HOKUS POKUS...inanamıyacaksınız

USLanmAZ™

FORMUN USLANMAZI
Reaction score
0
Arkadaslar inanamıyacaksınız.....6 tane kağıdın arasından, gözlerinizle bir kağıt belirliyosunuz ve sonra david copperfild'in gözlerine bakıyosunuz.o belirlediğiniz kağıdı, sadece bakışlarla, david copperfield diğer kağıtlardan ayırıyo.ne kadar enteresan öle deil mi.

Öncelikle dikkatli olun her isin bir kataküllesi mutlaka vardır.bununda var ilerde verecegim...ama burakı arkadaslar eminim ben vermeden bulacaklardır..hadın bakalım

BURDAN.........

http://rapidshare.com/files/105688098/hocuspocus.rar

RAR SİFRESİ​

hackhell.com​

nasıl iştir bu yaw?
iki kere yaptım
kağıdı sadece düşündüm
hiçbir tuşa basmadım
ama adam buldu :saskin

harika bi şey bu
sırrı ne acaba ?

Tilt oldum yaw:mad:
Yengem geldi ona tutmadı.Lan david garezinmi var lan bana şii bak olm adilik yapma hasta etme adamı :D

Nedir kardeş fazla bekletmezsen sevinirim valla :D

Aslında çok basit bir numara... İlk gösterilen kagıtlara dıkkatlı bakın. Daha sonra gşsterilenlerde hiç biri yok. Yani ne tutarsanız tutun ikinci listede o kagıtlar yok.

bu cok eskidi yaf... ne zamandan beri var bu ilk serideki kağıtlar 2. seride yok dikkatli bakınca anlaşılıyor

Bence Kağıtların Hepsi Değişti Iyi Bakın

vay be gercekten de bıldı hangı kartı sectımı :D

Aslında çok basit bir numara... İlk gösterilen kagıtlara dıkkatlı bakın. Daha sonra gşsterilenlerde hiç biri yok. Yani ne tutarsanız tutun ikinci listede o kagıtlar yok.

anaa hakkaten öyleymiş yaf :D:D
ben de atladım hepsini biliyo diye :durdurun:durdurun

ehuhe bnm ilk defa da bilemedi dierlerini de bilemedi :Dbnde gözlük var demekki gözlükden dolayı iyi secemedi :D:Dcoperfield dai:D:D

Geri