Hollanda kültürüne göre 1 oynarken boynunu sürten Kız ;)

By CaPTaiN

New member
Reaction score
0
Aslında Komediye açmak lazım ama sonuçta boynu sürtüyor...

BUrdan İzle

Tıkla İzle Modu Artı Kısa Olduğundan Dolayı Capsa gerek duymadım 20 saniyenizi almaz...:clap:

cocugun gerizekalılıgı yüzünden gitmis güzelim kız :?

noyunu kırılmış gibi görünüyor yani rahmetli olmuş dikkat etmek gerekir tesekkurler paylaşım için

yok artık daha neler ne bu ya salto atıo havada :D

O Uzun EŞŞek DeĞİl Bİrdİrbİr Bİ Kere. KÜltÜrsÜz Senİ.

ilaydanın dil sivri dakka bir gol bir yapmış ilk msj da daha :)

Ya Bİ De YÜzÜnÜ SÜrtÜyor Öle Boyun Kirilmaz. Ya Hanİ BİŞİ Dİcem De "nerenİzden" Anlİonuz Yanİ. Ya Ne Kadar Olay Çarpitma Meraklisiniz=))))

ilayda985' Alıntı:
Ya Bİ De YÜzÜnÜ SÜrtÜyor Öle Boyun Kirilmaz. Ya Hanİ BİŞİ Dİcem De "nerenİzden" Anlİonuz Yanİ. Ya Ne Kadar Olay Çarpitma Meraklisiniz=))))

tamam yüzünü sürttü ama uzun eşek oynuolar be aplam ya :)

E DEDİM YA ONUN ADI 1 DİR 1. AYRICA NİYE HERKES BENİ TAKİP EDİYOR YAAA=) UZUN EŞŞEK 4-5 KİŞİNİN BİRBİRİ ÜZERİNE ATLAYIP SIRAYI DÜŞÜRMEKLE OYNANIR. YANİ BEN HOLLANDADA YAŞADIM AMA KÜLTÜR TABİ FARKLI BİŞİ he aha heah

ilayda985' Alıntı:
E DEDİM YA ONUN ADI 1 DİR 1. AYRICA NİYE HERKES BENİ TAKİP EDİYOR YAAA=) UZUN EŞŞEK 4-5 KİŞİNİN BİRBİRİ ÜZERİNE ATLAYIP SIRAYI DÜŞÜRMEKLE OYNANIR. YANİ BEN HOLLANDADA YAŞADIM AMA KÜLTÜR TABİ FARKLI BİŞİ he aha heah

ei öle olsun kültürlü arkadaşım...

Nese yerim belli çok dalaşırız daha=))) Bide bana yabancı diye niye yazdınız:((( FUNNY GIRL yazın oraya lütfen

ehehe evet baya funny sın bu ıstegını sıte yonetıcılerıne ileticem funny girl :)

Dark_Angel' Alıntı:
ehehe evet baya funny sın bu ıstegını sıte yonetıcılerıne ileticem funny girl :)

Bak bu güzeldi... :)

Ya LÜtfen Yaaaaaaaa. Dalga GeÖmeyelİm. Ben O Anlamda Demedİm Kİ. Sadece Ben İkİ KÜltÜrlÜ Olmama RaĞmen Oyunun Adini Bİlİyorum Dedİm. Ya Bİ De Bana Bİrİ TeŞekkÜr Etsİn LÜtfen ArkadaŞlar. Bİ De Benİm 1yabanci" Yazimi LÜtfen Ya "funny Girl" Yapin Ya Da "su Perİsİ" Yapin.

hAla hollandada mısın?

:) Ellerinize sağlık.Ama ne yapıyo bu ya.biraz kırık herhalde:cool:

Geri