı halledemedı edumu kalıcak luganomu gelıcek nasıl ıs yapıolarsa madem gecıcı bekiri sok defansa.. onderden ne ıstıosunkı?

fener boyle oynarsa avrupa ligi her zaman olduğu gibi hüsran olacak gibi.

defansa havadan gelen her topta yüreğim azıma geliyo ğeçen sende aynı sorun vardı bu sene daha beter

acil çözüm bulmamız gerek

defansa havadan gelen her topta yüreğim azıma geliyo ğeçen sende aynı sorun vardı bu sene daha beter

acil çözüm bulmamız gerek

bılıca yeterınce karsılıyor fakat onun gıbı karsılayacak lugano gıbı adam lazım azızde her sene bırını yolluyor 2 fazla vermıcem dıye sonra pişman oluyoruz bu sene olmayız yasamayız ınsallah.. alı bılgın ve devıed cok beterler bence ılk 11 e gırmemesı gereken futbolcular yedek belki...ugurda dahıl..

Aziz yıldırım Luganoyu acil geri getirsin bence.Maçı izleyemedim ama anlatılanlar pek iç açıcı deil.

Maçta iyi oynamamasının sebebi ilk maçtaki 5-1in rahatlığı var bunu gözardı etmemek gerek.Ve bir maça bakıp yorum yapmamak gerek.Zamanla takımın daha iyi olacağını düşünüyorum ve olacaktırda.

Aziz yıldırım Luganoyu acil geri getirsin bence.Maçı izleyemedim ama anlatılanlar pek iç açıcı deil.

Maçta iyi oynamamasının sebebi ilk maçtaki 5-1in rahatlığı var bunu gözardı etmemek gerek.Ve bir maça bakıp yorum yapmamak gerek.Zamanla takımın daha iyi olacağını düşünüyorum ve olacaktırda.

dediklerin doğru tamamen ama kesinlikle 2 tane stoper lazım

Geri